Μπραντ Πιτ: Εξοργισμένος αλλά τρελά ερωτευμένος με την Τζολί | Pagenews.gr
Pagenews Team 22 Σεπτεμβρίου 2016, 12:23

«Είναι τρελή, αλλά την αγαπώ», φέρεται να δηλώνει ο Μπραντ Πιτ μετά την αιφνιδιαστική κίνηση της Αντζελίνα Τζολί να καταθέσει αίτηση διαζυγίου ισχυριζόμενη «αγεφύρωτες διαφορές» και τις διαδόσεις ότι ο Μπραντ έκανε χρήση αλκοόλ και ουσιών και γινόταν επιθετικός με τα παιδιά. 

Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα, ο 51χρονος σταρ του Χόλιγουντ είναι συντετριμμένος από την απόφαση της άλλοτε αγαπημένης του να τον χωρίσει και όσο και αν την παρακάλεσε να μην προχωρήσει στην αίτηση διαζυγίου, τελικά δεν τα κατάφερε. 

«Ο Μπραντ έμαθε για την αίτηση διαζυγίου μόλις μία ημέρα πριν την καταθέσει η Τζολί. Μόλις είχαν επιστρέψει από την Ευρώπη. Είναι τρελός για την Αντζελίνα και ήθελε η σχέση τους να κρατήσει. Την ικέτευσε να σώσουν τον γάμο τους αλλά δεν κατάφερε να της αλλάξει γνώμη», ισχυρίζεται ανώνυμη πηγή στο περιοδικό «Post». 

Πάντως μπορεί ο Πιτ να έμαθε για την αίτηση του διαζυγίου μία ημέρα πριν την κατάθεση της αίτησης από την Τζολί, ωστόσο οι δυο τους, όπως έχει γίνει γνωστό, είχαν συζητήσει πολλές φορές στο παρελθόν το ενδεχόμενο του χωρισμού. Παρ’ όλα αυτά κανείς δεν έκανε την κίνηση αντιθέτως προσπαθούσαν να γεφυρώσουν τις όποιες διαφορές. Χαρακτηριστικό είναι, όπως γράφει το «US Weekly», ότι η οικογένεια είχε προγραμματίσει για την Παρασκευή ταξίδι στο Λονδίνο, το οποίο φυσικά ακυρώθηκε μετά την αιφνιδιαστική κίνηση της ηθοποιού να καταθέσει αίτηση διαζυγίου.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο Πιτ δεν είναι μόνο σοκαρισμένος από την απόφαση του χωρισμού αλλά και από τα όσα αρνητικά κυκλοφόρησαν γι΄αυτόν αμέσως μετά τη δήλωση της πρώην, πλέον, συζύγου του.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την πλευρά της Τζολί ο Πιτ είχε προβλήματα με το αλκοόλ και πολλές φορές είχε ξεσπάσματα οργής, κάτι που «έθετε σε κίνδυνο τα παιδιά του». 

«Το πρώτο του μέλημα ήταν πώς να προστατεύσει τα παιδιά του από την όλη διαδικασία. Μετά όμως οι αρνητικές φήμες γι’ αυτόν αναφορικά με το αλκοόλ, τα ναρκωτικά και τα ξεσπάσματα βίας άρχισαν να εξαπλώνονται τόσο γρήγορα που εξοργίστηκε», αναφέρει η πηγή. 

«Ο Μπραντ δεν έχει προβλήματα με ναρκωτικά ή προβλήματα θυμού. Ναι, καπνίζει κάποιες φορές χασίς και πίνει. Αλλά το ελέγχει. Η αλήθεια είναι ότι πλέον τσακώνονταν πολύ», κατέληξε χαρακτηριστικά.