Οι αμερικανικές Αρχές διαψεύδουν ότι ξεκίνησαν έρευνα εις βάρος του Μπραντ Πιτ | Pagenews.gr
Pagenews Team 22 Σεπτεμβρίου 2016, 18:33 22 Σεπτεμβρίου 2016, 18:33

Διέψευσε η αστυνομία του Λος Άντζελες τις πληροφορίες αμερικανικών μέσων ενημέρωσης, σύμφωνα με τις οποίες οι αρχές διεξάγουν έρευνα σε βάρος του Μπραντ Πιτ για επιθετική συμπεριφορά απέναντι στα παιδιά του, όπως τον κατηγορεί η μητέρα τους.

«Στο σύστημά μας δεν υπάρχουν πληροφορίες για καταγγελία σε βάρος του Μπραντ Πιτ και δεν διεξάγουμε καμία έρευνα για αυτόν», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο εκπρόσωπος της αστυνομίας, Λορένσο Κεσάντα.

Η υπηρεσία κοινωνικών λειτουργών του δήμου της πόλης διέψευσε επίσης ότι παρείχε οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με κάποια έρευνα που αφορά τον Αμερικανό σταρ. «Σε αντίθεση με ό,τι δημοσιεύεται σε πολλά μέσα ενημέρωσης, το γραφείο μας δεν είπε σε κανέναν και δεν επιβεβαίωσε ότι συμμετέχουμε σε κάποια έρευνα σε βάρος κάποιου συγκεκριμένου ατόμου» απάντησε ο εκπρόσωπος της υπηρεσίας, Νιλ Ζάμβιλ, όταν ρωτήθηκε για την υπόθεση.
Ο Ζάμβιλ υπενθύμισε ότι η υπηρεσία δεν έχει το δικαίωμα να κάνει ανακοινώσεις για τις έρευνες που διεξάγει.


Σύμφωνα με τον ιστότοπο TMZ, κατηγορεί τον Πιτ για κατάχρηση αλκοόλ και κάνναβης αλλά και για ξεσπάσματα οργής. Τόσο ο TMZ όσο και το περιοδικό People ανέφεραν σήμερα ότι την περασμένη εβδομάδα ο 52χρονος ηθοποιός επιτέθηκε λεκτικά και σωματικά σε ένα από τα έξι παιδιά του, μέσα στο ιδιωτικό αεροσκάφος της οικογένειας και ότι αυτός ήταν ο λόγος που ώθησε την Αντζελίνα Τζολί να ζητήσει διαζύγιο μετά από 12 χρόνια κοινού βίου.