Οι αμερικανικές Αρχές ερευνούν τον Μπραντ Πιτ | Pagenews.gr
Pagenews Team 22 Σεπτεμβρίου 2016, 14:34 22 Σεπτεμβρίου 2016, 14:34

Με χιονοστιβάδα μοιάζει πλέον το θέμα του διαζυγίου των Μπραντζελίνα καθώς ολοένα και περισσότερες αποκαλύψεις για την ζωή και την καθημερινότητα του διάσημου ζευγαριού αφήνουν άφωνους θαυμαστές και μη σε ολόκληρο τον κόσμο. 

Οι τελευταίες εξελίξεις, δυσάρεστες πάντα, θέλουν τις αμερικανικές Αρχές να ερευνούν, έπειτα από καταγγελία, εάν ο Μπραντ Πιτ κακοποιούσε λεκτικά και σωματικά τα παιδιά του.

Το δίκτυο TMZ που πρώτο έβγαλε την είδηση, επανέρχεται με νέες πληροφορίες επί του θέματος αναφέροντας πως το σοκαριστικό γεγονός που έκανε την Αντζελίνα να χωρίσει έλαβε χώρα μέσα στο ιδιωτικό Τζετ της οικογένειας, ημέρα Τετάρτη και την επομένη, η ηθοποιός ανακοίνωσε την απόφαση της για το διαζύγιο. Ως γνωστόν το διαζύγιο κατατέθηκε για λόγους γραφειοκρατικούς τη Δευτέρα. 

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα TMZ ο διάσημος ηθοποιός ερευνάται από την αστυνομία του Λος Άντζελες καθώς την περασμένη εβδομάδα αυτόπτες μάρτυρες τον είδαν να είναι εντελώς μεθυσμένος, να βρίζει και να χτυπάει ένα από τα παιδιά του, την ώρα που έβγαιναν από το ιδιωτικό τους τζετ που είχε προσγειωθεί έπειτα από οικογενειακές διακοπές. Η ένταση ήταν έκδηλη και σύμφωνα με την ανώνυμη καταγγελία ο ηθοποιός ήταν σε παραλήρημα και πολύ βίαιος. Όπως γράφουν τα ξένα ΜΜΕ, όλα αυτά έγιναν ενώπιον της Αντζελίνα Τζολί.

Σχολιάζοντας τις καταγγελίες άνθρωποι από το περιβάλλον του ηθοποιού είπαν: «Ο κ. Πιτ θεωρεί πολύ σοβαρά όσα λέγονται για εκείνον και δηλώνει ότι δεν χτύπησε τα παιδιά του. Είναι ατυχές το γεγονός ότι άνθρωποι που δεν τον ξέρουν λένε τόσο αρνητικά πράγματα για εκείνον».

Ενδεχομένως πάντως το συμβάν στο αεροδρόμιο να είναι και το σοκαριστικό γεγονός στο οποίο αναφέρονται από χθες ξένες εφημερίδες και ώθησε την Τζολί να ζητήσει διαζύγιο…

Κύκλοι από το περιβάλλον του ηθοποιού λένε ότι ουδέποτε άσκησε οποιασδήποτε μορφής βία στα παιδιά του και πώς έχει πάρει το όλο θέμα «πολύ σοβαρά».

Η Τζολί από την πλευρά της υποστηρίζει ότι η απόφασή της ελήφθη για το «καλό και την «υγεία» της οικογένειάς της» και ζητά την πλήρη κηδεμονία τους.