Πολιτισμός

Ίδρυμα Νιάρχος: Δυο ημέρες γεμάτες κλασική μουσική

Ίδρυμα Νιάρχος: Δυο ημέρες γεμάτες κλασική μουσική
Η σειρά συναυλιών Parklife επιστρέφει στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Η σειρά συναυλιών Parklife επιστρέφει στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος στις 24 και 25 Σεπτεμβρίου, με πρωταγωνίστρια την Εθνική Λυρική Σκηνή, που αυτή τη φορά είναι αφιερωμένη στην κλασική μουσική. 

Λυρικές μελωδίες θα αντηχήσουν στο Πάρκο με φόντο μια από τις πιο σύγχρονες αίθουσες όπερας στην Ευρώπη, παρουσιάζοντας αριστουργήματα κλασικών συνθετών, μέσα από την ανάμειξή τους με σύγχρονα κομμάτια της παγκόσμιας μουσικής σκηνής.

Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου, 20.30, στο Ξέφωτο του ΚΠΙΣΝΗ MOYSA συναντά τον Γιώργο Εμμανουήλ ΛαζαρίδηΚλείνοντας μόλις 18 μήνες από την ίδρυσή της, η Συμφωνική Ορχήστρα Νέων του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης, που φέρει το όνομα MOYSA, πραγματοποίησε ήδη περισσότερες από 20 συναυλίες και συνεργάστηκε με διεθνείς νέους μουσικούς και προσωπικότητες από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Σήμερα, συναντά επί σκηνής τον διεθνή πιανίστα και καλλιτεχνικό Διευθυντή του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης Γιώργο Εμμανουήλ Λαζαρίδη, ο οποίος πρωτοστάτησε στον σχεδιασμό και τη γέννησή της.

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου, 20:30, στο Ξέφωτο του ΚΠΙΣΝΣυναυλία της Εθνικής Λυρικής ΣκηνήςΛίγους μήνες πριν την επίσημη λειτουργία της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στις νέες εγκαταστάσεις της στο ΚΠΙΣΝ, τα καλλιτεχνικά σύνολά της ανοίγουν την σαιζόν 2016-17 με μια μουσική γιορτή ανοιχτή σε όλο τον κόσμο, στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος.

Η είσοδος στις συναυλίες, όπως και σε όλες τις υπόλοιπες εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται αυτή την περίοδο στο ΚΠΙΣΝ, είναι ελεύθερη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments