Ελλάδα

Επιμένουν στις κινητοποιήσεις οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ

Επιμένουν στις κινητοποιήσεις οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ
Με αιχμές κατά της κυβέρνησης και του Χρήστου Σπίρτζη συνεχίζουν οι εργαζόμενοι.

Τη συνέχιση της επίσχεσης εργασίας τους αποφάσισαν οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ, δίνοντας συνέχεια στην κόντρα με τη διοίκηση του Οργανισμού, όπως αποφασίστηκε μετά από τη συνέλευση των εργαζομένων την Παρασκευή στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης (ΕΚΘ).

‘Δεν κάνουμε πίσω. Έχουμε “περάσει” ξανά στην ιστορία “παράνομες κινητοποιήσεις”,σημείωσε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ο πρόεδρος του συνδικάτου των εργαζομένων του ΟΑΣΘ, Δημήτρης Τσερμενίδης.

Μετά τη λήξη της γενικής τους συνέλευσης, οι εργαζόμενοι στον Οργανισμό πραγματοποίησαν πορεία διαμαρτυρίας, με πρώτη στάση τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από το ΕΚΘ, στην οδό Αριστοτέλους. Εκεί, φώναξαν συνθήματα όπως ”Σπίρτζη παραιτήσου, ή τώρα εξηγήσου”.

Η πορεία συνεχίζεται προς το δημαρχείο Θεσσαλονίκης, όπου εργαζόμενοι θέλουν να διαμαρτυρηθούν για τις δηλώσεις του δημάρχου Γιάννη Μπουτάρη περί επιστράτευσης, ενώ θα καταλήξει στα γραφεία του Οργανισμού, επί της οδού Παπαναστασίου.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, απορρίφθηκε από τη γενική συνέλευση των εργαζομένων του ΟΑΣΘ η πρόταση του προέδρου του συνδικάτου τους να κυκλοφορήσουν 70 λεωφορεία στην πόλη, στων οποίων το ταμπλό θα αναγράφεται: ”Απλήρωτοι εργαζόμενοι δουλεύουν για την πόλη τους”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments