Lifestyle

Εμ. Μπλαντ: Απαντά στις φήμες ότι υπήρξε αλκοολική

Εμ. Μπλαντ: Απαντά στις φήμες ότι υπήρξε αλκοολική
Σχεδόν τρεις μήνες μετά την γέννηση του δεύτερου παιδιού της...

Σχεδόν τρεις μήνες μετά την γέννηση του δεύτερου παιδιού της η Έμιλι Μπλαντ έδωσε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, στην οποία αποκάλυψε πως κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «The girl on the train» έκρυβε την εγκυμοσύνη της.

Η ηθοποιός αποκάλυψε στην συνέντευξή της, πως επειδή υποδυόταν μία κοπέλα συναισθηματικά ασταθή, αλκοολική και με προβλήματα οι συνάδελφοί της ανησυχούσαν, πως εκείνη βίωνε τον ρόλο της στην πραγματικότητα.

«Ήμουν κουρασμένη συνέχεια, κάτι που δεν είναι ο φυσικός μου χαρακτήρας και πολύς κόσμος πίστεψε, πως έχω αρχίσει να πίνω για να μπω και στον ρόλο», ανέφερε η ηθοποιός αρχικά και συνέχισε:«Δε νομίζω ότι έχω ξαναπαίξει άλλη φορά έναν τέτοιο ρόλο, όπου κάποιος βρίσκεται σε μία τόσο σκοτεινή κατάσταση και στα βάθη της απελπισίας. Δεν ήταν όμως αυτό το κομμάτι που έκανε το όλο έργο μου δύσκολο, αλλά το γεγονός, πως εκείνο το διάστημα έμαθα πως είμαι έγκυος στο δεύτερο παιδί μου. Και ήμουν αποφασισμένη να μην επιτρέψω σε κανέναν να πιστέψει, πως χρησιμοποιώ την εγκυμοσύνη μου ως δικαιολογία για την κούραση».

Ο μόνος που το γνώριζε, όπως αποκάλυψε στη συνέχεια ήταν ο συμπρωταγωνιστής της, Justin Theroux, ο οποίος το κατάλαβε λίγο αργότερα, ενώ το είπε και στον σκηνοθέτη της ταινίας.

Ποτέ λοιπόν δεν υπήρξε αλκοολική, παρά το γεγονός ότι έπαιζε τόσο πειστικά, που έκανε ακόμη και τους συναδέλφους της να πιστέψουν ότι βιώνει τον ρόλο της στην πραγματικότητα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments