Lifestyle

Ο Ζοζέ Μουρίνιο θα προτιμούσε την Άνιστον!

Ο Ζοζέ Μουρίνιο θα προτιμούσε την Άνιστον!
Μετά την είδηση του χωρισμού του Μπραντ Πιτ από την Τζένιφερ Άνιστον, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που εξέφρασαν την άποψη ότι καλώς ή κακώς έπραξε, ανάλογα με το ποια από τις δυο σταρ ταίριαζε περισσότερο στα γούστα τους.

Μετά την είδηση του χωρισμού του Μπραντ Πιτ από την Τζένιφερ Άνιστον, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που εξέφρασαν την άποψη ότι καλώς ή κακώς έπραξε ανάλογα με το ποια από τις δυο σταρ ταίριαζε περισσότερο στα γούστα τους. 

Έντεκα χρόνια μετά με την ιστορία να επαναλαμβάνεται και τον Πιτ να είναι πάλι ελεύθερος ίσως λόγω της Μαριόν Κοτιγιάρ κάποιοι συνεχίζουν να επιμένουν ότι έκανε λάθος που εγκατέλειψε την Άνιστον. Ένας από αυτούς είναι και ο Πορτογάλος προπονητής Ζοζέ Μουρίνιο, που από το 2006 είχε εκφράσει την σαφή του προτίμηση για την πρώην σύζυγο του Μπραντ Πιτ, Τζένιφερ Άνιστον.

Η σχετική αποκάλυψη γίνεται στο νέο βιβλίο για την ζωή του, το οποίο φέρει τον τίτλο “Jose Mourinho: Up Close and Personal”. Το βιβλίο έγραψε ο Βρετανός δημοσιογράφος Ρόμπερτ Μπίσλι και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 29 Σεπτεμβρίου. Παρόλο που ο βρετανικός Τύπος υπόσχεται πολλές αποκαλύψεις για την ζωή του οξύθυμου προπονητή, μία από αυτές βρίσκεται στο πνεύμα των ημερών.

Το 2006, έναν χρόνο αφού ο Μπραντ Πιτ είχε ζητήσει διαζύγιο από την Τζένιφερ Άνιστον για να είναι μαζί με την Αντζελίνα Τζολί, που γνώρισε στα γυρίσματα της ταινίας «Mr. & Mrs. Smith», ο Ζοζέ Μουρίνιο βρέθηκε με την Τσέλσι στο ξενοδοχείο Beverly Hills Hotel στο Λος Άντζελες. Κάποια στιγμή, που ο προπονητής περίμενε μαζί με την ομάδα του το λεωφορείο να έρθει να τους πάρει, εμφανίστηκε στο λόμπι η ηθοποιός Τζένιφερ Άνιστον.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments