Lifestyle

Τζολί – Πιτ: Το FBI, η θεραπεία και ο τσακωμός μπροστά στα παιδιά

Τζολί – Πιτ: Το FBI, η θεραπεία και ο τσακωμός μπροστά στα παιδιά
"Μπάχαλο" η ζωή της Τζολί και των έξι της παιδιών, μετά την αποχώρηση του Πιτ από την άλλοτε συζυγική τους οικία. Τα δημοσιεύματα έχουν πάρει "φωτιά", τα σενάρια "οργιάζουν" και οι παπαράτσι ψάχνουν για έστω ένα αποκλειστικό πλάνο. Η εικόνα του ιδανικού ζευγαριού του Hollywood κατέρρευσε εντελώς!

Έχουν μόλις περάσει 4 ημέρες από την είδηση – βόμβα της κατάθεσης αίτησης διαζυγίου από την Αντζελίνα Τζολί και ήδη τα όσα έχουν ακουστεί και γραφτεί για το πρώην ζευγάρι έχουν ξεπεράσει πλέον κάθε φαντασία. 

Η αλήθεια είναι πως η εικόνα του ιδανικού ζευγαριού, που κοιτούσαν ο ένας τον άλλο στα μάτια και μεγάλωναν με τον καλύτερο τρόπο τα 6 παιδιά τους, έχει καταρρεύσει. Το κατάφεραν με τον καλύτερο τρόπο οι νταντάδες των παιδιών – πρώην και νυν – οι οποίες αποκάλυψαν άγνωστες πτυχές της καθημερινότητας και της ανατροφής τους. Της ακατάλληλης ανατροφής για την οποία κατηγορεί η Τζολί τον Πιτ, διαδίδοντας πως δεν μπορεί να μεγαλώσει σωστά τα παιδιά τους λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζει με το αλκοόλ, τις ουσίες και στο ότι αδυνατεί να διαχειριστεί τον θυμό του. Μάλιστα, δημοσιεύματα θέλουν τον Πιτ να γίνεται βίαιος λεκτικά και σωματικά προς το ένα από τα έξι παιδιά τους κατά την διάρκεια επιστροφής τους από τη Γαλλία, όντας μεθυσμένος. 

Το συγκεκριμένο σκηνικό ειπώθηκε πως είχαν αναλάβει να εξιχνιάσουν οι αμερικανικές Αρχές. Κάτι το οποίο διέψευσαν σε ανακοίνωσή τους, για να έρθει λίγο αργότερα η είδηση ότι την υπόθεση ερευνά το FBI καθώς το συμβάν έγινε σε ιδιωτικό αεροπλάνο κάτι που το θέτει στη δική του αρμοδιότητα! Ανώνυμη πηγή από τον κύκλο του Πιτ αναφέρει πως ποτέ δεν άσκησε βία στα παιδιά, ενώ άλλη ανώνυμη πηγή από την πλευρά της Τζολί υποστηρίζει ότι η ηθοποιός σκοπεύει να του επιτρέψει να βλέπει τα παιδιά τους, αλλά όχι την δεδομένη χρονική περίοδο. Παράλληλα, το TMZ θέλει αυτοκίνητο του FBI να έχει επισκεφθεί το σπίτι στο Χόλιγουντ που εικάζεται ότι μένει ο Πιτ, ενώ η Τζολί με τα παιδιά μένουν στο Μαλιμπού.

Επανερχόμενοι στο θέμα της ακατάλληλης ανατροφής από πλευράς του Πιτ, που είναι και ο λόγος που επικαλείται επίσημα η Τζολί στην αίτηση διαζυγίου της, η ηθοποιός υποστηρίζει ότι οι εθισμοί και οι κρίσεις του είναι επικίνδυνες για τα παιδιά. Κι αυτό το υποστηρίζει η Τζολί, που όταν ο γιος της Μάντοξ έκλεισε τα 9 τον άφηνε να πίνει κρασί, του έκανε δώρο όπλα και σουγιάδες προκειμένου να δημιουργήσει κι εκείνος μια πλούσια συλλογή σαν της μαμάς του και του επέτρεπε να οδηγεί ένα από τα αυτοκίνητα του ζεύγους εντός των ορίων του οικοπέδου του σπιτιού τους. Επίσης, η Τζολί είναι αυτή που δήλωνε “αφελέστατα” ότι η κόρη τους Σιλόχ από 3 ετών θέλει να ντύνεται σαν αγόρι και να την φωνάζουν “Τζον” και δεν την πιέζουν στο αντίθετο, έχοντας έτσι φτάσει σε ένα σημείο το παιδί να έχει χάσει την σεξουαλική του ταυτότητα όπως μεταξύ άλλων επεσήμαναν και οι νταντάδες. Η Τζολί, που όπως επίσης αποκάλυψαν οι νταντάδες, δεν αντιδρούσε όταν οι γιοι της έπαιζαν μεταξύ τους ξύλο και βρίζονταν, όταν μάλιστα ο Πιτ προσπαθούσε να τους ηρεμήσει. 

Παράλληλα, δημοσιεύματα θέλουν το ζευγάρι να είχε πλέον πολύ συχνά τσακωμούς με έναν από αυτούς να έγινε μπροστά στα παιδιά την περασμένη Τετάρτη στη διάρκεια της επιστροφής τους από την Γαλλία. Σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα, την επόμενη ημέρα η Τζολί ανακοίνωσε στον Πιτ ότι προτίθεται να καταθέσει αίτηση διαζυγίου κοινή συναινέσει κι εκείνος την εκλιπαρούσε να μην το κάνει ζητώντας της χρόνο προκειμένου να δει κάποιον ειδικό για να ξεπεράσει το πρόβλημά του. Η Τζολί πάντα. Το υπόδειγμα μητέρας που όλοι άλλωστε λίγο πολύ θυμόμαστε τον πρότερο βίο της….

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments