Πολιτισμός

“Βρώμικα Παραμύθια” στη σκηνή του 104

“Βρώμικα Παραμύθια” στη σκηνή του 104
Η ομάδα Άπειρον φωτίζει τα «σκοτεινά» ελληνικά παραμύθια και με χιούμορ στήνει μια παράσταση που παρουσιάζει την ιλαροτραγική πλευρά της νεοελληνικής παράδοσης.

H ομάδα Άπειρον, μετά τη δεύτερη θέση στο Scratch Night του Bob Theater Festival 2016, παρουσιάζει τα «Βρώμικα Παραμύθια» και ανοίγει τη σεζόν στο 104.

Τα παραμύθια είναι ρομαντικά κι έχουν καλό τέλος. Όχι όλα! Υπάρχουν και τα άλλα παραμύθια που μιλούν για ιστορίες αλλόκοτες, απόκρυφες, πονηρές και διασκεδαστικές, που έρχονται από τα βάθη των χρόνων.

Αλήθεια, πώς μια γριά 107 ετών καταφέρνει να παντρευτεί το παλικάρι των ονείρων της;  H κόρη θα μπορέσει να ξεφύγει από τον λάγνο παπά που την καταδιώκει; Είναι δυνατόν το βασιλόπουλο να βρεθεί με γυναίκα και παιδί χωρίς να ξέρει πως; 

Η ομάδα Άπειρον φωτίζει τα «σκοτεινά» ελληνικά παραμύθια και με χιούμορ στήνει μια παράσταση που παρουσιάζει την ιλαροτραγική πλευρά της νεοελληνικής παράδοσης. Παραστρατημένες κόρες, πονηρές γριές, φιλήδονοι παπάδες, άβουλα πριγκιποπούλα και κατατρεγμένες ηρωίδες συναντιούνται στη σκηνή του 104, μέσα από τη διασκευή τεσσάρων παραδοσιακών παραμυθιών. 

Dark παραμύθια ΜΟΝΟ για ενήλικες!

ΣυντελεστέςΣκηνοθεσία: Θάλεια ΓρίβαΣκηνικά: Ευαγγελία ΘεριανούΚίνηση: Γιάννα ΜελλάΜουσική: Δημήτρης ΛΒοηθός Σκηνοθέτη & Οργάνωση Παραγωγής: Κατερίνα ΓλωσσοπούλουΒίντεο-Φωτογραφίες-Σχεδιασμός αφίσας: Εύα Μπαλάση

Παίζουν: Γιώτα Τσιότσκα, Ηρώ Κισσανδράκη, Δων Χριστοδούλου

Info104-Black BoxΕυμολπιδών 41, Γκάζι (μετρό Κεραμεικός)τηλ. 210 3455020, κιν. 694 0290312

Παραστάσεις:Σάββατο και Κυριακή στις 9.15μμ

Παραστάσεις έως Κυριακή 6 Νοεμβρίου

Διάρκεια: 60 λεπτάΤιμές εισιτηρίωνΓενική είσοδος 10 ευρώΑνέργων και ατέλειες: 5 ευρώ

Προπώληση: viva.gr, 11876, Public, SevenSpots, MediaMarkt, Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments