Ελλάδα

ΣΔΟΕ: Βρήκε “αμαρτωλή” κρυψώνα της ΕΠΟ στη Φυλής

ΣΔΟΕ: Βρήκε “αμαρτωλή” κρυψώνα της ΕΠΟ στη Φυλής
Σάλος με τα κρυμμμένα βιβλία της ΕΠΟ σε αποθήκη στη Φυλής. "Φτερά" έχει κάνει 1 εκατ. ελβετικά φράγκα.

Σε αποθήκη στην οδό Φυλής βρέθηκαν καλά κρυμμένα τα “αμαρτωλά” βιβλία της ΕΠΟ, τα οποία, όταν το ΣΔΟΕ έκανε το πρώτο “ντου” στα γραφεία της, υποτίθεται πως απλά είχαν… κάνει φτερά. 

Η δικαιολογία πως τα βιβλία είχαν χαθεί, δεν έπεισε σε καμία περίπτωση το ΣΔΟΕ κι έτσι σε συνεργασία με το υπουργείο Αθλητισμού έψαξε την υπόθεση λίγο παραπάνω, οπότε κι ανακάλυψε την “κρυψώνα” της ΕΠΟ. 

Μαζί με την “κρυφώνα”… βγήκαν και άλλα “λαβράκια” στη φόρα…, αφότου οι κούτες με τα βιβλία κατασχέθηκαν και η αποθήκη σφραγίστηκε. nnΣύμφωνα με τα ευρήματα του ΣΔΟΕ, αγνοείται ένα εκατ. ελβετικά φράγκα, που είχε δοθεί στην ΕΠΟ το 2007 από τον πρόεδρο της UEFA, Μισέλ Πλατινί για την κατασκευή αθλητικού κέντρου στις πυρόπληκτες περιοχές της Πελοποννήσου και συγκεκριμένα στη «Σπιάντζα» του Πύργου Ηλείας.

Το αθλητικό κέντρο δεν έγινε ποτέ και ουδείς γνωρίζει που βρίσκονται αυτά τα χρήματα. nnΣημειώνεται ότι συνεχίζεται ο έλεγχος για την παραχώρηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδας για την τετραετία 2012-16, τα οποία εξασφάλισε αρχικά Offshore κυπριακή εταιρία, η οποία λειτουργούσε ως μεσάζοντας για χάρη του OTE TV.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments