Σοκάρει ο ιατροδικαστής: Η μικρή Άννυ ήταν ζωντανή όταν την τεμάχισαν! | Pagenews.gr
Pagenews Team 24 Σεπτεμβρίου 2016, 19:49 24 Σεπτεμβρίου 2016, 19:49

Σοκαρισμένο και σιωπηλό το ακροατήριο άκουσε τον κ. Καρακούκη να λέει ότι είναι «πεπεισμένος πέραν του ποσοστού 95%» πως η 4χρονη Άννυ τεμαχίστηκε όσο βρισκόταν ακόμα εν ζωή.

Ο ιατροδικαστής εξήγησε πως στηρίζει την εκτίμησή του στις διάσπαρτες κηλίδες αίματος του μικρού κοριτσιού, οι οποίες είχαν εκτιναχθεί και σε μεγάλο ύψος μέσα στο υπόγειο της οδού Μιχαήλ Βόδα.

Όπως είπε ο μάρτυρας, απαντώντας σε ερωτήσεις της Έδρας , «το αίμα εκτινάσσεται όταν ο άνθρωπος είναι εν ζωή…ακόμη κι αν έχει υποβληθεί σε αναισθησία, ενώ όταν ο νεκρός τεμαχίζεται μετά θάνατον, θα υπάρξει εκροή αίματος, δεν θα εκτιναχθεί».

Πρόεδρος: Εσείς τι συμπέρασμα βγάζετε από τα στοιχεία της υπόθεσης;

Μάρτυρας: Ότι έγινε τεμαχισμός εν ζωή, πέραν του 95% πιθανολογώ ότι ο τεμαχισμός έγινε εν ζωή…

Εισαγγελέας: Ο τεμαχισμός σε πόσο χρόνο τελείται; Γίνεται με απλό μαχαίρι;

Μάρτυρας: Ο τεμαχισμός είναι πιο εύκολος από ό,τι φαίνεται. Έχουμε περιστασιακά αποκεφαλισμού, που κάποιος αναρωτιέται αν ο άλλος ήταν ανατόμος. Επειδή έχουμε να κάνουμε με ένα παιδάκι, είναι πολύ πιο εύκολος, σε ένα μεγάλο άνθρωπο θα υπήρχαν και τραύματα άμυνας. Για ένα μικρό παιδάκι άντε να είναι μια ώρα, μιάμιση..

Υπενθυμίζεται ότι ο πατέρας της 4χρονης, Στανισλάβ Μπακαρτζίεβ, γνωστός ως Σάββας, ο οποίος αντιμετωπίζει βαρύτατες κατηγορίες για ανθρωποκτονία και για βαρβαρότητες που διέπραξε προκειμένου να εξαφανίσει το πτώμα, έχει παραδεχθεί τον τεμαχισμό όμως όχι τη δολοφονία της.

Από την πλευρά της, η μητέρα της μικρής, Δημητρίνα Μπορίσοβα, όταν κλήθηκε από το δικαστήριο είπε πως αποδέχεται ότι έχει διαπράξει μόνο το αδίκημα της ψευδορκίας λέγοντας χαρακτηριστικά πως θα εξηγήσει αργότερα τους λόγους. «Την σκότωσε ο πατέρας της, την τεμάχισε και την μαγείρεψε …».