Διάλογος με tweets: Η Ριανά ρωτά τον Ολάντ για τη Unicef | Pagenews.gr
Pagenews Team 24 Σεπτεμβρίου 2016, 10:00 24 Σεπτεμβρίου 2016, 10:00

Ένα μίνι διάλογο είχαν στο Twitter ο πρόεδρος της Γαλλίας και η σταρ της ποπ Ριάνα, με πρωτοβουλία της διάσημης τραγουδίστριας, η οποία ήθελε να ενημερωθεί για την πορεία ενός προγράμματος της Unicef, το οποίο είναι αφιερωμένο στην εκπαίδευση. 

«@Ολάντ, λάβατε την επιστολή μου; Περιμένω απάντησή σας! Χρειαζόμαστε την ηγεσία σας όσον αφορά το πρόγραμμα ‘Education Cannot wait'», είχε γράψει την Πέμπτη στο Twitter η 28χρονη τραγουδίστρια από τα Μπαρμπέιντος, η οποία έχει 65,9 ακόλουθους σε αυτό το μέσο κοινωνικής δικτύωσης. 

Ο πρόεδρος της Γαλλίας, τον οποίο ακολουθούν στο Twitter 1,7 εκατομμύριο χρήστες, απάντησε χθες βράδυ στα αγγλικά και στα γαλλικά: «Αγαπητή @Ριάνα, ευχαριστώ για τη δέσμευσή σας. Θα λάβετε λεπτομερή απάντησή μου. Η παιδεία είναι η πρώτη προτεραιότητα». 

«Καλά νέα! Περιμένω» την απάντηση, αντέδρασε αμέσως η Ριάνα. 

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα της Unicef που εγκαινιάστηκε τον Μάιο κατά τη διάρκεια μιας συνόδου κορυφής στην Κωνσταντινούπολη, αναμένεται να επιτρέψει την πρόσβαση στην εκπαίδευση σε 13,6 εκατομμύρια παιδιά μέσα στα επόμενα χρόνια.