Πολιτική

Απανωτά τα σκάνδαλα: Το ζεύγος Καλογρίτσα δήλωνε 300 ευρώ για 11 χρόνια!

Απανωτά τα σκάνδαλα: Το ζεύγος Καλογρίτσα δήλωνε 300 ευρώ για 11 χρόνια!
Κύκλοι της ΝΔ, όπως πληροφορείται το www.pagenews.gr, λένε πως δεν θεωρούν απίθανο τα αποκαλυπτήρια για τον υπερθεματιστή να έχουν και συνέχεια...

Νέο σκάνδαλο ξεσπά στην πολυσυζητημένη υπόθεση Καλογρίτσα, ανάβοντας πάλι “φωτιές” στην εγχώρια πολιτική σκηνή και οδηγώντας το διαγωνισμό με τις τηλεοπτικές άδειες σε… αδιέξοδο. 

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες, το πόρισμα του Κέντρου Φορολόγησης Μεγάλου Πλούτου καταγράφει ότι το ζεύγος Καλογρίτσα δήλωνε ότι ζούσε με 300 ευρώ το μήνα επί 11 ολόκληρα χρόνια!

Μάλιστα, από αυτή τη φοροδιαφυγή ο επιχειρηματίας έχει οφειλή στο Δημόσιο, που ξεπερνά τα 32 εκατ. ευρώ. 

Υπενθυμίζεται, πως όπως έγραφε το pagenew.gr τις προάλλες, από την ερχόμενη εβδομάδα ξεκινά… ο Γολγοθάς για τον Καλογρίτσα, ο οποίος βρίσκεται αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη, ενώ ο ίδιος καλείται να καταθέσει την πρώτη δόση τη Δευτέρα, για να σιγουρέψει την άδεια. 

Σημειώνεται πως συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη, όπως πληροφορείται το www.pagenews.gr, λένε πως δεν θεωρούν απίθανο τα αποκαλυπτήρια για τον υπερθεματιστή να έχουν και συνέχεια.n

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments