Πολιτική

Φλερτ Μητσοτάκη Διαμαντοπούλου !

Φλερτ Μητσοτάκη Διαμαντοπούλου !
Βέβαιη θεωρείται η συνεργασία πρίν ή μετά τις εκλογές.

Στη συνάντησή του με τους επικεφαλής των Συμβουλίων Διοίκησης ΑΕΙ – ΤΕΙ, που ουσιαστικά καταργούνται από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, ο Κυριάκος Μητσοτάκηςεπανέλαβε την πρόθεσή του για επαναφορά του Θεσμού, μόλις αναλάβει τη διακυβέρνηση.

Κάτι αντίστοιχο είχε αναφέρει και κατά την πρόσφατη παρουσίαση του βιβλίου Αβραντίνη ενώ μάλιστα, δίπλα του στο πάνελ, καθόταν και η Άννα Διαμαντοπούλου, που εισήγαγε ως Υπουργός Παιδείας τα Συμβούλια Διοίκησης. Οι δύο πολιτικοί έχουν «συνυπάρξει» και σε κοινή εκδήλωση της ΝΔ με το «Δίκτυο» της κ. Διαμαντοπούλου για το ασφαλιστικό ενώ με ενδιαφέρον αναμένονται τα όσα θα πει ο Πρόεδρος της ΝΔ την Τετάρτη, στην προ ημερησίας συζήτηση των πολιτικών αρχηγών για την Παιδεία.

Για πολλούς, που γνωρίζουν όσα συμβαίνουν στο παρασκήνιο, τα παραπάνω στιγμιότυπα δεν είναι παρά λίγα δείγματα του φλερτ μεταξύ των δύο πλευρών. Που, ωστόσο, είναι άγνωστο εάν θα καταλήξει και σε πολιτικό γάμο. Γιατί;

Αφενός η Άννα Διαμαντοπούλου κρατά πάντα ανοικτό το ενδεχόμενο εμπλοκής της σε ένα κεντροαριστερό σχήμα, εξ ου και η θετική αντίδρασή της στην πρόταση Θεοδωράκη για αυτοδιάλυση του Ποταμιού (και του ΠΑΣΟΚ) χάριν ενός νέου φορέα.

Αφετέρου, δε, η προσχώρηση της κ. Διαμαντοπούλου στη Ν.Δ., με τη συμμετοχή της στα ψηφοδέλτια, είναι βέβαιο ότι θα προκαλούσε αντιδράσεις σε πολλές πτέρυγες της ΝΔ.

Αυτά όλα, βεβαίως, δεν σημαίνουν ότι οι δύο πλευρές, με όποια μορφή, δεν θα συνεργαστούν κυβερνητικά, μετά τις εκλογές. Αντιθέτως, αυτό μοιάζει να είναι το μόνον βέβαιο.

πηγή: newpost.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments