Ζώδια

Ερωτικές προβλέψεις Σαββατοκύριακου για όλα τα ζώδια !

Ερωτικές προβλέψεις Σαββατοκύριακου για όλα τα ζώδια !
Με τον Ήλιο να απολαμβάνει τα χάδια του ερωτιάρη Ζυγού και την Αφροδίτη να μαθαίνει τις σκοτεινές ερωτικές τέχνες του Σκορπιού, το σαββατοκύριακο αυτό θα είναι έξτρα ερωτικό! Κάτι ο καιρός που δροσίζει, κάτι η ανάγκη για αγκαλιές που μας κυκλώνουν, όλα δείχνουν ότι θα έχουμε εξελίξεις σε αυτό το πανέμορφο διήμερο!

Οι προβλέψεις αναλυτικά: 

Κριός

Με την Αφροδίτη να εξακολουθεί να είναι σε άριστη σχέση με τον κυβερνήτη σας τον Άρη από τον Τοξότη, η ερωτική σας διάθεση θα κυμανθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα! Θέλετε να ζήσετε τον έρωτα στα άκρα, ενώ δεν αποκλείεται να σας έλκουν Ζυγοί, Ταύροι και Σκορπιοί, με τους οποίους αυτή την στιγμή υπάρχει τρελή χημεία. Για να είστε μέσα στο ερωτικό παιχνίδι  καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Ταύρος

Είναι πολλά αυτά που έχετε στον νου σας, με την Αφροδίτη να έχει περάσει απέναντί σας ακριβώς, στον Σκορπιό  που αποτελεί για εσάς τον χώρο των σχέσεων, ενώ ο Ήλιος συναντάει τον Δία στον καρμικό για τους Ταύρους χώρο του Ζυγού, ανάβοντας τους πόθους αγρίως! Είστε σε μια δυνατή στιγμή αυτό το διήμερο, που σας ενδιαφέρει όσο τίποτε άλλο να χορτάσετε τις αισθήσεις σας. Όμως ηΣελήνη από τον Λέοντα μπορεί να σας βλάψει αν δεν προσέξετε, οπότε  καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Δίδυμοι

Το γεγονός ότι ο Ήλιος έχει περάσει στον φιλικό σας Ζυγό και συναντάει τον Δία, το ότι η Αφροδίτη μπήκε στον Σκορπιό και ο Ερμής έχει γυρίσει ορθός είναι πλανητικά γεγονότα που ανοίγουν την αυλαία των σχέσεων, αποδεσμεύουν το ψυχικό σας δυναμικό και σας φέρνουν κοντά με ανθρώπου ςπου πολύ θέλουν να σας πάρουν αγκαλιά! Για να είστε σίγουρα στους κερδισμένους του έρωτα καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Καρκίνος

Η Σελήνη στον Λέοντα κανονικά θα ευνοούσε τις σχέσεις σας, όμως μια δύσκολη επαφή τετραγώνου με την Αφροδίτη από τον φιλικό σας Σκορπιό μάλλον θα σας ταλαιπωρήσει αυτό το διήμερο. Κοιτάξτε να μην αφεθείτε σε ζήλιες, λόγια, παρεξηγήσεις αν είστε δεσμευμένοι ή σε σκέψεις χαμηλής αυτοεκτίμησης αν είστε αδέσμευτοι. Για να μην πέσετε στην σεληνιακή παγίδα καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Λέων

Η Σελήνη αυτό το διήμερο επισκέπτεται το ζώδιό σας, αλλά με μάλλον εχθρικές διαθέσεις προς την Αφροδίτη από τον Σκορπιό, κάτι που σηματοδοτεί μια μάλλον δύσκολη ψυχολογική διάθεση. Για να την πολεμήσετε θα χρειαστείτε ψυχραιμία και χιούμορ μιας και ίσως να μην έχετε καλή επικοινωνία με τυς ανθρώπους που αγαπάτε. Για να διορθώσετε τις ενέργειες της ημέρας καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Παρθένος

Ο ορθός Ερμής ανοίγει διάπλατα την αγκαλιά του στον έρωτα, άρα κι εσείς κάνετε το ίδιο. Είστε πολύ δοτικοί και συναισθηματικοί, θέλετε να κάνετε τα πάντα για να είναι το ταίρι σας ευτυχισμένο, οπότε κερδίζετε στο πεδίο της αγάπης. Οι αδέσμευτοι φροντίστε να κυκλοφορήσετε κι σίγουρα θα φλερτάρετε με την καρδιά σας. Για να έχετε ερωτική επιτυχία  καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Ζυγός

Με την Αφροδίτη να περνάει στον χώρο που για εσάς αποτελεί τον Οίκο των μόνιμων σχέσεων, στον Σκορπιό και με τον Ήλιο στο ζώδιό σας έχετε μεγάλη εύνοια στον ερωτικό τομέα. Προσοχή μόνον στην συναισθηματική φόρτιση που φέρνει το τετράγωνο Σελήνης – Αφροδίτης, που με κάποιον τρόπο εμπλέκει μεγάλες ομάδες και υποχρεώσεις με τις ερωτικές σχέσεις, ίσως να έχετε να λογοδοτήσετε  για κάποιες επιλογές σας και αυτό να σας φέρει σε αμηχανία. Για να νικήσετε στο παιχνίδι του έρωτα καλέστε τώρα από σταθερό ή   κινητό   στο 14850.

Σκορπιός

Είστε εξαιρετικά ανανεωμένοι και οι ερωτικοί σας στόχοι είναι υψηλοί, τώρα που φιλοξενείτε την Αφροδίτη. Το Σάββατο θα θέλει μια προσοχή, διότι η Σελήνη από τον Λέοντα θα είναι σε άσχημη σχέση με την Αφροδίτη, ωστόσο είναι μια όψη που ξέρετε να την ελέγχετε. Καθώς η Αφροδίτη θα είναι και σε στενή επαφή με την Λίλιθ το διήμερο προβλέπεται πολύ καυτό! Για να ζήσετε τον έρωτα που αξίζετε  καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Τοξότης

Η καλή σχέση της Αφροδίτης με τον Άρη, η δυναμική σύζευξη του Δία με τον Ήλιο στον Ζυγό και η Σελήνη στον φιλικό σας Λέοντα υπόσχονται ένα δυνατό σαββατοκύριακο, είτε είστε δεσμευμένοι είτε φλερτάρετε.  Σας έλκουν αέρινα ζώδια, Ζυγοί, Υδροχόοι και Δίδυμοι, που μοιράζονται αυτόν τον καιρό την αισιοδοξία σας. Για να έχετε σίγουρη επιτυχία στον έρωτα καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Αιγόκερως

Είστε από τα λιγότερο ευνοημένα ζώδια αυτής της εποχής, ωστόσο κι εσάς σας αγγίζει θετικά και το ότι έχει γυρίσει ορθός ο Ερμής και το ότι η Αφροδίτη περνάει στο συμβατό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού. Ανοίγεστε κάπως πιο εύκολα και βγαίνετε από τον φαύλο κύκλο της ενδοσκόπησης, κάτι που γενικά είναι καλό στοιχείο για τον έρωτα. Για να πολεμήσετε τις αντίξοες συνθήκες και να κερδίσετε στο παιχνίδι της αγάπης  τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Υδροχόος

Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Σκορπιό είναι μια καυτή επιρροή για όλον τον σταθερό σταυρό, άρα και για εσάς. Όμως η δύσκολη σχέση της αυτό το ΣΚ με την Σελήνη από τον Λέοντα είναι πιθανόν να σας δημιουργήσει κάποια προβλήματα που έχουν να κάνουν με την διαχείριση του χρόνου σας – δεν θα μπορείτε να αφήσετε τις υποχρεώσεις σας με αποτέλεσμα αυτοί που αγαπάτε να σας κάνουν μούτρα. Για να μην πελαγοδρομείτε στον έρωτα καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Ιχθείς

Δυνατές συγκινήσεις σας περιμένουν με την Αφροδίτη να έχει περάσει στον φιλικό σας Σκορπιό. Σας έλκουν άτομα από το ζώδιο του ταύρου και του Ζυγού, αλλά οι συνθήκες δεν είναι ακριβώς αυτές που θα θέλατε, μιας και ένα τετράγωνο Σελήνης – Αφροδίτης δεν αφήνει την δυναμική του συναισθήματος να σας κυριεύσει. Για να πολεμήσετε την κακή αυτή επιρροή καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

πηγή: oroskopos.tv

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments