Ζώδια

Έρωτας: Οι hot Συνδυασμοί!

Έρωτας: Οι hot Συνδυασμοί!
Με ποιον άντρα είσαι το τέλειο ζευγάρι; Με ποιον μπορείς να νιώσεις απόλυτα γυναίκα, και θα σε κάνει να φτάσεις στο απόγειο της θηλυκότητας, αλλά και της ηδονής και της αγάπης; Ποιο είναι το μυστικό των ζωδιακών συνδυασμών, και γιατί είναι τόσο πετυχημένα κάποια ζευγάρια στον έρωτα και την αγάπη; Πάμε να δούμε τους 6 πιο καυτούς και πιο παθιασμένους συνδυασμούς, που μέσα σε όλους τους αιώνες έχουν δώσει μεγάλες αγάπες!

Κριός και Σκορπιός

Μια μεγάλη στιγμή, έρχεται όταν αυτά τα δύο εκπληκτικά δυνατά και παθιάρικα ζώδια βρίσκονται για πρώτη φορά! Ειδικά αν η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό, την ημέρα που γνωρίζονται, ή είναι ο Άρης στον Σκορπιό! Η αγάπη τους μεγαλώνει, κάθε φορά που κάνουν έρωτα. Και έχουν μια σχέση γεμάτη από ζήλια, γλύκα, πάθος, νευράκια, κλάματα, εγωισμούς, αλλά και απίστευτη δύναμη, που κάνει το πάθος τους ακόμα μεγαλύτερο! Το θέμα του σωματικού έρωτα, είναι τόσο κυρίαρχο, που δεν μπορούν ο ένας χωρίς τον άλλον ούτε λεπτό!

Ταύρος και Καρκίνος

Ένας από τους πιο καυτούς συνδυασμούς, και μάλιστα, γεννιέται πολύ εύκολα, όταν η Σελήνη συναντάει την Αφροδίτη με αρμονική όψη, κάτι που συμβαίνει συνέχεια! Η Σελήνη είναι η θεά του έρωτα, και η Κυβερνήτης του Καρκίνου. Η Αφροδίτη είναι η Θεά της ομορφιάς και Κυβερνήτης του Ταύρου. Είναι προορισμένοι ο ένας για τον άλλον! Όπως έχουν απόλυτη ανάγκη από αφοσίωση για να ανθίσουν από πάθος, ο ένας συμπληρώνει τον άλλον τέλεια, απόλυτα, δημιουργικά, με λατρεία!

Δίδυμος και Ζυγός

Είναι από αυτά τα ζευγάρια, που όλοι οι άλλοι απορούν πώς κρατάνε. Γιατί έχουν και οι δύο, την φήμη του άπιστου. Δεν έχουν μόνο τη φήμη, εδώ που τα λέμε, έχουν και τη χάρη! Οπότε, όσοι ξέρουν πόσο άστατοι είναι παραξενεύονται, πόσο άραγε θα κρατήσει αυτή η σχέση. Για πάντα! Γιατί μεταξύ τους, είναι απόλυτα πιστοί. Δεν χρειάζονται, όταν βρεθούν μεταξύ τους, καμία άλλη περιπέτεια να τους ανανεώσει τον ερωτισμό. Φτάνει και περισσεύει το δικό τους το πάθος και το αιώνιο φλερτ που κάνουν, για να είναι για απάντα ζευγάρι!

Λέων και Τοξότης

Τι κάνουν ο Λέων και ο Τοξότης, όταν βρεθούν; Έρωτα! Με ποιον τρόπο λύνουν τις διαφορές τους; Κάνοντας έρωτα! Πώς γιορτάζουν τις επετείους τους, τα γενέθλια, τις ονομαστικές εορτές; Κάνοντας έρωτα! Και λοιπά. Γενικά, είναι ένα από τα πιο καυτά ζευγάρια του ζωδιακού, και μοιάζουν λίγο αλλοπαρμένο, ειδικά τον πρώτο καιρό που είναι μαζί. Ο κόσμος γύρω μπορεί να χαλάει, αυτοί κοιτιούνται στα μάτια και φιλιούνται. Δεν ανήκουν στα ζώδια της Φωτιάς για το τίποτα, τον υπερασπίζονται τον τίτλο! Και μάλιστα, γίνονται ακόμα πιο θερμοί μεταξύ τους, όταν περάσει λίγος καιρός!Παρθένος και Αιγόκερως

Μια εκπληκτική σχέση, που και οι δύο παριστάνουν ότι δεν είναι τίποτα σοβαρό. Θέλει, ειδικά στην αρχή, λίγη υπομονή . Είναι και οι δύο φιλόδοξοι, εγωιστές και απέραντα δυνατοί. Ο Παρθένος όλο παραπονιέται ότι ο Αιγόκερως τον παραμελεί για τις δουλειές του, ο Αιγόκερως λέει τον Παρθένο γκρινιάρη. Και μετά, μόλις κάνουν κάποιες φορές έρωτα, δοκιμαστικά, γίνεται το κάτι άλλο! Δεν μπορούν να συγκεντρωθούν σε τίποτε άλλο, παρά μόνον στο πότε θα ξαναβρεθούν μόνοι τους!

Υδροχόος και Ιχθείς

Μεγάλη ένταση, απίστευτο ζευγάρι! Είναι δύο από τους πιο παράξενους εκπροσώπους του ζωδιακού. Ο Ιχθύς, έχει για Κυβερνήτη του τον ονειροπόλο Ποσειδώνα,, που όμως έχει και μια άγρια πλευρά. Ο Υδροχόος, συνήθης ύποπτος γι αισθηματικές ανταρσίες, έχει Κυβερνήτη του τον Ουρανό, που ναι μεν απαιτεί ελευθερία, αλλά κρύβει και βαθιά συγκίνηση. Ο έρωτα αυτός είναι μοιραίος. Αλλάζει και τους δύο συντρόφους πολύ βαθιά. Ο Υδροχόος υποτάσσεται στην δύναμη του Ποσειδώνα, ο Ιχθείς ανανεώνεται από την δύναμη του Ουρανού. Το πάθος τους, απλά δεν έχει όρια!

πηγή : oroskopos.tv

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments