Ζώδια

Γιατί θα σε χωρίσει ανάλογα με το ζώδιο!

Γιατί θα σε χωρίσει ανάλογα με το ζώδιο!
Όσο εύκολο είναι να δημιουργηθεί μια σχέση, άλλο τόσο εύκολο είναι και να σπάσει, μην γελιόμαστε. Ο λόγος που ο κάθε άντρας χωρίζει, ανάλογα με το ζώδιό του, είναι εντελώς διαφορετικός. Το τι πρέπει να προσέχει μια γυναίκα σε σχέση με το ζώδιο του καλού της ως γνωστόν δεν είναι εντελώς στάνταρ, υπάρχουν πολλοί κρυφοί παράγοντες που κρύβονται μέσα στον γενέθλιο χάρτη του καθενός, αλλά και στην συναστρία του κάθε ζευγαριού. Ας δούμε όμως τα βασικά μοτίβα χωρισμού για κάθε άντρα, ανάλογα με το ζώδιο στο οποίο ανήκει.

Κριός

Ο Κριός είναι από τα άπιστα ζώδια, οπότε μπορεί να σε χωρίσει πολύ απλά γιατί βαρέθηκε. Αλλά ταυτόχρονα δεν ανέχεται την απιστία με τίποτα, οπότε αν έχει την παραμικρή υποψία ότι μπορεί να τον έχεις απατήσει, κουνάει μαντίλι! Ωστόσο μπορεί και να σε χωρίσει απλά και μόνον γιατί δεν κάνεις αρκετή γυμναστική…

Ταύρος

Ο Ταύρος δύσκολα κάνει σχέση, αλλά και πολύ δύσκολα την χαλάει. Δεν είναι καθόλου από τα ζώδια που χωρίζουν – τυχερή Βικτώρια Μπέκαμ, ο καλός της είναι Ταύρος! Μάλλον έχεις περισσότερες πιθανότητες να θέλεις εσύ να τον χωρίσεις, επειδή δεν αντέχεις την κτητικότητα και την προσκόλληση που θα σου έχει!

Δίδυμοι

Ο Δίδυμος δεν χωρίζει, απλά δεν παραδέχεται ότι είχατε όντως σχέση, κάτι είχες καταλάβει λάθος! Προσβάλλεται εύκολα, όχι για ζητήματα πίστης, αλλά για θέματα που έχουν να κάνουν με τον εγωισμό του – είναι ακραία εγωιστής, οπότε το να μην τον αποδέχεσαι ως αυθεντία, είναι σίγουρος δρόμος για μια μικρή σχέση!

Καρκίνος

Ο Καρκίνος χωρίζει και επιστρέφει και ζητάει μια ευκαιρία ακόμα και μετά θυμώνει και τα κάνει όλα λαμπόγυαλο! Είναι λίγο κυκλοθυμικός, καλώς ή κακώς, και θέλει πολλή αγάπη, ασφάλεια, υπομονή . Θυμώνει εύκολα με εκδηλώσεις οικειότητας άλλων προς το ταίρι του, ακόμα και αν είναι πρόσωπα της οικογένειας, πρέπει παντού και πάντα να του δίνεις κάτι παραπάνω από σημασία, αλλιώς νιώθει πονεμένος!

Λέων

Ο Λέων είναι ο αδιαφιλονίκητος άρχων του ζωδιακού και απόλυτος ηγεμών. Δεν χωρίζει εύκολα. Κάνει όμως ατασθαλίες και απιστίες, τις οποίες τις θεωρεί δικαίωμά του, ενώ φυσικά δεν δέχεται ούτε υποψία απιστίας. Παρά το ότι δεν χωρίζει εύκολα, οι λόγοι για να σε χωρίσει μπορεί να είναι πολλοί! Αν προσπαθήσεις να τον περιορίσεις, αν νιώσει ότι τον έχεις σε δεύτερη μοίρα, φυσικά αν απιστήσεις, αν τον προσβάλλεις ως άντρα. Γενικά, είναι κινούμενος χωρισμός! Αλλά, δεν χωρίζει.

Παρθένος

Ο Παρθένος έχει δύο ζωές, μία μέχρι την ωριμότητα, γύρω στα 40 και μία μετά, που το σπάει το λουρί. Αρέσκεται σε μεγάλες και μακροχρόνιες σχέσεις. Προσοχή όμως, μετά τα 40 βρίσκει έναν νεανικό έρωτα που τον συναρπάζει, και ξεχνάει τους καλούς του τρόπους! Εκεί, μπορεί να σε χωρίσει, και συνήθως δεν επιστρέφει σε μια σχέση που χάλασε…

Ζυγός

Ο Ζυγός παρά το γεγονός ότι του αρέσει πολύ το φλερτ, βολεύεται σε μια σχέση και δύσκολα χωρίζει, αλλά φυσικά ανανεώνει τον ερωτισμό του μέσα από φλερτ και απιστία, μην τον ακούς που δηλώνει ότι πρώτη φορά θέλει να μείνει πιστός, δεν λέει αλήθεια! Αν του ζητήσεις να χωρίσετε, θα το δεχτεί, ο ίδιος δύσκολα θα το πει πρώτος. Δεν τον χαλάει να επιστρέψει σε μια σχέση από την οποία έχει χωρίσει, γενικά κάνει κύκλους.

Σκορπιός

Ο άρχων της ζήλιας και του πάθους! Θα χωρίσει και πολύ επεισοδιακά μάλιστα, αν διανοηθεί ότι έχεις πάει με άλλον, αλλά και για πολύ μικρότερους λόγους, όπως για παράδειγμα ότι δεν τον ενημέρωσες πού θα πας. Παίζει όμως και έντονα ψυχολογικά παιχνίδια, θα σε δοκιμάσει πολλές φορές, μπορεί να στήσει σκηνικό χωρισμού όχι γιατί το εννοεί, αλλά για να δει πώς θα αντιδράσεις.

Τοξότης

Ο χαριτωμένος Τοξότης χωρίζει πανεύκολα επειδή πολύ απλά βαρέθηκε. Είναι δύσκολο να συγκρατήσεις το ενδιαφέρον του, πετάει από το ένα θέμα στο άλλο, έχει έντονες ερωτικές ανάγκες και επιδιώκει την αλλαγή. Αν ανήκεις όμως στα καρμικά του ταίρια, είσαι δηλαδή Ταύρος ή Καρκίνος, μπορείς να τον κάνεις ό,τι θέλεις!

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως δεν είναι ζώδιο που του αρέσουν οι χωρισμοί, μπορεί όμως να γίνει άπιστος σε περίπτωση που δεν έχει τρόπο να κορώσει το βασανιστικό του σωματικό πάθος . Αν δεν δέχεσαι τον ανδρισμό, με την πολύ παλιομοδίτικη έννοια του όρου, δεν μπορείς να είσαι σε σχέση με Αιγόκερω, τα φεμινιστικά δεν έχουν πέραση σε αυτό το δυνατό ζώδιο, παρά το γεγονός ότι είναι θηλυκής ποιότητας. Χωρίζει εύκολα αν νιώσει ότι τον εκμεταλλεύονται.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος δεν ξέρεις γιατί θα σε χωρίσει, μπορεί να πάρει μια τόσο δραστική απόφαση είτε γιατί απλά θέλει να πάει παρακάτω, είτε γιατί θέλει να καταταγεί στην λεγεώνα των ξένων ξαφνικά, είτε γιατί δεν του άρεσε το νέο σου κραγιόν! Είναι ο ορισμός του απρόβλεπτου, δεν το συζητάμε…Ακόμα και οικογένεια να έχει κάνει, τα τινάζει εύκολα στον αέρα.

Ιχθείς

Ο Ιχθύς σκέπτεται τον χωρισμό με το που κάνει μια σχέση. Του αρέσει να παίζει με την ιδέα ότι είναι και μέσα και έξω από μια σχέση. Δεν μπορεί να αποφασίσει, ακόμα κι αν είναι τρελά ερωτευμένος, ότι θα κλείσει ερωτικά. Πάντα θέλει να σκέφτεται ότι στην γωνία τον περιμένει ένας νέος και συναρπαστικός έρωτας, οπότε μόνον αν τον ξαφνιάζεις συνέχεια έχεις πιθανότητες να σε ερωτεύεται ξανά και ξανά!

πηγή : oroskopos.tv

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments