Ζώδια

Χώρισα. Και τώρα τι;

Χώρισα. Και τώρα τι;
Ο χωρισμός είναι η άλλη όψη του νομίσματος της σχέσης και κάποια στιγμή θα το βιώσεις...

Σε όλους έχει συμβεί. Ο χωρισμός είναι η άλλη όψη του νομίσματος της σχέσης και κάποια στιγμή θα το βιώσεις, όσο κι αν το αποδιώχνεις από το μυαλό σου. Που μακάρι όχι, αλλά συμβαίνουν αυτά. Κάθε σχέση που δεν περπατάει πρέπει και να τελειώνει, όχι να την αφήνουμε να σέρνεται και να γίνεται απλά και μόνον εμμονή. Πώς διαχειρίζεσαι όμως τον πρώτο καιρό μετά τον χωρισμό; Πώς θα νιώσεις καλύτερα και θα βγεις τελικά πραγματικά κερδισμένη και ώριμη από την διαδικασία και όχι συναισθηματικό ερείπιο;

Ένα spa την ημέρα, τον ψυχολόγο κάνει πέραΜε το που θα βρεθείς μόνη σου, με τον ελεύθερο σου χρόνο να είναι άφθονος, περιποιήσου ουσιαστικά και χαλαρωτικά τον εαυτό σου. Όχι μόνον θα είναι μια διαδικασία που δεν θα σε αφήσει να πέσεις σε υπερβολές βουλιμίας και άλλα τέτοια βλαβερά, αλλά θα σου ανανεώσει και το σώμα, και το πρόσωπο και την ψυχή, πάνω από όλα. Δώσε στον εαυτό σου την περιποίηση που αξίζει.

Φίλες μου αγαπημένεςΤι τις έχουμε τις φίλες, μόνον για τα εύκολα; Κάνε χρήση όλων σου των φιλενάδων, ή και κατάχρηση, δεν βλάπτει καθόλου. Πρέπει να πάρεις όλη την βοήθεια που χρειάζεσαι για να αντιμετωπίσεις τον πρώτο καιρό μετά τον χωρισμό και οι φίλες σου μπορούν να κάνουν θαύματα στην ψυχολογία σου.

Καλό είναι και το inbox, αλλά…Όχι ότι θα περιφρονήσεις τα social media, καλό είναι να ξεσκάς και να μιλάς με τους διαδικτυακούς σου φίλους. Αλλά κύρια πρέπει να βγαίνεις έξω και να περνάς τον χρόνο σου με πραγματικούς ανθρώπους. Τώρα, αν μια επαφή σου είναι στον δρόμο να μεταλλαχθεί σε φλερτ, δεν έχεις λόγο να πεις όχι, ελεύθερη γυναίκα είσαι…

Μπαμπάκα μου, σαν εσένα κανείςΚανονικά τον μπαμπά μας πρέπει να τον κρατάμε στην θέση του, γιατί εύκολα οι μπαμπάδες γίνονται ο φράχτης ανάμεσα στην κόρη τους και σε κάποιον άντρα. Αλλά, εδώ ο σκοπός είναι ιερός, να ανεβάσεις την ψυχολογία σου. οπότε, ναι, αφέσου στην αγκαλιά του ανθρώπου που σε αγαπάει από όταν ήσουν ούτε πενήντα εκατοστά και σε ξέρει καλύτερα από όλους.

Μην ασχολείσαι μαζί τουΤο να στέλνεις μηνύματα, να παρατείνεις τις διαδικασίας διαλογής ρούχων και βιβλίων και όλα αυτά που κάνουμε συνήθως για να έχουμε ευκαιρίες να δούμε τον άλλον, δεν έχει νόημα. Το μόνο πράγμα που θα καταφέρεις είναι να μεγαλώσεις τον χρόνο που θα ου πάρει για να απελευθερωθείς συναισθηματικά . Μην το κάνεις, απλά δεν αξίζει, μην ασχολείσαι.

πηγή: www.oroskopos.tv

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments