Ζώδια

Το SMS της εβδομάδας για το δικό σου ζώδιο

Το SMS της εβδομάδας για το δικό σου ζώδιο
..και οι προσωπικές προβλέψεις σου Κριός Με την Πανσέληνο να σε επηρεάζει σε θέματα ψυχισμού και διάθεσης, θα έχεις αλλαγές στη συμπεριφορά σου. Ο Άρης στον Υδροχόο ωστόσο, αποτελεί θετική παρέμβαση για σένα, καθώς φέρνει ευχάριστες αλλαγές στα κοινωνικά και ερωτικά δρώμενα. Ένα όραμα ή μία μεγάλη σου επιθυμία ίσως χρειαστεί αρκετή δουλειά για να […]

..και οι προσωπικές προβλέψεις σου

Κριός

Με την Πανσέληνο να σε επηρεάζει σε θέματα ψυχισμού και διάθεσης, θα έχεις αλλαγές στη συμπεριφορά σου. Ο Άρης στον Υδροχόο ωστόσο, αποτελεί θετική παρέμβαση για σένα, καθώς φέρνει ευχάριστες αλλαγές στα κοινωνικά και ερωτικά δρώμενα. Ένα όραμα ή μία μεγάλη σου επιθυμία ίσως χρειαστεί αρκετή δουλειά για να καρποφορήσει στις παρούσες συνθήκες, αλλά το αποτέλεσμα θα σε ικανοποιήσει.

Ταύρος

Πρόκειται για μία εβδομάδα δημιουργικής έμπνευσης και προσωπικής αναζήτησης, βρίσκοντας διέξοδο και τρόπους να καθιερωθείς επαγγελματικά. Ο Άρης στον Υδροχόο, θα σου δώσει ένα ισχυρό κίνητρο να κινηθείς με αποφασιστικότητα και επιτυχία, παίρνοντας τις σωστές αποφάσεις. Ένα άτομο από το περιβάλλον σου, διεκδικεί έντονα το ενδιαφέρον σου τις ημέρες αυτές. Μη χάνεις ευκαιρίες.

Δίδυμοι

Μία εβδομάδα χαράς και διασκέδασης θα είναι αυτή, καθώς ο Άρης στον Υδροχόο απαλύνει τις πιέσεις, προσφέροντάς σου χωρίς κόπο λύσεις σε προβλήματα και θετικές συγκυρίες. Το ενδιαφέρον σου για κάποιο άτομο θέλει έλεγχο και διακριτικότητα, ώστε να μη γίνει ανεξέλεγκτο. Εάν εκκρεμούν δάνεια, υποθήκες και διατροφές, θα πρέπει να δώσεις προσοχή, ώστε να αποφύγεις απώλειες. Θετικές μέρες για κοινωνικές εκδηλώσεις και συνεύρεση με φίλους.

Καρκίνος

Η Πανσέληνος στον Ταύρο σού τονώνει τα μεγάλα οράματα, παρακινώντας σε να τα εφαρμόσεις στη πράξη. Οι απαιτήσεις σου από τη ζωή και τη δουλειά σου μεγαλώνουν μέρα με τη μέρα, αλλά θα πρέπει να προσέξεις μήπως οι προσδοκίες δεν ανταποκρίνονται στις παρούσες συνθήκες. Θέσε πιο εύκολους στόχους, πλησιάζοντας αργά, αλλά σταθερά στο σκοπό σου. Μία συνεργασία που δεν έχει σωστές βάσεις, θα αποχωρήσει από τη ζωή σου, ανακουφίζοντάς σε.

Λέων

Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω αποτελεί για εσένα μία πρόκληση στον εργασιακό και ερωτικό τομέα, την οποία θα πρέπει να χειριστείς με προσοχή και ηρεμία. Γενικότερα, φρόντισε να μην παρασυρθείς από αβάσιμες υποσχέσεις, αλλά και να αποφύγεις ίντριγκες με το σύντροφο ή με έναν συνάδελφο. Παράλληλα, νιώθεις πως ήρθε η στιγμή να συμφιλιωθείς με ένα άτομο από το περιβάλλον σου, κλείνοντας κύκλους χρόνιας διένεξης.

Παρθένος

Σε πολύ σημαντικά σημεία της ζωής σου εστιάζεις την εβδομάδα αυτή, όπως οι σχέσεις σου, τα παιδιά σου, αλλά και η βελτίωση της ρουτίνας και καθημερινότητάς. Ο Ερμής στον Τοξότη θα σου επιτρέψει να αναπτύξεις τρόπους να πλησιάσεις άτομα που σε ενδιαφέρουν, βρίσκοντας γέφυρες επικοινωνίας και συνεννόησης. Οι αστρολογικές επιρροές, σου δίνουν την ευκαιρία να εντοπίσεις και να ασχοληθείς με τις ανάγκες σου, επικεντρώνοντας στον εαυτό σου.

Ζυγός

Την εβδομάδα αυτή, η συμβουλή των άστρων είναι να μειώσεις το καθημερινό στρες, βρίσκοντας τρόπους χαλάρωσης και αποσυμπίεσης. Παράλληλα, η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω, σου θυμίζει πως έχεις εκκρεμότητες και υποχρεώσεις να εκπληρώσεις. Μην υποκύψεις στην πίεση, μην παραμελήσεις ωστόσο ανοιχτούς λογαριασμούς, αλλά απόλαυσε παράλληλα ένα ταξίδι, ένα χόμπι, μία καλή συντροφιά ή μία περιπέτεια που θα σε αναγεννήσει, σαν αντίβαρο.

Σκορπιός

Μία έντονη και δημιουργική εβδομάδα είναι αυτή για σένα, αφού θα φροντίσεις να επανακτήσεις την επικοινωνία που είχες διακόψει με ένα άτομο. Παράλληλα, θα σε απασχολήσουν θέματα που σχετίζονται με το εξωτερικό ή με σπουδές. Λάθη και μυστικά που ίσως έφεραν τη σχέση σου σε αδιέξοδο, διορθώνονται και τακτοποιούνται οι παρεξηγήσεις. Προσπάθησε να περιορίσεις τα έξοδα της καθημερινότητας, κρατώντας αναλυτική λίστα εξόδων.

Τοξότης

Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω σού δημιουργεί μία συναισθηματική φόρτιση, καθώς μία ιστορία από το παρελθόν ή ένας πιεστικός εραστής από το παρόν, έχουν απαιτήσεις από εσένα. Με τον Άρη στον Υδροχόο συζητάς το ενδεχόμενο μίας δεύτερης πηγής εισοδήματος ή ενός νέου ξεκινήματος. Κατάλληλες μέρες να ξεφορτωθείς ό,τι δε χρειάζεσαι, στο σπίτι ή το γραφείο, απαλλάσσοντας τον εαυτό σου από βεβαρυμμένο φορτίο, υλικό και ψυχικό.

Αιγόκερως

Μία βαθιά κριτική θα κάνεις τις μέρες αυτές, με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, αναγνωρίζοντας πως κάποια όνειρα και επιθυμίες που υπάρχουν μέσα σου, ζητάν περισσότερο πάθος στην πραγματοποίησή τους. Ωστόσο, ερωτικά λαμβάνεις επιπλέον ενισχύσεις, αυξάνοντας το γόητρο και την επιρροή σου σε πρόσωπα και καταστάσεις. Με την ανακαίνιση του γραφείου σου ή του σπιτιού σου θα ασχοληθείς με ζήλο τις μέρες αυτές.

Υδροχόος

Με τον Άρη στο ζώδιό σου, ίσως είσαι λίγο ευέξαπτος τις μέρες αυτές. Εάν είσαι προς αναζήτηση νέων ερώτων και ενθουσιασμών, ένα άτομο που θα γνωρίσεις, ίσως σε φυλακίσει στο δικό του, συγκλονιστικό κόσμο, δίνοντάς σου την ευκαιρία να ξεφύγεις για λίγο από τα καθημερινά και πληκτικά της ζωής. Ο Άρης στο ζώδιό σου είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα, το οποίο θα πρέπει να εκμεταλλευτείς, με το να κυκλοφορείς, να κοινωνικοποιηθείς και να επικοινωνείς.

Ιχθείς

Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω λειτουργεί σαν ένας προβολέας, φωτίζοντας τη ζωή σου και τις ανάγκες της. Τώρα είναι ευκαιρία να ζητήσεις, να επιχειρήσεις και να προσπαθήσεις. Είτε στον έρωτα στοχεύεις, είτε σε επαγγελματική καταξίωση, έχεις να λαμβάνεις και να ευνοείσαι. Ο Ερμής από τον Τοξότη, δίνει την ευστροφία και τη διπλωματικότητα που χρειάζεσαι, ώστε να ανταπεξέλθεις σε απαιτητικές συνθήκες.

Πηγή: myastro.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments