Ζώδια

Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις του Σαββατοκύριακου

Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις του Σαββατοκύριακου
Τι πρέπει να γνωρίζεις για τις 19 - 20 Νοεμβρίου.

Τι εστί –καλό- Σαββατοκύριακο; Είναι το «Επιτέλους» που ποτέ δεν βαριόμαστε να λέμε κάθε Παρασκευή σχολώντας, είναι πρωινό χουζούρεμα, πράγματα που σε γεμίζουν και σε κάνουν να χαμογελάς, διασκέδαση, βραδινές βολτίτσες Σαββατιάτικες που δεν έγινε και τίποτα αν κρατήσουν μέχρι… Κυριακή ξημέρωμα, μέσα σε μία αγκαλιά. Σημαίνει ξεκούραση, ταινιούλες με το έτερον ήμισυ, όρεξη για… ερωτοτροπίες αλλά και νέες γνωριμίες για τους ελεύθερους. Τι εστί όμως Σελήνη στο Λέοντα για ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο; Όλα τα παραπάνω στο μέγιστο βαθμό! Αυτό το Σαββατοκύριακο λοπόν, η Σελήνη από αυτή τη θέση, φέρνει δημιουργικότητα, αυθεντικότητα, ρομαντική διάθεση, κέφια, στοργή, τρυφερότητα, πάθος, λάμψη, αγάπη, γενναιοδωρία, διασκέδαση, συναίσθημα, φλερτ, παιδικότητα και φυσικά πολύ… Έρωτα! Αφηνόμαστε στα πάθη μας λοιπόν! Σαββατοκύριακο είναι!

«…φίλα με, πάλι φίλα με, αγκάλιασε με, μες στο κορμί σου να κρυφτώ…»Και πάνω στην ερωτική διάθεση, που δεν την γλιτώνουμε και να θέλαμε (Σαββατοκύριακο με Σελήνη στον Λέοντα γαρ), έρχεται και το Εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, να μας αποτελειώσει… απολαυστικά! Παραμυθένιες μαγικές στιγμές, ερωτικές εξομολογήσεις, όνειρα που εκπληρώνονται , τρυφερότητα, διαίσθηση, ρομαντισμός, ευαισθησία, καλαισθησία, φαντασία, δημιουργικότητα, ερωτικές στιγμές, είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του 2ημέρου αυτού! Τι σημαίνει αυτό; Παραμερίζουμε κάπως την λογική (από Δευτέρα ας επανέλθει) και ακούμε την καρδιά! Ναι, αυτές τις μέρες η καρδιά, ξέρει πολύ καλά τι «λέει»!

Κριός : Πάθος & Επιτυχία!Ζητάς… συναίσθημα, πάθος, ρομαντισμό και πολύ μα πολύ φλερτ! Με συμμάχους την ερωτική εκφραστικότητα και την αυξημένη σου αυτοπεποίθηση, ξεχωρίζεις, τραβάς τα βλέμματα και μαγνητίζεις! Θα έχεις… επιτυχίες! Όχι αυτές τις… επιφανειακές που ζητάς όμως! Η επιθυμία σου για φήμη, μετατρέπεται σε καταξίωση κοινωνική και όχι μόνο! Παράλληλα, μέσα από διασκεδάσεις και φλερτάκια, έχε το νου σου… Ο Έρωτας, ο ένας, ο ουσιαστικός μπορεί να έρθει από εκεί που δεν το περιμένεις! Αν είσαι ήδη σε σχέση συνδυάστε στιγμές πάθους με ουσιαστικές συζητήσεις για το κοινό σας μέλλον, και δεν θα χάσεις!

Ταύρος: Αισιοδοξία & Συναίσθημα!Ζητάς… θαλπωρή! Βλέπεις, είσαι άνθρωπος της σιγουριάς και της σταθερότητας στον έρωτα και αυτό το Σαββατοκύριακο θες ερωτική ζεστασιά και τρυφερότητα. Ίσως και γι’αυτό το λόγο, αυτές τις μέρες, ίσως σε απασχολήσει μία αγάπη από το παρελθόν.Θα έχεις… ένα μόνιμο χαμόγελο! Εκεί που θα είσαι σε φάση «εγώ, αυτός και ο καναπές μας», οι κοινωνικές σου υποχρεώσεις ή ένα ταξίδι, θα σε ξεσηκώσουν και πραγματικά καλά θα σου κάνουν, αφού το Σαββατοκύριακο αναμένεται απολαυστικά ζωηρό και έντονο ερωτικά! Καλή η θαλπωρή λοιπόν, αλλά οι ευκαιρίες για ερωτική επιτυχία, καραδοκούν! Εκμεταλλεύσου τες!

Δίδυμος : Αισθησιασμός & Επικοινωνία!Ζητάς… αυτό που ζητάς πάντα! Έχεις όρεξη για επικοινωνία, επαφές, φλερτ, γνωριμίες, εξόδους, μετακινήσεις, κοινωνικοποίηση! Αφού το έχεις το… σπορ, γιατί όχι λοιπόν;Θα έχεις… πάθος, ερωτισμό και φουλ συναίσθημα! Και εδώ έρχεται η συμβουλή: Κάνε τα «δικά» σου που είπαμε παραπάνω, αλλά αν σου δοθεί η ευκαιρία για ουσία, για βάθος, για τύπου «έλα να κυλιστούμε στα σεντόνια» ερωτική ευκαιρία, μην τυχόν και πεις όχι! Αυτό το Σαββατοκύριακο, μπορεί να τα έχει όλα, αρκεί να το θελήσεις!

Καρκίνος : Συντροφικότητα & Αίσθημα!Ζητάς… σταθερότητα, εμπιστοσύνη, ηρεμία, αισθησιασμό και σιγουριά στον έρωτα. Η αυτοπεποίθηση σου στα ύψη και καλά κάνει, αφού ξέρεις τι θέλεις πια και πώς να το ζητάς!Θα έχεις… ρομαντική συντροφική ζωή!Αν είσαι δεσμευμένος κάνεις κοινά όνειρα με το σύντροφο, ζείτε παραμυθένιες στιγμές και ερωτικές καυτές βραδιές. Αν είσαι όμως ελεύθερος, έρχεται η απόλυτη ερωτική ευκαιρία για κάτι σταθερό στη ζωή σου! Ερωτικές εξομολογήσεις, τρυφερές συναντήσεις και ρομαντικές επαφές, είναι μέσα στο πρόγραμμα για να βρεις επιτέλους, αυτό που σου αξίζει!

Λέων : Γοητεία & Έρωτας!Ζητάς… όλα τα φώτα πάνω σου! Ε, δεν είναι και δύσκολο! Η αλήθεια είναι πως αυτό το Σαββατοκύριακο λάμπεις και δύσκολα σου αντιστέκονται! Παρ’ όλ’ αυτά περιόρισε τις παράλογες απαιτήσεις σου και ευχαριστήσου με αυτά που θα έρθουν στον έρωτα! Δεν θα είναι και λίγα!Θα έχεις… ακαταμάχητη εμφάνιση! Η καθημερινότητα γλυκαίνει και γεμίζει ερωτισμό, ότι κι αν κάνεις και σε όποια προσωπική κατάσταση κι αν είσαι. Η εμφάνιση σου αλλά και η όρεξη σου για ζωή, είναι σύμμαχοι σου, για να κερδίσεις ότι επιθυμείς στην ερωτική ζωή!

Παρθένος : Ρομαντισμός & Διαίσθηση!Ζητάς… ηρεμία, αγαλλίαση, συναισθηματική ισορροπία και ίσως ένας… κρυφός έρωτας δεν σ’ αφήνει στην ησυχία σου! Πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση, άκου την διαίσθηση σου! Αυτή ξέρει! Θα έχεις… φουλ πρόγραμμα! Μην αγχώνεσαι! Το πρόγραμμα αυτό δεν περιλαμβάνει δουλειά, αλλά καλοπέραση, ρομαντισμό, χαμόγελο, πάθος, τύχη, κατακτήσεις, λάμψη, φήμη και πολύ μα πολύ Έρωτα, είτε είσαι δεσμευμένος, είτε όχι! Καλή η ηρεμία που θες αλλά αυτό το Σαββατοκύριακο καλύτερα μην κάτσεις λεπτό μόνος!

Ζυγός : Συναίσθημα & Γνωριμίες!Ζητάς… ανθρώπους γύρω σου, φιλία και κοινωνικότητα. Ζητάς όμως και ένα μεγάλο σου ερωτικό όνειρο, να γίνει επιτέλους αληθινό! Ε, αυτό το Σαββατοκύριακο, είναι η ευκαιρία σου! Έχε τα μάτια σου ανοιχτά!Θα έχεις… τον έρωτα που ήθελες! Κυρίως αν αυτός ο έρωτας ή το ερωτικό όνειρο που αναφέρθηκε παραπάνω, αφορά το παρελθόν, τότε ναι, αυτές οι μέρες θα σου δώσουν αυτό που επιθυμείς!

Σκορπιός : Επικοινωνία & Θέληση!Ζητάς… έναν έρωτα που θα σε εξυψώσει, που θα σε κάνει να νιώσεις σημαντικός και θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο στο κόσμο. Να είναι σωστός και ουσιαστικός. Μήπως το πας λίγο βαριά για… Σαββατοκύριακο;Θα έχεις… χαρά και δημοτικότητα! Καλά όλα τα παραπάνω λοιπόν και κυνήγησε τα, αλλά Σαββατοκύριακο είναι, δώσε λίγο χρόνο και σε ψυχαγωγία και κοινωνικοποίηση. Να ξέρεις ότι αυτό το διήμερο, τα λόγια που θα πεις και τα λόγια που θα ακούσεις, μόνο χαμόγελο θα σου προσφέρουν. Οπότε αφέσου χωρίς δισταγμό, σε ερωτικές επικοινωνίες και δεν θα χάσεις!

Τοξότης : Σταθερότητα & Χαρά!Ζητάς… ελευθερία, διασκέδαση, ταξίδια, κόσμο, γνωριμίες και επαφές! Είσαι αισιόδοξος και έχεις ένα μόνιμο χαμόγελο στα χείλη! Και πώς να μην συμβαίνει αυτό; Αφού είναι Σαββατοκύριακο!Θα έχεις… όχι μόνο τρέλα και πέρα-δώθε, αλλά και ερωτικές ουσιαστικές στιγμές που θα αυξήσουν ακόμα περισσότερο την αυτοπεποίθηση σου. Βλέπεις, αν ένας από τους στόχους σου ήταν η σταθεροποίηση της ερωτικής σου ζωής, τώρα οι ευκαιρίες πέφτουν βροχή και ικανοποιούν ακόμα και τις πιο παράλογες ερωτικές σου απαιτήσεις! Γιατί όχι;

Αιγόκερως : Αγάπη & Ερωτισμός!Ζητάς… να κλειστείτε μέσα στη κρεβατοκάμαρα και να μην βγείτε μέχρι να έρθει η Δευτέρα! Έχεις μέσα σου τόσο πάθος, ερωτισμό και αισθησιασμό που σιγοβράζει, που όποιος στα απελευθερώσει θα είναι ο τυχερός των ημερών…Θα έχεις… πάθος, ρομαντισμό, γοητεία, συναίσθημα, τρυφερότητα, διαίσθηση, επιθυμίες που πραγματοποιούνται, μαγνητικότητα, ομορφιά, ερωτική φαντασία και δημιουργικότητα και πάρα, μα πάρα πολλές ερωτικές ευκαιρίες και κατακτήσεις! Όπως κατάλαβες, οι πλανήτες δουλεύουν για σένα!

Υδροχόος : Ηρεμία & Έρωτας! Ζητάς… αγκαλίτσες, φιλάκια και γενικά μια ατμόσφαιρα γνωστής εταιρίας σοκολάτας γάλακτος… Θες συντροφικότητα και σε αυτόν το τομέα στρέφεις το ενδιαφέρον σου, ελεύθερος ή μη!Θα έχεις… ηρεμία, ησυχία, συναισθηματική και ψυχική πληρότητα. Τα πιο αξιοσημείωτα όμως αυτού του διημέρου είναι πρώτον, η τόσο ισχυρή διαίσθηση σου που αν την ακούσεις, θα διαπιστώσεις ότι είναι θαυματουργή και δεύτερον ένας κρυφός παρασκηνιακός έρωτας που σε παρασύρει σε παραμυθένια μονοπάτια! Όχι αυτό το Σαββατοκύριακο, δεν θα έχεις τύψεις… Θα την απολαύσεις την αμαρτία και άσε την… συντροφικότητα να περιμένει!

Ιχθύς: Όνειρα & Ομορφιά!Ζητάς… μία καθημερινότητα πιο γλυκιά, πιο ρομαντική, πιο ήρεμη και την εμφάνιση σου να βελτιώνεται! Ε, Σαββατοκύριακο είναι, μπορείς να τα έχεις! Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συνεχίζει η διαίσθηση σου συνεργάζεται με τη λογικήΘα έχεις… Όμως, δεν θα έχεις μόνο αυτά! κοινωνικοποίηση, φίλους, γνωριμίες, βόλτες και διασκέδαση με κόσμο και ερωτικές στιγμές! Βλέπεις είσαι από τους πλέον ευνοημένους του Σαββατοκύριακου και ο Έρωτας δεν μπορεί, παρά να είναι επιτυχία!

Πηγή: oroskopos.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments