Αθλητισμός

Βρέθηκε! Το πρώτο όνομα που “παίζει” για αντι-Στιλ!

Βρέθηκε! Το πρώτο όνομα που “παίζει” για αντι-Στιλ!
Βρέθηκε! Το πρώτο όνομα που "παίζει" για αντι-Στιλ!

Είναι γνωστό ότι ο Παναθηναϊκός ψάχνει για τερματοφύλακα μετά της τραγικές εμφανίσεις του Λουκ Στιλ και ήδη έχουν γίνει προεργασίες προς αυτή την κατεύθυνση. Τώρα παρουσιάστηκε και ένα νέο όνομα που αποκαλύπτει ο panathinaikoskosmos.com

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του panathinaikoskosmos.com , προτάθηκε και εξετάζετε σοβαρά ο νεαρός Πολωνός τερματοφύλακας Μπαρθομιέι Ντραγκόφσκι της Ιταλικής Φιορεντίνα.

Dragowski

Διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της Πολωνίας και αγωνιζόμενος στην Γιαγκελόνια όπου και πραγματοποίησε εξερετικές εμφανίσεις, έκαναν τους Ιταλούς να βάλουν αρκετά βαθιά το χέρι στην τσέπη για να τον αποκτήσουν το περασμένο καλοκαίρι.

Μοναδικό πρόβλημα μετά την μεταγραφή του στην Φιορεντίνα ήταν οι εξερετικές εμφανίσεις του βασικού γκολκίπερ των «Βιόλα», του Ρουμάνου Τσιπριάν Ταταρουσάνου, με αποτέλεσμα να έχει μείνει μόνιμα στον πάγκο.

dragowski-jagiellonia-parata-750x450

Γιαυτό ακριβώς τον λόγο οι υπεύθυνοι των Ιταλών ψάχνουν ομάδα για να τον δώσουν δανεικό προκειμένου να πάρει παιχνίδια και να επιστρέψει καλύτερος και πιο έμπειρος στην ομάδα της Φλωρεντίας.

Η περίπτωση του πάντως εξετάζεται πολύ σοβαρά και είναι από τους τερματοφύλακες που έχουν προταθεί στον Παναθηναϊκό που αρέσει στο τεχνικό τιμ.

bartlomej-dragowski-30i2a8ho0rgx9wtevlenls

πηγή: panathinaikos24.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments