Αθλητισμός

ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ ο Μπέντο: “Δεν θα παίρνω αποφάσεις με τις ιδέες που έχουν κάποιοι άλλοι”…

ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ ο Μπέντο: “Δεν θα παίρνω αποφάσεις με τις ιδέες που έχουν κάποιοι άλλοι”…
Ο Πάουλο Μπέντο στη συνέντευξη Τύπου υπεραμύνθηκε των επιλογών του, όσον αφορά στον "Τσόρι", ενώ χαρακτήρισε δίκαιο το 0-0

Στη συνέντευξη Τύπου ο Πορτογάλος τεχνικός ρωτήθηκε για τα αίτια του κακού αποτελέσματος, ενώ ρωτήθηκε για το νέο αποκλεισμό του Τσόρι Ντομίνγκες από την αποστολή.

“Επιμένω, αυτή είναι η απόφασή μου, αυτός είναι ο προπονητής και δεν θα παίρνω αποφάσεις με τις ιδέες που έχουν κάποιοι άλλοι”, τόνισε μεταξύ άλλων ο Μπέντο για το θέμα του Αργεντίνου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπέντο:Μετά από ένα σερί επιτυχημένων αποτελεσμάτων σήμερα σε ένα παιχνίδι θεωρητικά εύκολο στραβοπάτησε. Τι ήταν αυτό που έφταιξε; Τι ήταν αυτό που έλειψε από την ομάδα σας;

“Οφείλεται στο γεγονός ότι δεν παίξαμε καλά και ο ρυθμός ήταν χαμηλός. Είχαμε λίγη πρωτοβουλία, λίγη ένταση στο παιχνίδι μας και πολύ χαμηλό δυναμισμό. Σήμερα δεν δείξαμε την ένταση που συνηθίσαμε να δείχνουμε στα παιχνίδια μας.

Στα πρώτα 45 λεπτά δεν είχαμε καθόλου ευκαιρίες. Στο δεύτερο μέρος είχαμε λίγες ευκαιρίες απέναντι σε έναν αντίπαλο που δεν μας εξέπληξε. Δεν καταφέραμε να είμαστε τόσο δυνατοί όσο έπρεπε. Είναι οι πρώτοι βαθμοί που χάνουμε μέσα στο γήπεδό μας.

Φυσικά δεν ήταν το αποτέλεσμα που είχαμε σχεδιάσει στο παιχνίδι. Σήμερα έχουμε τιμωρηθεί για το γεγονός ότι δεν παίξαμε καλά. Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο, γιατί τιμωρηθήκαμε λόγω του γεγονότος ότι δεν δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Κυρίως χάθηκε το πρώτο ημίχρονο.”

Θεωρείτε ότι υποτιμήθηκε η Κέρκυρα από τους ποδοσφαιριστές σας;

“Όχι δεν είναι θέμα συμπεριφοράς ή στάσης απέναντι στο παιχνίδι ή τον αντίπαλο. Δεν πιστεύω ότι υποτιμήσαμε την Κέρκυρα, απλά δεν ήμασταν καλοί στην τακτική και στην τεχνική μας. Όταν μία ομάδα δεν έχει καλή απόδοση ούτε στην άμυνα, ούτε στην επίθεση, το αποτέλεσμα είναι να έχεις προβλήματα. Δεν έχει να κάνει αυτό με το τι έχει πει ένας προπονητής στους παίκτες ή πώς το αντιμετώπισαν οι παίκτες το ματς.”

Ξέρω ότι γινόμαστε κουραστικοί να σας ρωτάμε για τον Τσόρι. Ο κόσμος πάλι εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για την απόφασή σας να τον αφήσετε εκτός αποστολής. Τελικά είναι τόσο κακός ο Τσόρι στις προπονήσεις ή ξεπερνάει τα αγωνιστικά κριτήρια;

“Κατ’ αρχήν δεν με κουράζετε. Είναι μέρος της δουλειάς μου να απαντάω σε ό,τι θέλετε. Δεν υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα και πάντα θα επιλέγω τους παίκτες, όχι μόνο με ποιον έχω απέναντί μου, αλλά ανάλογα με το ποιος είναι καλύτερος. Επιμένω, αυτή είναι η απόφασή μου, αυτός είναι ο προπονητής και δεν θα παίρνω αποφάσεις με τις ιδέες που έχουν κάποιοι άλλοι.

Είναι δική μου απόφαση να επιλέγω τους παίκτες. Δεν έχει σχέση με τις ηλικίες ή με την εθνικότητα και ποτέ δεν παίρνω αποφάσεις κόντρα σε κάποιο πρόσωπο. Πάντα το κριτήριό μου είναι το καλύτερο για τον Ολυμπιακό και η θέση στην ομάδα κερδίζεται με δουλειά, συμπεριφορά και με το τι εμφανίζει κάθε παίκτης καθημερινά.

Αυτό είναι το μόνο που σκέφτομαι και αυτό θα συνεχίσω να κάνω. Ποτέ δεν θα αλλάξω τις ιδέες μου σε οποιαδήποτε ομάδα κι αν βρίσκομαι.”

Πηγή:sportdog.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments