Αθλητισμός

Μπέντο: «Τίποτα προσωπικό με τον Τσόρι, έχω τα κριτήριά μου»

Μπέντο: «Τίποτα προσωπικό με τον Τσόρι, έχω τα κριτήριά μου»
Ο Πάουλο Μπέντο εμμένει στην άποψή του να αφήνει εκτός αγώνων τον Τσόρι Ντομίνγκες, με τον Πορτογάλο να τονίζει ότι έχει τα δικά του κριτήρια επιλογής παικτών, χωρίς να υπάρχει κάτι προσωπικό με τον Αργεντινό. «Δίκαιο αποτέλεσμα» χαρακτήρισε το 0-0 με την Κέρκυρα κάνοντας λόγο για λάθος τακτική και έλλειψη διάθεσης από την ομάδα του.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Πάουλο Μπέντο στη συνέντευξη Τύπου μετά το Ολυμπιακός – Κέρκυρα 0-0:

Για το αποτέλεσμα του αγώνα και το τι έφταιξε: «Οφείλεται στο ότι δεν παίξαμε καλά. Χαμηλός ρυθμός και μικρή πρωτοβουλία. Δεν είχαμε ένταση στο παιχνίδι μας. Δεν είχαμε την αναμενόμενη ένταση. Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε ευκαιρίες. Στο δεύτερο αν και ανεβήκαμε πάλι δεν είχαμε τόσες ευκαιρίες. Δεν μας εξέπληξε ο αντίπαλος με την στρατηγική του. Έτσι τον περιμέναμε αλλά δεν τα καταφέραμε. Έχουμε τιμωρηθεί διότι δεν παίξαμε καλά. Χάθηκε το πρώτο ημίχρονο κυρίως διότι δεν παίξαμε καλά. Είναι δίκαιο το αποτέλεσμα. Ίσως να μπορούσαμε ένα γκολ αλλά γενικά είναι δίκαιο το αποτέλεσμα».

Δες εδώ την βαθμολογία της ομάδας σου!

Για το αν ο Ολυμπιακός υποτίμησε την Κέρκυρα: «Όχι δεν νομίζω πως ήταν θέμα στάσης ή συμπεριφοράς. Δεν υποτιμήσαμε τον αντίπαλο αλλά δεν παίξαμε καλά. Δεν είχαμε σωστή προσέγγιση και τακτική».

Για το θέμα του Τσόρι Ντομίνγκες και το αν έχει κακή εικόνα στις προπονήσεις ή είναι άλλο το πρόβλημα: «Καταρχήν να μην ανησυχείτε. Δεν με κουράζετε καθόλου. Δεν υπάρχει κανένα άλλο πρόβλημα. Δεν έχω κάτι προσωπικό με τον Τσόρι. Συνεχίζω να έχω την ίδια λογική και αντιμετώπιση. Επιμένω στα δικά μου κριτήρια. Το δικό μου κριτήριο είναι το καλύτερο για μένα και δεν βλέπω ονόματα ή εθνικότητα. Το κριτήριο δεν είναι προσωπικό. Αυτό συνεχίζω να κάνω. Ποτέ δεν θα αλλάξουμε κριτήρια ή ιδέες».

Πηγή:sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments