Υπάρχει θέμα ΑΕΚ – NOVA! | Pagenews.gr
Pagenews Team 27 Νοεμβρίου 2016, 08:42

Παράπονα από τους ανθρώπους της ΑΕΚ είχαν οι δημοσιογράφοι της Nova, οι οποίοι και τα εξέφρασαν κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Παίζουμε Ελλάδα» μετά τη λήξη του ματς της Ένωσης με τον Πλατανιά (3-0).

Ο λόγος, ήταν η άρνηση από τους Μάνταλο και Αραβίδη να κάνουν δηλώσεις στον «αέρα» της ζωντανής εκπομπής, γεγονός που… χτύπησε άσχημα στους ανθρώπους του καναλιού.

Η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ ωστόσο, μέσω του Μηνά Λυσάνδρου, απάντησε στο συνδρομητικό κανάλι, διευκρινίζοντας ότι υποχρέωση της ΑΕΚ είναι να στείλει δύο παίκτες για δηλώσεις, όπως και έκανε (Μπάρκας και Κολοβέτσιος). Οχι δύο συγκεκριμένους παίκτες. Ο Μάνταλος, άλλωστε, θα μιλούσε αργότερα, όπως έκανε, στη μικτή ζώνη ως MVP του αγώνα ενώ ο Αραβίδης δεν ήθελε να μιλήσει και γι’ αυτό αμφότεροι αρνήθηκαν να βγουν στη Nova…

Το «θέμα» αυτό πάντως, έρχεται να προστεθεί στη σημερινή απόφαση – ενημέρωση του Παναθηναϊκού και πιο συγκεκριμένα του Γιάννη Αλαφούζου, να ρίξει… πόρτα στη NOVA στο επόμενο ματς στη Λεωφόρο, εφόσον ζητήσει χρήματα για τις αγωνιστικές που αναβλήθηκαν! 

Πηγή:sportdog.gr