Ζώδια

Αστρολογικές ερωτικές προβλέψεις 28/11 έως 04/12/2016

Αστρολογικές ερωτικές προβλέψεις 28/11 έως 04/12/2016
Το νέο ξεκίνημα έχει τον ενθουσιασμό του ζωδίου της φωτιάς.

Η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο πύρινο Τοξότη στις 29 Νοεμβρίου μας καλεί να ξεφύγουμε από τα περιορισμένα όρια και να δώσουμε νέους ορίζοντες στο μυαλό μας. Να επεκταθούμε πνευματικά, με ενθουσιασμό και πάθος, αλλά χωρίς να εγκαταλείπουμε τον συναισθηματικό μας κόσμο. Το νέο ξεκίνημα έχει τον ενθουσιασμό του ζωδίου της φωτιάς, που μας παρέχει την δυνατότητα ελιγμών και προσαρμογής στα νέα δεδομένα. 

Δεν μπορούμε πλέον να μένουμε σταθεροί και ήσυχοι, αλλά χρειαζόμαστε ελευθερία κινήσεων για να συλλάβουμε ιδέες ή να διευρύνουμε τις ήδη υπάρχουσες. Η γνώση γίνεται πιο πλατιά και ωριμάζει. Έχουμε την τάση να φιλοσοφούμε περισσότερο τα προβλήματα της ζωής, προς μία βαθύτερη κατανόηση των όσων μας περιβάλλουν. Η ανάγκη μας να ταξιδέψουμε προς άλλες κατευθύνσεις, έστω και νοητά, είναι ζωτικής σημασίας. Υπάρχει η δίψα της περιπέτειας, της ανακάλυψης του αγνώστου, της αναζήτησης. 

Η όψη τετραγώνου του Ποσειδώνα κατά το σχηματισμό της νέας Σελήνης στον Τοξότη ενισχύει στην φαντασία μας ανεδαφικές και ουτοπικές ενέργειες. Μεγεθύνει σε μεγάλο βαθμό τις προσδοκίες μας από τις σχέσεις, χωρίς πολύ σκέψη, γιατί παρασυρόμαστε από τα συναισθήματα μας, φέρνει εξαπατήσεις, ψέματα και αυταπάτες. 

Η Αφροδίτη στον αυστηρό και υπεύθυνο Αιγόκερω προσφέρει για λίγες μέρες ακόμα βοήθεια στα σταθερά ζώδια και με την κρόνια λογική της διατηρεί τον έλεγχο και τις ισορροπίες στις σχέσεις. Ο Άρης στον εκκεντρικό Υδροχόο θέλει να αποσταθεροποιήσει τις καταστάσεις στις σχέσεις και να εκδηλώσει άμεσα τα συναισθήματα και φέρνει εντάσεις στους σταθερούς Ταύρους, Λέοντες και Σκορπιούς.

Κριός 21 Μαρτίου – 20 Απριλίου Ο Ήλιος στον Τοξότη σου δίνει επιπλέον ενέργεια, αισιοδοξία και κινητοποιείσαι για συνεργασίες και νέες ερωτικές σχέσεις. Η νέα Σελήνη στον Τοξότη στη μέση της εβδομάδας σε προκαλεί να ξεπεράσεις τον εαυτό σου με την αισιοδοξία που σου χαρίζει. Επιδίωξε να ελέγξεις την έντονη ανυπομονησία και την ορμητικότητα που θα έχεις, με μια πιο προσεκτική στάση, για να μην εξαντλήσεις τη μεγάλη φυσική σου κατάσταση. 

Η Αφροδίτη που παραμένει στον Αιγόκερω σου δίνει ευκαιρίες να ανοιχτείς κοινωνικά. Η ευαίσθητη πλευρά σου που συνήθως δεν την αφήνεις να εκδηλωθεί, σε βοηθάει να έρθεις σε επαφή με αγαπημένα πρόσωπα. Με την ορμητική διάθεση που έχεις εξαντλείς τη κάθε στιγμή να ζήσεις τις συναισθηματικές σου ανάγκες. Ενισχύεται η κοινωνική σου ζωή με πολλές μετακινήσεις, επαφές με φίλους, που σε υποστηρίζουν και αναζητούν την παρέα σου. Με την δύσκολη όψη της Αφροδίτης με τον Ουρανό στο ζώδιο σου, στην αρχή της εβδομάδας, προσπάθησε να μην μπεις σε ανοιχτές αντιπαραθέσεις στις επαφές σου αν αισθανθείς ότι δεν ανταποκρίνονται στις επιθυμίες σου που είναι απρόβλεπτες και ασυμβίβαστες. Επειδή οι αντιδράσεις σου συνήθως έχουν τον πρώτο λόγο, αναγνώρισε πρώτα με λογική προσέγγιση τι συμβαίνει και στη συνέχεια ενεργείς αναλόγως. 

Η ανάγκη κάποιων να θέλουν να αντιδράσουν στις ενέργειές σου έχει μια λογική γιατί με τον Άρη στον Υδροχόο γίνεσαι απόλυτος και φανατικός στις διεκδικήσεις σου. Παράλληλα όμως η στάση σου προκαλεί σύγχυση και εκνευρισμό γιατί απαιτείς όλοι να συμφωνούν μαζί σου. Ο Άρης σε όψη τριγώνου με τον Δία στον Ζυγό στο τέλος της εβδομάδας, μεγεθύνει τις επιθυμίες σου για ερωτικές κατακτήσεις και ενισχύει τον ανταγωνισμό σου. Ο Δίας σου δίνει απλόχερα τις ευκαιρίες για νέες σχέσεις και με τον Άρη αναλαμβάνεις πρωτοβουλίες για να ακολουθήσεις τα δυνατά σου ένστικτα.   

Ταύρος 21 Απριλίου – 20 Μαΐου Έχεις όλους τους λόγους να αισθάνεσαι πιο αισιόδοξος για το μέλλον αλλά όμως προκύπτουν θέματα που θα πρέπει να δώσεις προσοχή. Η Σελήνη από τον Αιγόκερω στο μέσον της εβδομάδας σε βοηθάει να εκφραστείς με άνεση στις συναισθηματικές σου σχέσεις. Μοιράζεσαι την ανάγκη σου για ασφάλεια και απελευθερώνεσαι από τις πιέσεις. Με τον Άρη στον Υδροχόο η δυνατή ενέργεια που έχει σου δημιουργεί εντάσεις και δυσκολίες στις καθημερινές σου επαφές. Για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις στις συνεργασίες σου, αφού πεισματικά θα θέλεις να γίνουν αποδεκτές οι ιδέες σου, επίλεξε μια πιο ήρεμη στάση. 

Με την Νέα Σελήνη στον Τοξότη ασαφείς ή περίεργοι στόχοι, σε οδηγούν να ρισκάρεις σε οικονομικά θέματα. Φίλοι, άθελα τους ίσως, μπορεί να σε μπερδέψουν με συμβουλές σχετικά τα οικονομικά σου. Καλό είναι να ερευνήσεις τις διαθέσεις τους. Η εμπλοκή της νέας Σελήνης με τον Ποσειδώνα σε δοκιμάζει με απογοητεύσεις και αυταπάτες. Το δύσκολο μάθημα για σένα είναι να μπορείς να έχεις επιλογές που να ανταποκρίνονται περισσότερο στις ανάγκες σου. Καλό θα είναι να μην προσπαθήσεις να ελέγξεις τις σχέσεις σου από ανασφάλεια και φόβο. 

Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω σου παρέχει ξεκάθαρη και λογική στάση σε αυτά που διεκδικείς από νέες γνωριμίες. Σε απασχολεί η πρακτική πλευρά των σχέσεων και έχεις τη διάθεση να επενδύσεις σε νέες σχέσεις που να λειτουργούν οι ανάγκες σου για ασφάλεια και σταθερότητα. Η δύσκολη όψη της Αφροδίτης με τον ανατρεπτικό Ουρανό, στην αρχή της εβδομάδας, δοκιμάζει τις σχέσεις σου. Διακατέχεσαι από συναισθηματική ανασφάλεια, δεν μπορείς να εκφράσεις αυτό που αισθάνεσαι και σε δυσκολεύει στην έκφραση των συναισθημάτων. Με τους αόριστους φόβους που έχεις γίνεσαι συναισθηματικά ψυχρός και απόμακρος.  

Δίδυμος 21 Μαΐου – 21 Ιουνίου Μπορεί να χρειαστεί να καταβάλεις επιπλέον προσπάθεια για να ξεπεράσεις κάποια αρχική απαισιοδοξία που θα έχεις από την βαριά παρουσία του Κρόνου, ειδικά αν έχεις γεννηθεί από 7-10/6 και από την δύσκολη όψη του Ποσειδώνα προς τον Ήλιο σου, αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του Μάη, που φέρνει εξαπατήσεις και νοητική σύγχυση, αλλά έχεις τις ευκαιρίες να δραστηριοποιηθείς για να αναζητήσεις με αισιοδοξία την χαρά στη ζωή σου. Με την νέα Σελήνη στον Τοξότη, εστιάζεις το ενδιαφέρον σου σε συνεργασίες ή σε ζητήματα στενών σχέσεων. Οι προκλήσεις που θα δημιουργηθούν από αυτούς τους τομείς, δεν είναι παρά το έναυσμα για να κοιτάξεις πιο σοβαρά κάθε σχέση στην ζωή σου. Με την δύσκολη όψη της νέας Σελήνης με τον Ποσειδώνα, καλείσαι να αναλάβεις τις ευθύνες σου με την σύγχυση που θα έχεις ανάμεσα στις δικές σου ανάγκες και τις επιθυμίες αυτών που σχετίζεσαι. Καλό είναι να προσέχεις να μην ενεργείς εγωκεντρικά, αλλά μέσα από τη σύμπραξη με τους ανθρώπους που σε περιβάλλουν. 

Ο Άρης από τον εκκεντρικό Υδροχόο σου χαρίζει πρωτοποριακό πνεύμα και σε κάνει δυναμικό. Τροφοδοτεί με την απαραίτητη ενέργεια, τις σκέψεις, τις ιδέες και τις ελπίδες που έχεις για να τις εκφράσεις στις σχέσεις σου. Γίνεσαι τολμηρός, αισιόδοξος και επιθυμείς να ανοιχτείς σε νέες πνευματικές εμπειρίες με ταξίδια που ετοιμάζεις. Η θετική όψη του Άρη με τον Δία από τον Ζυγό στον οίκο των νέων γνωριμιών προς το τέλος της εβδομάδας, εντείνει τα ισχυρά πάθη σου και μπορείς να ισορροπήσεις τους επιθυμίες σου με όσους έρχεσαι σε επαφή. Μια σχέση που αρχίζεις τώρα μπορεί να εξελιχθεί και να έχει σταθερή παρουσία στη ζωή σου για καιρό. 

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σε κάνει κτητικό στις σχέσεις σου και σε προτρέπει σε έξοδα. Η Σελήνη στον Υδροχόο την τελευταία μέρα της εβδομάδας ενισχύει τις ευαισθησίες σου σε κοντινά σου πρόσωπα ή άτομα που σχετίζεσαι και εκφράζεις με άνεση τα αισθήματα σου.  

Καρκίνος 22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου Οι ρυθμοί της ζωής σου κινούνται με ταχύτητα και δοκιμάζεσαι από δυσκολίες στην καθημερινή ζωή. Προσπάθησε να παραμείνεις ψύχραιμος και να υπερασπιστείς με διάκριση τον εαυτό σου παρά τις εντάσεις που θα έχεις. Η νέα Σελήνη στον Τοξότη σε οδηγεί στην ανάγκη να ερευνήσεις τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις σου. Μέσα από ιδέες, συναισθήματα και συγκινήσεις που πιέζουν να εκδηλωθούν και να μεταμορφωθούν, καλείσαι να αναλύσεις τις συνθήκες της καθημερινής ζωής σου, χωρίς τάσεις φυγής από την πραγματικότητα ή νεφελώδεις ιδέες που θα διεγείρει η δύσκολη όψη με τον Ποσειδώνα που φέρνει για μια ακόμα φορά εξαπατήσεις. Η ικανοποίηση καθημερινών σου αναγκών μπαίνει σε λεπτομερή ανάλυση, διαταράσσεται και χρειάζεται αναθεώρηση. 

Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω βοηθάει ακόμα όσους είναι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο με ευκαιρίες για διασκεδάσεις και νέες γνωριμίες. Αλλά η δύσκολη όψη της Αφροδίτης με τον Ουρανό στο Κριό, από τον αστρολογικό οίκο των σχέσεων σου στην μέση της εβδομάδας, δημιουργεί αναστατώσεις στον συναισθηματικό σου κόσμο και δοκιμάζει την σταθερότητα των σχέσεων σου. Η ανάγκη σου είναι να βρίσκεσαι με αγαπημένα πρόσωπα, αλλά έρχεσαι σε κρίση καθώς διαταράσσεται η ισορροπία στις σχέσεις σου. Οι απολαύσεις, οι διασκεδάσεις, η ψυχαγωγία, αλλά και οι προσωπικές σχέσεις περνούν από μία δύσκολη φάση, καθώς ανακαλύπτεις πως δεν είναι αυτό που ονειρευόσουν. 

Η Σελήνη στον Σκορπιό στην αρχή της εβδομάδας σου δίνει την ευκαιρία να εκφραστείς πιο προσωπικά και να προσηλωθείς στους αγαπημένους σου αλλά αργότερα από τον Αιγόκερω οι συναισθηματικές διακυμάνσεις σε οδηγούν σε ανασφάλεια. Έχεις εκνευρισμό, σου δημιουργεί ευαισθησίες και συναισθηματική ή νοητική σύγχυση.  

Λέων 23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου Με τον Ήλιο στο φιλικό για σένα Τοξότη έχεις όλες τις δυνατότητες με τον ενθουσιασμό που σου δίνει να προσελκύσεις την επιτυχία και την ευτυχία. Ίσως χρειαστείς επιπλέον προσπάθεια αλλά μπορείς να τα καταφέρεις αν αναζητήσεις λύσεις σε ό,τι σε δυσκολεύει. Η νέα Σελήνη στον Τοξότη λειτουργεί μέσα από μία αναστάτωση σε ό,τι αγαπάς και φέρνει ανακατατάξεις στις προσωπικές σου σχέσεις. Αναγκάζεσαι να κατανοήσεις βαθύτερα την έννοια της αγάπης και των απαιτήσεών της. Με την δύσκολη όψη του Ποσειδώνα με την νέα Σελήνη ο ψυχισμός σου βιώνει αναστατώσεις και αισθάνεσαι μπερδεμένος. Ενώ έχεις όλη τη δύναμη και την αισιοδοξία να εντυπωσιάσεις όσους έρχεσαι σε επαφή, είναι σκόπιμο να έχεις την προσοχή σου τεταμένη για να μην δυσκολέψεις κανέναν. Δοκίμασε να μετατρέψεις την εμπειρία σου σε πηγή έμπνευσης, ώστε η συναισθηματική φόρτιση που θα έχεις να αποδοθεί μέσα από ένα δημιουργικό έργο. 

Με τον Άρη στον Υδροχόο είσαι γεμάτος από δημιουργική ένταση, εξωστρεφής, αισιόδοξος, αλλά δεν μπορείς να ανεχτείς τις πιέσεις στις συντροφικές σου σχέσεις, που εκτιμάς ότι εμποδίζουν την χαρά και την αισιοδοξία που νιώθεις. Με την θετική όψη του Άρη με τον Δία από τονΖυγό μέσα στην εβδομάδα κάνεις εντυπωσιακές νέες γνωριμίες και επιβάλλεσαι με την ισχυρή σου προσωπικότητα. Με το δυνατό πάθος που έχεις δημιουργείς νέες σχέσεις με άτομα με παρόμοια χαρούμενη διάθεση ή αναθερμαίνεις σχέσεις που ήδη έχεις. Η ευνοϊκή όψη του Άρη με τον Κρόνο από τον Τοξότη προσφέρει την απαραίτητη σταθερότητα στις υπάρχουσες σχέσεις σου και τις ενισχύεις ακόμα περισσότερο.

Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερο σε βοηθάει να αξιοποιήσεις το ταλέντο σου να γοητεύεις. Διασκεδάζεις, φλερτάρεις στον χώρο της δουλειάς και έχεις χαρούμενη διάθεση. Η δύσκολη όψη της Αφροδίτης με τον Ουρανό από τον Κριό μέσα στην εβδομάδα, δυναμιτίζει τις σταθερές σου σχέσεις και προκαλεί ιδιαίτερες δυσκολίες από δυσάρεστα αισθήματα.  

Παρθένος 23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου Ο Ήλιος στον Τοξότη σε συνδυασμό με τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα σε υποχρεώνουν με δύσκολα μαθήματα στις στενές σου σχέσεις και με άτομα της οικογένειας. Αναγκάζεσαι να αναλάβεις τις ευθύνες, να αναγνωρίσεις τα λάθη σου και να προσπαθήσεις να διαχειριστείς την μεγάλη επιθυμία που έχεις για να ελέγξεις τις σχέσεις σου.  Η νέα Σελήνη φέρνει άγχος και εκνευρισμό. Η αγωνία κι η αναστάτωση προέρχονται από καταστάσεις που συμβαίνουν μέσα στον οικογενειακό σου χώρο. Ήρθε η ώρα να σκεφθείς και να αναλύσεις τις σχέσεις σου με την οικογένεια. Είτε αυτές είναι σε επίπεδο συναισθήματος, είτε σε επίπεδο επικοινωνίας. Με τις διαπιστώσεις που κάνεις ενδέχεται να ανακαλύψεις ότι ήσουν πολύ απαιτητικός αλλά και δοτικός στα αγαπημένα σου πρόσωπα. Με την όψη του Ποσειδώνα με τη Νέα Σελήνη σχέσεις με τον σύντροφό σου που δεν είναι ξεκάθαρες, πυροδοτούν διαφωνίες και εντάσεις. Αναζήτησε τις αιτίες των διαφωνιών στη ρίζα τους, χωρίς αρνητική κριτική διάθεση. 

Ο Άρης στον Υδροχόο σε δυσκολεύει στην καθημερινότητα με θέματα δουλειάς και υποχρεώσεων που δεν αφήνουν περιθώρια για ηρεμία. Με την Αφροδίτη να βρίσκεται για λίγες μέρες ακόμα στον Αιγόκερω, έχεις περιθώρια να βελτιώσεις την ειλικρινή συναισθηματική επικοινωνία με τον σύντροφο σου και να ζήσεις όμορφες στιγμές. Προσπάθησε να βρεις τρόπους να ηρεμήσεις και να χαλαρώσεις. Το έχεις μεγάλη ανάγκη αλλά το χρωστάς και στους ανθρώπους που σχετίζεσαι. Αν αναζητάς σχέση, νέοι έρωτες μπορούν να εμφανιστούν στην ζωή σου. Χρειάζεται όμως να δείξεις την ανάλογη προσοχή στις πολύ υψηλές προσδοκίες σου για την τέλεια όπως την επιθυμείς σχέση γιατί μπορεί και πάλι να απογοητευτείς.  

Ζυγός 23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου Το πέρασμα του Ήλιου από τον Τοξότη είναι για σένα ένα σύνθετο αλλά αποδοτικό διάστημα. Μπορείς να προσβλέπεις σε ορισμένες σημαντικές θετικές εξελίξεις στη ζωή σου. Με την νέα Σελήνη στον Τοξότη καλείσαι να αντιμετωπίσεις αλλαγές μέσα στο στενό σου περιβάλλον, αλλά και μέσα στον χώρο των ιδεών σου. Αισθάνεσαι να έχουν συσσωρευτεί πολλές απόψεις και σκέψεις μέσα σου. Έχεις αρχίσει να χάνεις την ισορροπία σου και να δυσκολεύεσαι να βάλεις σε τάξη την ζωή σου. Είσαι κουρασμένος από πολλές δραστηριότητες και υποχρεώσεις. Η καθημερινότητα με τις ευθύνες της σε εκνευρίζει. Καλείσαι να αποφασίσεις με διαύγεια ξεκαθαρίζοντας τις σκέψεις και τις ιδέες σου. Με τον Δία στο ζώδιο σου οι ιδέες σου σχετικά με τη ζωή και την επαφή με τους άλλους αλλάζουν.

Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερο θα χρειαστεί να δώσεις προσοχή στις οικογενειακές σχέσεις με θέματα επικοινωνίας και στήριξης που ζητάνε από σένα. Μπορείς να επιλύσεις πρακτικά προβλήματα και να προσπαθήσεις να εξισορροπήσεις τις στενές σου σχέσεις για να έρθεις πιο κοντά σε αυτούς που αγαπάς. Η δύσκολη όψη της Αφροδίτης με τον Ουρανό στο Κριό, μέσα στην εβδομάδα, ενισχύει την παρόρμηση σου και μπορεί να φέρει μεγάλες αναστατώσεις στις σταθερές σου σχέσεις. Ενδέχεται να θελήσεις να σταματήσεις την σταθερότητα μιας σχέσης που σε έχει κουράσει, για να έρθει άλλος άνθρωπος στην ζωή σου που να είναι εντυπωσιακός αλλά ίσως στην πορεία ανακαλύψεις ότι δεν σε καλύπτει.

Ο Άρης από τον Υδροχόο στον οίκο των ερωτικών σου αναζητήσεων σε κάνει τολμηρό, παρορμητικό, αισθησιακό και εκφράζεις τον εαυτό σου αυθεντικά. Έχεις πολλές ευκαιρίες για καινούργιες ερωτικές εμπειρίες και εκφράζεις άμεσα τις ερωτικές σου διαθέσεις με τη μεγάλη σεξουαλική δραστηριότητα που έχεις. Με την ισχυρή ζωτική ενέργεια που αισθάνεσαι προβάλεις τις φιλοδοξίες σου και θέλεις να αναγνωριστείς από τις νέες γνωριμίες που έρχεσαι σε επαφή. Η πολύ θετική όψη του Άρη με τον Δία στο ζώδιο σου σε βοηθάει να διαχειρίζεσαι με θετικό τρόπο την δύναμη που έχεις και καταφέρνεις να ικανοποιήσεις τις επιθυμίες σου.  

Σκορπιός 23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου Αισθάνεσαι πιο αισιόδοξος και θέλεις να πάρεις αποφάσεις που θα διαμορφώσουν καλύτερες συνθήκες στην καθημερινότητα σου. Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη δημιουργεί μία νέα θεώρηση πάνω στις αξίες της ζωής σου. Επειδή υπολογίζεις την δύναμη του χρήματος, έρχεσαι αντιμέτωπος με αναστατώσεις στα εισοδήματά σου. Η ισχυρή ανάγκη που έχεις για την ιδιοκτησία και για αυτά που κατέχεις δίνει νόημα στην ύπαρξή σου. Απογοητεύσεις που προκαλεί ο Ποσειδώνας σε άμεση εμπλοκή με τη νέα Σελήνη σε κλονίζουν συναισθηματικά και έρχεσαι σε επαφή με την έννοια της κτητικότητας. Χωρίς να χάνεις την επαφή με την πραγματικότητα και να είσαι υπεραισιόδοξος μπορείς να κάνεις πιο συγκεκριμένα σχέδιά για να μπορείς να αισθάνεσαι την ασφάλεια που επιθυμείς. 

Ο Άρης στον Υδροχόο και στον χώρο των οικογενειακών σχέσεων σου προκαλεί ιδιαίτερες εντάσεις. Η ενέργεια του Άρη σου δίνει την διάθεση για ανεξαρτησία και ελευθερία. Αισθάνεσαι να καταπιέζεται στα στενά όρια των σχέσεων σου. Η στάση σου ενδέχεται να φέρει σε αδιέξοδο εσένα αλλά και αυτούς με τους οποίους συνυπάρχεις, καθώς θα προσπαθήσουν να φρενάρουν τις φιλοδοξίες και τα σχέδια σου. Μια περισσότερο συνειδητή επίγνωση των εντάσεων αλλά και των αποτελεσμάτων θα σε βοηθήσει να βρεις τις κατάλληλες ισορροπίες, ώστε να μην επηρεαστεί κανένας από αυτούς που εμπλέκεσαι και κυρίως εσύ.

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σε βοηθάει στην καθημερινότητα, ενισχύει τις κοινωνικές σου επαφές και σχετίζεσαι με διακριτικότητα και διπλωματία. Έχεις αποφασιστικότητα στις αναζητήσεις σου για νέες σχέσεις και εκπέμπεις γοητεία. Επιθυμείς σχέσεις που να αναγνωρίζονται η δύναμη και η σταθερότητα σου, αλλά προσπάθησε να αποφύγεις να εκφράσεις την ανάγκη που έχεις, να επιβάλεις τον έλεγχο στις διαπροσωπικές σου επαφές. 

Τοξότης 22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου Ο Ήλιος στο ζώδιο σου ενισχύει την αισιοδοξία σου, σε κάνει να θέλεις να ανοιχτείς σε νέες εμπειρίες και να επιθυμείς να συμβούν ευχάριστες αλλαγές στη ζωή σου. Η νέα Σελήνη στην αρχή της εβδομάδας στο ζώδιο σου σε φορτίζει συναισθηματικά-συγκινησιακά και προκαλεί αναστάτωση στον νου σου. Αναζητάς την ατομικότητά σου, ενώ καλείσαι να διερευνήσεις την ικανότητά σου να αισθάνεσαι, να σκέπτεσαι και να βιώνεις τις καταστάσεις. Αισθάνεσαι την επιτακτική ανάγκη να επεκταθείς με νέα ξεκινήματα σαν προσωπικότητα μέσα στον κοινωνικό σου περίγυρο και να πραγματοποιήσεις αλλαγές στις προσωπικές σου σχέσεις. Με την δύσκολη όψη τετραγώνου του Ποσειδώνα από τους Ιχθύς με την νέα Σελήνη η κρίση σου είναι άκρως υποκειμενική και γίνεσαι εύκολο θύμα με τις αυταπάτες που προκαλείς. Αισθάνεσαι αποδυναμωμένος και η σκέψη σου τρέχει σε φανταστικά ταξίδια. Καλό θα είναι να μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις για σημαντικά θέματα. Ας μην είσαι καυστικός με τους οικείους σου, γιατί η όλη αναστάτωση σε αφορά προσωπικά και αποσκοπεί στην πληρέστερη κατανόηση του εαυτού σου.

Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερο ασχολείσαι με οικονομικά θέματα και σε βοηθά να έλκεις ανθρώπους που μπορεί να σου είναι χρήσιμοι. Ο Άρης από τον Υδροχόο και η θετική όψη με τον Δία από τον Ζυγό μέσα στην εβδομάδα σου δίνουν την έμπνευση και την δυναμική να κάνεις επαφές που θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις καινούργιες εμπειρίες. Θέλεις να διασκεδάσεις, να ταξιδέψεις και να ερωτευτείς. Μπορείς να διεκδικήσεις αλλαγές που θα σε ανανεώσουν, να βρεις ανθρώπους που να σε εκφράζουν και να σε εμπνέουν να σχετιστείς μαζί τους. Η θετική όψη του Άρη με τον Κρόνο στο ζώδιο σου σε βοηθάει να κάνεις πιο σταθερές τις σχέσεις σου και επίσης σου δίνει τις ευκολίες να προσπαθήσεις να ανακαλύψεις τα προβλήματα που υπάρχουν για να τα διορθώσεις.  

Αιγόκερως 22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου Ο Ήλιος στον Τοξότη για σένα είναι μια περίοδο αναζήτησης του βαθύτερου εσωτερικού σου στοιχείου και επιθυμείς την απομόνωση. Η νέα Σελήνη στην αρχή της εβδομάδας στον Τοξότη σου τονίζει την ανάγκη να σταθείς πάνω από τις εμπειρίες σου. Να αναλογιστείς την μέχρι τώρα διαδρομή σου και να εξετάσεις τις επιτυχίες ή τις αποτυχίες σου. Όλα όσα μέχρι τώρα έκρυβε επιμελώς ο ψυχισμός σου, εμφανίζονται και καλείσαι να τα αντιμετωπίσεις. Η δύσκολη όψη του Ποσειδώνα με την νέα Σελήνη σε προτρέπει να στραφείς στα συναισθήματα σου αλλά με αντικειμενική ματιά. Πρέπει να αναγνωρίσεις και να συνειδητοποιήσεις πως όλα αυτά είναι δικά σου δημιουργήματα. Μην διστάσεις να αναγνωρίσεις ακόμα και τα λάθη των πράξεών σου. Οι απόψεις σου για την ζωή εδώ και καιρό αλλάζουν με μια αργή διαδικασία. Καλό θα είναι να τα καταφέρεις για να μπορέσεις να συνεχίσεις τη πορεία σου απαλλαγμένος από τις κρυμμένες πτυχές του εαυτού σου.

Για τις λίγες μέρες που θα είναι ακόμα η Αφροδίτη στο ζώδιο σου έχεις ευκαιρίες να χτίσεις σχέσεις που να έχουν ακεραιότητα και σταθερότητα με γερά θεμέλια που μόνο εσύ μπορείς να βάζεις. Αναζητάς το σεβασμό και το θαυμασμό στις νέες επαφές που κάνεις. Παρουσιάζεις με καθαρότητα τις προθέσεις σου και όλο τον καλό σου εαυτό. Αισθάνεσαι αυτοπεποίθηση, σιγουριά, φροντίζεις την εμφάνιση σου και έχεις φιλόδοξα σχέδια για νέες σχέσεις που επιθυμείς να έρθουν και να παραμείνουν στη ζωή σου. Έχεις πολλές ευκαιρίες για νέες επαφές αλλά θα πρέπει να δείξεις προσοχή στις πολύ υψηλές προσδοκίες που μπορεί να έχεις ότι θα συναντήσεις τον τέλειο άνθρωπο όπως εσύ τον ορίζεις με την κοσμοθεωρία σου. Μπορείς να διατηρήσεις τις αρχές σου, να είσαι ειλικρινής και ξεκάθαρος, αλλά μην ξεχνάς ότι μπορεί να πληγώσεις αυτούς που σχετίζεσαι με σκληρό τρόπο. Με την δυνατή όψη της Αφροδίτης με τον Ουρανό στον Κριό στην αρχή της εβδομάδας ενδέχεται να έλξεις άτομα για επαφές διαφορετικά από σένα και να νιώσεις το πάθος, την ένταση και την έξαψη, αλλά δεν έχεις πιθανότητες να παραμείνουν σταθερές για καιρό. 

Υδροχόος 20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου Ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσεις τους πολλούς στόχους που βάζεις κάθε φορά στον εαυτό σου προσβλέποντας πάντα για το διαφορετικό. Ο Ήλιος στον Τοξότη σου δίνει απλόχερα όλες τις ευκαιρίες να ανοιχτείς κοινωνικά και να διασκεδάσεις. Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω θέλεις να ανασυνταχθείς συναισθηματικά και να οργανώσεις τις σκέψεις σου για να ικανοποιήσεις τις ανάγκες σου.  Η νέα Σελήνη στον Τοξότη στην αρχή της εβδομάδας σε φέρνει αντιμέτωπο με κάποια σχέδιά σου που χρειάζονται αναθεώρηση και καλύτερη οργάνωση. Ενδέχεται να αντιληφθείς πως έμπλεξες το συναίσθημα με τη λογική και αυτό δημιούργησε μία χαοτική κατάσταση στα οικονομικά σου. Η αβεβαιότητα και η πιθανή απογοήτευση που βιώνεις θα ήταν καλό να γίνουν αντικείμενο καλύτερης έρευνας σε σχέση με τον προγραμματισμό σου. Έχεις πολλές ιδέες και ανάγκες για επέκταση αλλά θα πρέπει να κάνεις μια λογική κατάταξη των στόχων σου. Καλό θα είναι να δώσεις περισσότερη προσοχή στην πρακτική πλευρά της ζωής. Πετυχαίνοντας μία ασφαλή βάση θα έχεις περιθώρια να κινηθείς ευκολότερα για την υλοποίηση των σχεδίων σου.

Ο Άρης στο ζώδιό σου σε κάνει ενθουσιώδη και δεν επιτρέπεις να σε επηρεάσει τίποτε. Οι ανάγκες σου και οι επιθυμίες σου για ελεύθερη έκφραση σε όλες σου τις επαφές είναι ιδιαίτερα τονισμένες και ζητούν άμεση ικανοποίηση. Η θετική όψη του Άρη με τον Δία από τον Ζυγό στη μέση της εβδομάδας σε βοηθάει να έχεις μεγάλη αυτοπεποίθηση στις δυνάμεις σου να ενεργείς καίρια και αποτελεσματικά για να δημιουργήσεις νέες σχέσεις. Καταφέρνεις να δημιουργήσεις σχέσεις που έχουν ένταση και πάθος με έντονη σεξουαλική δραστηριότητα. Προσπάθησε να αποφύγεις να υπερασπιστείς τις απόλυτες ιδέες που έχεις με πάθος γιατί θα προκαλέσεις διαφωνίες και συγκρούσεις στις συντροφικές σου σχέσεις. Η θετική όψη του Άρη με τον Κρόνο από τον Τοξότη λειτουργεί υποστηρικτικά στις νέες σχέσεις που κάνεις φέρνοντας στη ζωή σου πρόσωπα που μπορούν να σε στηρίξουν και να σε βοηθήσουν στη ζωή σου για μεγάλο χρονικό διάστημα. Μάθε τα συν και τα πλην της σχέσης σου και πράξε αναλόγως! Κάλεσε στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ASTRA στο 54760 

Ιχθύες 19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου Είσαι ονειροπόλος, ευαίσθητος και θέλεις να προσπαθήσεις να γίνουν πραγματικότητα οι έντονες συναισθηματικές ανάγκες που έχεις. Η νέα Σελήνη στον Τοξότη σου δημιουργεί χαοτικές καταστάσεις. Η επιθυμία σου να αποτυπώσεις το στίγμα σου στον κοινωνικό σου περίγυρο σε αναγκάζει να δημιουργήσεις σχέσεις αρκετά απαιτητικές οι οποίες, αντί να ξεδιαλύνουν τον υπέρμετρο συναισθηματισμό σου, σε μπερδεύουν περισσότερο. Η δύσκολή όψη του Ποσειδώνα που συμμετέχει στον σχηματισμό της νέας Σελήνης στον Τοξότη ενδέχεται να σε κάνει να αισθανθείς προδομένος ή απογοητευμένος, καθώς θα ανακαλύψεις πως οι προσπάθειες σου ήταν ουτοπικές. Ίσως χρειάζεται να μεταμορφώσεις κομμάτια του εαυτού σου θυσιάζοντας ό,τι ασαφές ή ονειρικό σε χαρακτηρίζει. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις δημιουργικά την έμπνευσή σου με στόχο την κοινωνική αναγνώριση.

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερο σε κάνει σοβαρό και λογικό στις συναισθηματικές επαφές σου. Αναζητάς ανθρώπους που θα σε εμψυχώσουν και θέλεις σχέσεις που μπορείς να στηριχθείς σε αυτές με ουσιαστική δέσμευση. Έχεις ανάγκη να σε ενθαρρύνουν με αποφασιστικότητα στις επιθυμίες, τις συγκινήσεις και τις απόψεις σου για τη ζωή. Μπορείς να αναζητήσεις την βοήθεια φίλων, αν είσαι μόνος, που θα σε βοηθήσουν με εξόδους, να φλερτάρεις και να κάνεις νέες γνωριμίες. Στις αναζητήσεις σου ενδεχομένως να θελήσεις την τέλεια σχέση αλλά αυτό είναι εντελώς ουτοπικό και θα φέρει τις γνωστές σου απογοητεύσεις. 

Με τον Άρη στον Υδροχόο δυσκολεύεσαι να διαχειριστείς αποτελεσματικά τα συναισθήματα σου και απομονώνεσαι. Γίνεσαι μυστικοπαθής και προσπαθείς να απαλλαγείς από τις πολλές υποχρεώσεις που σε δυσκολεύουν. Σε απασχολούν οι συναισθηματικές σου επιθυμίες αλλά σου λείπει η ενέργεια να πάρεις τις κατάλληλες αποφάσεις για τις κάνεις πραγματικότητα.

πηγή: astropedia

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments