Ζώδια

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 28/11-4/12 από τον Κώστα Λεφάκη

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 28/11-4/12 από τον Κώστα Λεφάκη
Ποια ζώδια επηρεάζονται.

H Νέα Σελήνη στις 29 στον Τοξότη, επηρεάζει τους παράτολμους, τους ονειροπόλους και εκείνους που νιώθουν καταπιεσμένοι, οι οποίοι είναι και οι πιο επαναστάτες από όλους!

ΚριόςΈχετε τον τρόπο να κερδίζετε τις εντυπώσεις, πρέπει όμως και να τις διατηρείτε καλές και χρήσιμες. Επαγγελματικά ευνοείστε όλοι εσείς που χρησιμοποιείτε δημόσιες σχέσεις, καλλιτεχνικό διάλογο και έχετε άμεση επαφή με κοινό. Αισθηματικά φροντίστε να διατηρήσετε το καλό κλίμα, δείξτε μεγαλύτερη προσοχή στις ανάγκες της οικογένειας και πείτε τον καλό λόγο εκεί που τον χρειάζονται. Tip Είναι δύσκολο να συγκρατήσετε τα νεύρα σας, αλλά πρέπει!

ΤαύροςΕξακολουθεί να σας απασχολεί η κατάσταση στην εργασία και κάποιες εξαιρετικά δύσκολες σχέσεις σας εκεί. Κρατήστε την ψυχραιμία σας, επιμείνετε στις θέσεις σας και ενεργείστε με πρωτοβουλίες. Η νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 29, σας δίνει περιθώρια να κινηθείτε με ακρίβεια, να εντυπωσιάσετε με ένα κατόρθωμα και να διατηρήσετε κάποια προνόμια , έναντι αντιπάλων και ανταγωνιστών. Οικονομικά μην εμπιστεύεστε άτομα, επειδή σας λένε αυτά που θέλετε να ακούσετε. Tip Aσχοληθείτε σοβαρά με το άτομο που σας ενδιαφέρει! 

ΔίδυμοiΕσείς και οι άλλοι είναι το θέμα της εβδομάδας και θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στα λόγια και στους χειρισμούς σας. Είναι η εποχή που χρειάζεστε όσους περισσότερους συμμάχους μπορείτε αλλά επίσης, έχετε την τάση να αγνοείτε εκείνους που σας στηρίζουν και σας υποστηρίζουν. Η νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 29, δίνει το έναυσμα για να επιχειρήσετε την προσέγγιση με άτομα που επηρεάζουν τις εξελίξεις στην εργασία σας. Με επίκεντρο του ενδιαφέροντός σας το οικονομικό, δημιουργείτε εντάσεις που τις περισσότερες φορές είναι περιττές. Tip Συγκρατήστε τα νεύρα και την ανυπομονησία σας!

ΚαρκίνοςΗ νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 29, εμποδίζει την εξέλιξη σε κάποιες από τις σημαντικές συμφωνίες ή παρεμβάλει προσκόμματα στην επικοινωνία σας με κέντρα αποφάσεων στην εργασία. Εκμεταλλευτείτε όμως τα κενά υποχρεώσεων που δημιουργούνται για να ετοιμαστείτε καλύτερα στις νομικές και οικονομικές σας διεκδικήσεις. Δεν έχετε χρόνο για χάσιμο, αλλά φροντίστε να στηρίξετε τις ενέργειές σας σε σοβαρά επιχειρήματα.  Tip Φροντίστε να ωφεληθείτε από κάποιες στιγμιαίες συγκυρίες!

ΛέωνΑισθηματικά και προσωπικά θέματα βρίσκονται αυτήν την εβδομάδα στο προσκήνιο και θα πρέπει να επιδείξετε όλες τις διπλωματικές σας δεινότητες για να μπορέσετε να επιβάλλετε ειρήνη και ηρεμία. Συνήθως τα καταφέρνετε καλύτερα στα πολύπλοκα θέματα, ενώ στα εύκολα τείνετε να αγνοείτε εντελώς την πιθανότητα, οι άλλοι να μην συμφωνούν μαζί σας, ή να μην καταλαβαίνουν τις προθέσεις σας! Είναι η νέα Σελήνη στον Τοξότη που σας ευνοεί κατάλληλα και παρασκηνιακά.  TipΦανείτε μετριόφρονες όταν σας επαινούν!

ΠαρθένοςΗ νέα Σελήνη στον Τοξότη στην αρχή της εβδομάδας, σημαίνει ότι το καλύτερο σενάριο, είναι να μην υπάρχει σενάριο. Επαγγελματικά και πρακτικά θέματα θα σας απασχολήσουν, καθώς επίσης και η στάση που πρέπει να κρατήσετε απέναντι σε ένα θέμα που σας έχουν εμπιστευτεί. Οι ευαίσθητες ισορροπίες διατηρούνται μόνο με τη δική σας σιωπή και θα πρέπει να εξακολουθήσετε να απολαμβάνετε της εμπιστοσύνης που κάποιοι σας δείχνουν.  Tip Nα βάλετε λίγο νερό στο κρασί σας στις αισθηματικές σας υποθέσεις!

ΖυγόςΟ Δίας στο ζώδιό σας φροντίζει να σας κακομαθαίνει, γεγονός που, αν δεν προσέξετε, μπορεί να σας φέρει προ εκπλήξεως. Επίσης, η νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 29 τονίζει την τάση σας για ελευθερία και σας δημιουργεί σχετικές συγκρούσεις όλη την εβδομάδα. Φιλίες, κοινωνικές σχέσεις και δημόσιες εμφανίσεις είναι το φόρτε σας, φροντίστε όμως να ανταποδώσετε κι εσείς τα ανάλογα εύσημα. Αισθηματικά, παρά τις εντάσεις, είστε καλύτερα από άλλους και θα παραμείνετε αν προσέξετε την συμπεριφορά και την αυταρέσκειά σας! Tip Λογική και ευαισθησία είναι το δίπτυχο της προσοχής σας για την εβδομάδα.

ΣκορπιόςΟι εξελίξεις στην εργασία δείχνουν να παίρνουν παράταση και να επιμηκύνεται το διάστημα της αναμονής σας. Κάτι τέτοιο δεν είναι απαραίτητα κακό, αφού είναι η εποχή των διορθωτικών κινήσεων, του παρασκηνίου και των έντονων ζυμώσεων. Η νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 29, καθορίζει τις εξελίξεις της εβδομάδας στα αισθηματικά σας, ενώ η εβδομάδα φαίνεται ενδιαφέρουσα και θα πρέπει να είστε έτοιμοι για όποια ευκαιρία παρουσιαστεί. Tip Μην παρασύρεστε από επιθυμίες που μπορούν να σας εκθέσουν!

ΤοξότηςΣκεφτείτε ως πότε θα εργάζεται η τύχη σας για εσάς! Τώρα είναι η νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, στις 29, που ακόμα και σε αυτή την δύσκολη εποχή υπήρξατε τυχεροί στα δύσκολα, χωρίς μεγάλες απώλειες και σημαντικές αλλαγές συνηθειών. Σοβαρευτείτε όμως, δείξτε τις σημαντικές σας ικανότητες στο χώρο της εργασίας, επέμβετε εκεί που χρειάζεται και κερδίστε ουσιαστικά και άξια τις εντυπώσεις. Αισθηματικά φαίνεται να μην προβληματίζεστε, αλλά μην το δείχνετε τόσο!   TipΔώστε σημασία στις ανάγκες της οικογένειας.

Αιγόκερως Φαίνεται ότι έχετε τον τρόπο να δίνετε λύσεις στα δύσκολα των άλλων και αυτός, είναι ένας από τους κύριους λόγους που έχετε επιφορτιστεί με πολλές αρμοδιότητες στο χώρο της εργασίας. Η νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 29 όμως, φέρνει μια σχετική αναστάτωση στην καθημερινότητά σας και σας απομακρύνει από στόχους που θεωρούσατε εφικτούς. Φροντίστε να έχετε τις αντίστοιχες οικονομικές απολαβές, αφού η εβδομάδα θα σας φέρει κοντά σε ανθρώπους με τους οποίους μπορείτε να θίξετε αυτό το θέμα.  TipΝα κάνετε τα δύσκολα, εύκολα παίρνοντας θάρρος από τα δίκαια αιτήματά σας!

Υδροχόος Ουσιαστική αλλά δύσκολη η εβδομάδα για τα θέματα που σας απασχολούν. Όμως έχετε αφήσει στην άκρη τα προσωπικά σας, τις μικρές σας χαρές, τη συναναστροφή με φίλους, γεγονός που επηρεάζει την καθημερινή σας, ψυχική ισορροπία και την καλή σας διάθεση. Η νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 29, σας επιτρέπει να αλλάξετε ρυθμούς, να ασχοληθείτε με ότι σας ξεκουράζει και σας ευχαριστεί. Στο κάτω – κάτω δεν χρειάζεται να αποδείξετε τίποτα και σε κανέναν.TipΦροντίστε περισσότερο τον εαυτό σας αυτήν την εβδομάδα!

Ιχθύες Είναι κατάλληλη εβδομάδα για να προωθήσετε το συμφέρον σας, να δείτε πελάτες και να τους πείσετε για το προϊόν που διαθέτετε, να κάνετε επαγγελματικές συναντήσεις με συνεργάτες και συνεταίρους και γενικά, να αναλάβετε τέτοιου είδους πρωτοβουλίες. Η νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 29, μπορεί να σας δημιουργήσει θέματα επαγγελματικών σχέσεων, να αυξήσει τις κοινωνικές σας υποχρεώσεις και να σας κουράσει άσκοπα. Μια είδηση προβλέπεται ουσιαστική, άρα και χαρούμενη, να θυμάστε όμως ότι όλα κατακτώνται με την πολλή δουλειά που έχετε ακόμα μπροστά σας! TipΝα γίνετε οι πρεσβευτές του εαυτού σας!

πηγή: oroskopos.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments