Ζώδια

Προβλέψεις Ταρώ Δεκεμβρίου για τα 12 ζώδια

Προβλέψεις Ταρώ Δεκεμβρίου για τα 12 ζώδια
Τι φέρνει ο Δεκέμβριος για τα ζώδια.

Τι προβλέπουν τα Ταρώ για τον Δεκέμβριο στα αισθηματικά και τα οικονομικά των ζωδίων; 

ΚΡΙΟΣ

ΧΧΙΙ ΤΡΕΛΟΣΈντονη κινητικότητα!Γενικά: Μήνας έντονης κινητικότητας. Νέα δεδομένα που μόνο σταθερά δεν είναι, σε προκαλούν να αλλάξεις την οπτική σου και να προσπαθήσεις να βρεις καινούργιες ισορροπίες. Ό,τι δρομολογήσεις τώρα θα αποδώσει μελλοντικά.Αισθηματικά: Θυελλώδεις συναισθηματικές αντιπαραθέσεις συχνά πυκνά σας φέρνουν στα όρια σας. Αν είσαι μόνος/η, το κυνήγι της σχέσης και ο μεγάλος βαθμός δυσκολίας είναι αυτά που σε εξιτάρουν.Επαγγελματικά: Θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις επαγγελματικά άλματα. Οι πρωτοβουλίες που θα πάρεις αυτή την περίοδο θα δείξουν ότι έχεις τη δυνατότητα να κατακτήσεις στόχους που οι άλλοι ονειρεύονται.Οικονομικά: Μάχη εσόδων εξόδων, τελικά όμως τα φέρνεις βόλτα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ι ΜΑΓΟΣΜετακινήσεις και επαφές!Γενικά: Μετακινήσεις και επαφές προσωπικής και επαγγελματικής φύσεως κάνουν τις ημέρες σου να κυλάνε γρήγορα και ευχάριστα. Με την πειθώ σου φέρνεις ανθρώπους και καταστάσεις στα μέτρα σου.Αισθηματικά: Τα πνεύματα οξύνονται για ψύλλου πήδημα σύντομα όμως ομαλοποιούνται. Αν είσαι μόνος/η, μια ενδιαφέρουσα γνωριμία θα γίνει η αιτία να κάνεις ένα ευχάριστο διάλειμμα από τη ρουτίνα σου.Επαγγελματικά: Το κλειδί της επιτυχίας σου είναι η εστίασή σου σε ένα ξεκάθαρο στόχο. Το πάντρεμα της εμπειρίας με τις γνώσεις θα σε βοηθήσει να αξιοποιήσεις και να διεκδικήσεις έγκαιρα μια διερχόμενη ευκαιρία.Οικονομικά: Κρατάς γερά το τιμόνι των οικονομικών σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

ΙI ΑΡΧΙΕΡΕΙΑΣυγχρονισμός με τη ροή των γεγονότων!Γενικά: Η ικανότητά σου να συγχρονίζεσαι με τη ροή των γεγονότων σε βοηθά να μη σπαταλάς αλόγιστα την ενέργειά σου και ταυτόχρονα να διατηρείς τις ισορροπίες σου προς όλες τις κατευθύνσεις.Αισθηματικά: Όταν θέλεις να δείξεις στο/η σύντροφο σου ότι οι πράξεις του/της σε δυσαρεστούν, φοράς τη μάσκα της απάθειας. Αν είσαι μόνος/η, ξεγλιστράς με μαεστρία από γνωριμίες που σου βάζουν δύσκολα ή προσπαθούν να σε στριμώξουν.Επαγγελματικά: Ξέρεις πότε να πατάς φρένο και πότε γκάζι και διαλέγεις το σωστό χρόνο για να προωθήσεις τα σχέδιά σου. Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνεις το καλύτερο αποτέλεσμα με το λιγότερο κόπο.Οικονομικά: Συγκρατήσου με έξοδα που μπορείς να αποφύγεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΙΙΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑΣπίτι και οικογένεια!Γενικά: Ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι και άτομα της οικογένειάς σου μονοπωλούν το ενδιαφέρον σου. Θα χρειαστεί να πάρεις θέση σε ένα θέμα που εντέχνως μέχρι τώρα απέφευγες.Αισθηματικά: Μην υποτιμάς τον/τη σύντροφο σου, ακόμα κι αν δεν έχεις πρόθεση. Αν είσαι μόνος/η, οι συγκυρίες σε κάνουν ν’ αναμοχλεύεις συναισθήματα από παλιές ιστορίες που ακόμα δεν έχουν διευθετηθεί.Επαγγελματικά: Τόλμησε να διαπραγματευτείς αυτό που σε καίει στην εργασία σου και δεν θα χάσεις. Νέα καθήκοντα ενδέχεται να επιφορτίσουν την καθημερινότητά σου με περισσότερη δουλειά αλλά και μεγαλύτερο κέρδος.Οικονομικά: Το πορτοφόλι σου έχει δει και καλύτερες ημέρες.

ΛΕΩΝ

IV ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣΠετάς τη σκούφια σου για καβγά!Γενικά: Πετάς τη σκούφια σου για καβγά. Όποια κι αν είναι η αφορμή προσπάθησε να μη σηκώνεις το γάντι που σου πετούν και μην πετάς και εσύ το δικό σου. Επικεντρώσου σε ασχολίες που σε εκτονώνουν και σε χαλαρώνουν.Αισθηματικά: Εκτός από τις δικές σου ανάγκες, πρέπει να σκεφτείς και τις επιθυμίες σου του/της συντρόφου σου. Αν είσαι ελεύθερος/η, μη βιαστείς να δεσμευτείς γιατί ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός.Επαγγελματικά: Άτομα κύρους που εκτιμούν τις ικανότητες και την εργατικότητά σου σε επιβραβεύουν -αν όχι οικονομικά- ηθικά. Πρόσφορο έδαφος για σχέδια, διαπραγματεύσεις και συμφωνίες με προοπτικές.Οικονομικά: Οικονομικά ζητήματα τακτοποιούνται με ευκολία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

V ΙΕΡΟΦΑΝΤΗΣΠρόσεχε τα λόγια σου!Γενικά: Θα χρειαστεί να κάνεις κάποιες διακρίσεις σχετικά με το ποιος έχει ανάγκη βοηθείας. Μη διστάσεις να πεις όχι για τους έχεις ευχαριστημένους όλους. Κάποιοι σε χρησιμοποιούν συνειδητά.Αισθηματικά: Η σωματική έλξη και τα κοινά πνευματικά σας ενδιαφέροντα δυναμώνουν τη μεταξύ σας χημεία. Αν είσαι ελεύθερος/η, έχεις αποφασίσει να μην επαναλάβεις λάθη που σου είχαν κοστίσει στο παρελθόν.Επαγγελματικά: Επεκτείνεις τα ενδιαφέροντά σου και πιθανόν να μπεις στη διαδικασία να μάθεις κάτι καινούργιο που σύντομα θ’ αξιοποιήσεις επαγγελματικά. Πρόσεχε σε ποιους μιλάς και μη συμμετέχεις σε κουτσομπολιά.Οικονομικά: Αν περιμένεις από κάπου χρήματα, διεκδίκησέ τα.

ΖΥΓΟΣ

VΙ ΕΡΑΣΤΕΣΣκάψε βαθειά μέσα σου!Γενικά: Το ν’ αρνείσαι να δεις κάποια πράγματα που σε ενοχλούν και διαρκώς να το αναβάλλεις με διάφορες δικαιολογίες δεν είναι υπέρ σου. Πρέπει να σκάψεις βαθειά μέσα σου για αλήθειες, αν θέλεις να βρεις λύσεις.Αισθηματικά: Μη διστάσεις να αναθεωρήσεις την άποψή σου, αν η αρχική δεν σε ικανοποιεί ή δεν φέρνει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Αν είσαι καιρό μόνος/η, ντύσου, στολίσου και άρχισε να κυκλοφορείς.Επαγγελματικά: Πάντα υπάρχει τρόπος να ξεφεύγεις από ό,τι σε ζορίζει, σε αγχώνει ή σε αποδιοργανώνει στο χώρο της εργασίας σου. Πείσε με πράξεις και όχι λόγια ότι εννοείς αυτά που λες.Οικονομικά: Βεβαιώσου ότι οι αγορές σου δεν θα καταλήξουν στο βάθος της ντουλάπας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

VII ΑΡΜΑΖυγισμένα λόγια και κινήσεις!Γενικά: Ζυγισμένα λόγια και κινήσεις αποδίδουν καλύτερα από μια παράσταση εντυπωσιασμού. Οι προκλήσεις σε κάνουν εφευρετικό/η και σε κρατούν σε εγρήγορση. Σε ό,τι σε αφορά άμεσα ακολούθησε τη στρατηγική σου.Αισθηματικά: Η σχέση σας βρίσκεται σε φάση ανανέωσης και η ερωτική επαφή σας γίνεται πιο συναρπαστική. Αν είσαι ελεύθερος/η, προσοχή με ένα φλερτ στο χώρο της δουλειάς, γιατί μπορεί να μπλέξεις χωρίς λόγο.Επαγγελματικά: Επαγγελματική αναγνώριση και προοπτικές εξέλιξης. Μια δελεαστική πρόταση μπορεί να ενέχει ρίσκο και επιπλέον ευθύνες αλλά τα θετικά στοιχεία υπερτερούν. Εκμεταλλεύσου την ευκαιρία.Οικονομικά: Οι υποχρεώσεις δεν λείπουν, όλα όμως είναι υπό έλεγχο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

VIII ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΔείξε ψυχραιμία!Γενικά: Δείξε ψυχραιμία και μην επιτρέπεις στους άλλους να σε φέρνουν στα όριά σου. Δεν είναι καλή περίοδος για συζητήσεις και κυρίως για κριτική. Συνεννοείσαι χωρίς πολλά λόγια με άτομα που ταυτίζονται τα πιστεύω σας.Αισθηματικά: Η επικοινωνία είναι το άλφα και το ωμέγα στη σχέση σου. Αν δεν υπάρχει, το οικοδόμημα καταρρέει. Αν είσαι μόνος/η, ένα πρόσωπο διαφορετικής κουλτούρας ή πεποιθήσεων αλλάζει την κοσμοθεωρία σου.Επαγγελματικά: Έχεις δώσει τις εξετάσεις σου και τα αποτελέσματα τώρα σε δικαιώνουν. Αποδείχτηκε ότι είσαι το κατάλληλο άτομο στην κατάλληλη θέση. Μετά από μια είδηση που θα πάρεις οι ανησυχίες σου εξανεμίζονται.Οικονομικά: Το χρήμα έρχεται, αν όμως δεν προσέξεις, γρήγορα θα είναι ανάμνηση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΙΧ ΕΡΗΜΙΤΗΣΕστίαση στην ασφάλεια!Γενικά: Η εστίασή σου στην ασφάλεια σε εγκλωβίζει σε καταστάσεις χωρίς ουσία. Ο μεγάλος εχθρός σου, σε αυτή την περίπτωση, είναι ο εαυτός σου που αρνείται πεισματικά να δει τις εναλλακτικές που υπάρχουν, επειδή φοβάται τις αλλαγές.Αισθηματικά: Δείχνεις με πράξεις αυτό που δεν λες με λόγια. Αν είσαι μόνος/η και αναζητάς την «αδελφή ψυχή» ίσως ανακαλύψεις ότι είναι δίπλα σου καιρό. Μήπως ήρθε η ώρα να πάρεις αποφάσεις;Επαγγελματικά: Είσαι η ήρεμη δύναμη. Οι τόνοι σου είναι χαμηλοί αλλά ό,τι αναλαμβάνεις το διεκπεραιώνεις άψογα. Είναι σοφή επιλογή να μην ανακοινώνεις σε τρίτους τι σκέπτεσαι και πως κινείσαι.Οικονομικά: Τα χρήματα ούτε σου λείπουν, ούτε σου περισσεύουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Χ ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣΜην αγνοείς τα σημάδια!Γενικά: Μην αγνοείς τα σημάδια. Οι καταστάσεις είναι ρευστές και εσύ πρέπει να βρεις τη δικλείδα ασφαλείας που θα σου επιτρέψεις να επιβιώσεις από την κινούμενη άμμο, που σε περιτριγυρίζει.Αισθηματικά: Το πείσμα δεν ωφελεί κανένα, αντιθέτως δυσχεραίνει την επικοινωνία, αντί να τη διευκολύνει. Αν είσαι ελεύθερος/η, έχεις ανάγκη από συναίσθημα και ένα/μια σύντροφο που να στο προσφέρει.Επαγγελματικά: Οι εξελίξεις στη δουλειά σε προβληματίζουν για το αν αξίζει τον κόπο να παραμείνεις, από τη στιγμή μάλιστα που έχεις χάσει το ενδιαφέρον σου. Βρες τη διάδοχο κατάσταση και ανανεώσου.Οικονομικά: Οικονομική στροφή προς το καλύτερο.

ΙΧΘΥΕΣ

ΧΙ ΔΥΝΑΜΗΞαφνιάζεις τους πάντες!Γενικά: Αυτό το μήνα ξαφνιάζεις ακόμα και αυτούς που πιστεύουν ότι τα έχουν δει όλα από εσένα. Δεν διστάζεις μάλιστα να πεις με σταράτα λόγια την γνώμη σου, ακόμα κι αν αυτό δυσαρεστεί αγαπημένα πρόσωπα και συνεργάτες.Αισθηματικά: Μην προσπαθείς ν’ αναλύσεις πράγματα που δεν έχουν μεγαλύτερη αξία από το προφανές. Αν είσαι μόνος/η, ένα γοητευτικό πρόσωπο μπαίνει απρόοπτα στη ζωή σου και την αναστατώνει.Επαγγελματικά: Διαθέτεις το χάρισμα του ορθού λόγου και πείθεις εύκολα με τα επιχειρήματά σου. Φρόντισε όμως να έχεις σωστή ενημέρωση, πριν διαδώσεις οποιαδήποτε πληροφορία, για να μην εκτεθείς.Οικονομικά: Περιστασιακές σπατάλες και κακή διαχείριση.

Πηγή:astrology.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments