Ζώδια

Τράπουλα Κατίνας: Προβλέψεις πρώτο 10ημέρο ΔΕΚ’16

Τράπουλα Κατίνας: Προβλέψεις πρώτο 10ημέρο ΔΕΚ’16
Τι λένε τα χαρτιά για τα ζώδια.

Ο καινούργιος μήνας έρχεται γεμάτος, από αισθηματικά δώρα για τους περισσότερους. Λίγοι όμως αυτοί που μπορούν να τα υποστηρίξουν και να εκτιμήσουν, τις καλές προθέσεις του σύμπαντος.

Προβλέψεις για όλους:

Κριός: Hesse – Το Άλογο του Σμαραγδιού – Είσαστε σε μεγάλη εσωτερική αναστάτωση, καθώς το άτομο που σας ενδιαφέρει, ακόμη δεν έχει κάνει την εμφάνιση του. Λίγη υπομονή και θα ανοίξουν οι επικοινωνίες.– Δεν υπάρχει πια αμφιβολία στο μυαλό των ελεύθερων. Η επόμενη σχέση, σίγουρα θα πρέπει να είναι καλύτερη από την προηγούμενη.

Ταύρος: Seltsouksassa – H Χανούμισσα του Ρουμπινιού – Σκεφτείτε άμεσα όλα αυτά που πρέπει να διορθώσετε στον δικό σας χαρακτήρα και γενικότερη ζωή, για να ανοίξει η πόρτα, και να έρθει ο έρωτας σε εσάς.– Τα ζευγάρια που έχουν απομακρυνθεί από την πορεία τους, μέσα στον μήνα του Δεκεμβρίου θα καταφέρουν να επανασυνδεθούν, μόνιμα.

Δίδυμοι: Bedes – To Τζαν του Σμαραγδιού – Εσείς είστε αυτοί που κρατάτε την μοίρα της σχέση στα χέρια σας. Αυτό με απλά λόγια σημαίνει, ότι εσείς φύγετε, το τέλος θα είναι οριστικό.– Δεν μπορείτε για μεγάλο ακόμη χρονικό διάστημα, να κρατάτε στην καθημερινότητα σας, διπλές καταστάσεις. Θα σας καταλάβουν.

Καρκίνος: Ο Ήλιος – Οι συμπεριφορές σας είναι λίγο περίεργες για τον άνθρωπο σας, που το μόνο που ζητά, είναι να έρθετε λίγο πιο κοντά σε αυτόν και τις ανάγκες του.– Μόνοι και χωρισμένοι, θα καταφέρουν μέσα στον νέο μήνα, να βρουν και πάλι την καλή τους ψυχολογία και να κοινωνικοποιηθούν περισσότερο.

Λέων: Vaalinde -Το Σκοτάδι– Είναι σημαντικό για εσάς, να γνωρίζετε στο απόλυτο, ποιος είναι ο στόχος του ανθρώπου με τον οποίο είστε μαζί, και τι πραγματικά ζητά από εσάς.– Σκεφτείτε και φερθείτε έξυπνα, στο δύσκολο ταίρι σας. Αυτό σημαίνει περισσότερη διπλωματία λόγου και ρομαντική διάθεση σε όλα.

Παρθένος: Η Μεγάλη Πόρτα– Ξεκινήστε από τώρα, να κάνετε τα πλάνα σας για το επόμενο διάστημα του Δεκεμβρίου και των γιορτών. Το ταίρι σας, ετοιμάζει εκπλήξεις που θα σας συγκινήσουν.– Είσαστε αισιόδοξοι, παρότι η προσωπική σας ζωή είναι άδεια. Και κάπως έτσι λοιπόν, μέσα στο καινούργιο μήνα, ξαφνικός έρωτας, θα σας κυκλώσει.

Ζυγός: To Κλειδί – Προκειμένου να κάνετε το δικό σας, κάποιες φορές ίσως και να πληγώνετε τον άνθρωπο σας, που δεν σας φταίει σε τίποτα. Προσοχή στις υπερβολές λόγου.– Θα υπάρξει, μια δυναμική εκκίνηση με τον άνθρωπο σας, πάνω στην κοινή σας απόφαση, γύρω από επανασύνδεση και επισημοποίηση.

Σκορπιός: Το Γράμμα – Σχεδιάστε το πλάνο των επόμενων εβδομάδων. Πολύς κόσμος από το παρελθόν θα σας θυμηθεί και θα ζητήσει επικοινωνίες και συναντήσεις.– Οι σκέψεις σας είναι παντού. Πολλές οι προσφορές και τα διλήμματα. Προσοχή μόνο στις ερωτικές παγίδες και τις επαναλήψεις.

 Τοξότης: Αral – O Πασάς του Σμαραγδιού – Μην επιτρέπεται σε κανέναν, να σας υποτιμά και να σας ταλαιπωρεί. Εσείς είστε οι κύριοι του εαυτού σας, και σε όποιον αρέσετε. Στους άλλους, δεν θα μπορέσετε!– Είναι μια εξαιρετική εποχή για να βρείτε ένα κοινό μονοπάτι με τον άνθρωπο σας. Το πιο πιθανό είναι να σας γίνει μια πιο σοβαρή πρόταση.

Αιγόκερως: Η Μπρατσέρα– Υπάρχει γύρω σας ένα περιοριστικό περιβάλλον, που ίσως και να είναι πια να σας απαγορεύει να δημιουργήσετε μια σοβαρή σχέση με προοπτικές.– Ξεχωρίσετε άμεσα, μέσα στην καρδιά σας, αν τελικά υπάρχει αγάπη και ενδιαφέρον για τον παρόντα σύντροφο σας. Μήπως αυτό είναι μια συνήθεια πια.

Υδροχόος: Tattaret – Η Χανούμισσα του Εβένου– Είσαστε υπερβολικοί με τα αισθήματα σας. Δεν χρειάζεται να τα δείχνετε σε όλους. Δεν ενδιαφέρει και κανέναν. Ασχοληθείτε πιο ενεργά με τον άνθρωπο σας.– Μπορείτε να μιλήσετε στην πρώην σχέση σας, που ακόμη σιγοκαίει μέσα στην καρδιά σας. Το πιο πιθανόν είναι να βρείτε θετική απάντηση.

Ιχθείς: Aral – O Πασάς του Σμαραγδιού – Έχετε αναλύσει όλα τα δεδομένα των τελευταίων επικοινωνιών και συναντήσεων με το άτομο που σας ενδιαφέρει. Πάρτε και μια απόφαση.– Μην δέχεστε συμβουλές από τρίτους, ή από άτομα, τα οποία η παρούσα ζωή τους, δεν έχει και μεγάλη επιτυχία στον ερωτικό τομέα.

πηγή: astro-live

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments