Τράπουλα Κατίνας: Προβλέψεις πρώτο 10ημέρο ΔΕΚ’16 | Pagenews.gr
Pagenews Team 27 Νοεμβρίου 2016, 14:53

Ο καινούργιος μήνας έρχεται γεμάτος, από αισθηματικά δώρα για τους περισσότερους. Λίγοι όμως αυτοί που μπορούν να τα υποστηρίξουν και να εκτιμήσουν, τις καλές προθέσεις του σύμπαντος.

Προβλέψεις για όλους:

Κριός: Hesse – Το Άλογο του Σμαραγδιού
– Είσαστε σε μεγάλη εσωτερική αναστάτωση, καθώς το άτομο που σας ενδιαφέρει, ακόμη δεν έχει κάνει την εμφάνιση του. Λίγη υπομονή και θα ανοίξουν οι επικοινωνίες.
– Δεν υπάρχει πια αμφιβολία στο μυαλό των ελεύθερων. Η επόμενη σχέση, σίγουρα θα πρέπει να είναι καλύτερη από την προηγούμενη.

Ταύρος: Seltsouksassa – H Χανούμισσα του Ρουμπινιού
– Σκεφτείτε άμεσα όλα αυτά που πρέπει να διορθώσετε στον δικό σας χαρακτήρα και γενικότερη ζωή, για να ανοίξει η πόρτα, και να έρθει ο έρωτας σε εσάς.
– Τα ζευγάρια που έχουν απομακρυνθεί από την πορεία τους, μέσα στον μήνα του Δεκεμβρίου θα καταφέρουν να επανασυνδεθούν, μόνιμα.

Δίδυμοι: Bedes – To Τζαν του Σμαραγδιού
– Εσείς είστε αυτοί που κρατάτε την μοίρα της σχέση στα χέρια σας. Αυτό με απλά λόγια σημαίνει, ότι εσείς φύγετε, το τέλος θα είναι οριστικό.
– Δεν μπορείτε για μεγάλο ακόμη χρονικό διάστημα, να κρατάτε στην καθημερινότητα σας, διπλές καταστάσεις. Θα σας καταλάβουν.

Καρκίνος: Ο Ήλιος
– Οι συμπεριφορές σας είναι λίγο περίεργες για τον άνθρωπο σας, που το μόνο που ζητά, είναι να έρθετε λίγο πιο κοντά σε αυτόν και τις ανάγκες του.
– Μόνοι και χωρισμένοι, θα καταφέρουν μέσα στον νέο μήνα, να βρουν και πάλι την καλή τους ψυχολογία και να κοινωνικοποιηθούν περισσότερο.

Λέων: Vaalinde -Το Σκοτάδι
– Είναι σημαντικό για εσάς, να γνωρίζετε στο απόλυτο, ποιος είναι ο στόχος του ανθρώπου με τον οποίο είστε μαζί, και τι πραγματικά ζητά από εσάς.
– Σκεφτείτε και φερθείτε έξυπνα, στο δύσκολο ταίρι σας. Αυτό σημαίνει περισσότερη διπλωματία λόγου και ρομαντική διάθεση σε όλα.

Παρθένος: Η Μεγάλη Πόρτα
– Ξεκινήστε από τώρα, να κάνετε τα πλάνα σας για το επόμενο διάστημα του Δεκεμβρίου και των γιορτών. Το ταίρι σας, ετοιμάζει εκπλήξεις που θα σας συγκινήσουν.
– Είσαστε αισιόδοξοι, παρότι η προσωπική σας ζωή είναι άδεια. Και κάπως έτσι λοιπόν, μέσα στο καινούργιο μήνα, ξαφνικός έρωτας, θα σας κυκλώσει.

Ζυγός: To Κλειδί
– Προκειμένου να κάνετε το δικό σας, κάποιες φορές ίσως και να πληγώνετε τον άνθρωπο σας, που δεν σας φταίει σε τίποτα. Προσοχή στις υπερβολές λόγου.
– Θα υπάρξει, μια δυναμική εκκίνηση με τον άνθρωπο σας, πάνω στην κοινή σας απόφαση, γύρω από επανασύνδεση και επισημοποίηση.

Σκορπιός: Το Γράμμα
– Σχεδιάστε το πλάνο των επόμενων εβδομάδων. Πολύς κόσμος από το παρελθόν θα σας θυμηθεί και θα ζητήσει επικοινωνίες και συναντήσεις.
– Οι σκέψεις σας είναι παντού. Πολλές οι προσφορές και τα διλήμματα. Προσοχή μόνο στις ερωτικές παγίδες και τις επαναλήψεις.

 Τοξότης: Αral – O Πασάς του Σμαραγδιού
– Μην επιτρέπεται σε κανέναν, να σας υποτιμά και να σας ταλαιπωρεί. Εσείς είστε οι κύριοι του εαυτού σας, και σε όποιον αρέσετε. Στους άλλους, δεν θα μπορέσετε!
– Είναι μια εξαιρετική εποχή για να βρείτε ένα κοινό μονοπάτι με τον άνθρωπο σας. Το πιο πιθανό είναι να σας γίνει μια πιο σοβαρή πρόταση.

Αιγόκερως: Η Μπρατσέρα
– Υπάρχει γύρω σας ένα περιοριστικό περιβάλλον, που ίσως και να είναι πια να σας απαγορεύει να δημιουργήσετε μια σοβαρή σχέση με προοπτικές.
– Ξεχωρίσετε άμεσα, μέσα στην καρδιά σας, αν τελικά υπάρχει αγάπη και ενδιαφέρον για τον παρόντα σύντροφο σας. Μήπως αυτό είναι μια συνήθεια πια.

Υδροχόος: Tattaret – Η Χανούμισσα του Εβένου
– Είσαστε υπερβολικοί με τα αισθήματα σας. Δεν χρειάζεται να τα δείχνετε σε όλους. Δεν ενδιαφέρει και κανέναν. Ασχοληθείτε πιο ενεργά με τον άνθρωπο σας.
– Μπορείτε να μιλήσετε στην πρώην σχέση σας, που ακόμη σιγοκαίει μέσα στην καρδιά σας. Το πιο πιθανόν είναι να βρείτε θετική απάντηση.

Ιχθείς: Aral – O Πασάς του Σμαραγδιού
– Έχετε αναλύσει όλα τα δεδομένα των τελευταίων επικοινωνιών και συναντήσεων με το άτομο που σας ενδιαφέρει. Πάρτε και μια απόφαση.
– Μην δέχεστε συμβουλές από τρίτους, ή από άτομα, τα οποία η παρούσα ζωή τους, δεν έχει και μεγάλη επιτυχία στον ερωτικό τομέα.

πηγή: astro-live

TAGS: