Ζώδια

Ζώδια & προβλέψεις εβδομάδας 28/11 ως 4/12 2016, μ’ ένα τραγούδι

Ζώδια & προβλέψεις εβδομάδας 28/11 ως 4/12 2016, μ’ ένα τραγούδι
Οι τραγουδοπροβλέψεις της εβδομάδας.

Νέα Σελήνη στον Τοξότη: Πρόσεξε τα νέα ξεκινήματα!

Στις 29 του μήνα πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη της οποίας η επιρροή θα είναι αισθητή τις πρώτες 14 μέρες του Δεκεμβρίου! Αυτό το νέο φεγγάρι δεν είναι και τόσο αθώο ή ελπιδοφόρο, αφού βρίσκεται σε δυσαρμονία με τον Ποσειδώνα. Καλό είναι λοιπόν να είμαστε συγκρατημένοι σε αλλαγές και νέα ξεκινήματα σκεπτόμενοι ότι κάποια πράγματα δεν είναι ακριβώς όπως φαίνονται! Επηρεάζονται τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες) του 1ου δεκαημέρου! 

Αφροδίτη τετράγωνο Ουρανός: Όταν παίρνω φόρα…

Στις 29 Νοεμβρίου η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω θα βρεθεί σε τετράγωνο με τον Ουρανό δημιουργώντας αιτίες και αφορμές να υπάρξουν ξαφνικά, δυναμικά πάθη, αλλά και μεγάλες συγκρούσεις στις σχέσεις! Το ζήτημα θα είναι ένα: Ποιος θα υπερισχύσει, ποιος θα είναι ο πιο δυνατός που θα καταφέρει να κερδίσει την μάχη στον έρωτα! Βέβαια την ημέρα αυτή δεν πρέπει να παρατραβήξουμε το σκοινί, γιατί οι συνέπειες δε θα είναι και τόσο ευχάριστες! Επηρεάζονται τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) του 3ου δεκαημέρου!

Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα: Απατηλές εξελίξεις…

Ο Δεκέμβριος ξεκινά κάπως απατηλά και θολωμένα… Ο Ήλιος από το ζώδιο του Τοξότη βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και καλό είναι να προσέξουμε τις πλάνες. Αλλιώς μπορεί να μας παρουσιαστεί ένας άνθρωπος και στην πραγματικότητα να είναι εντελώς διαφορετικός… Μπορεί όμως και εμείς από την πλευρά μας να δώσουμε ψεύτικες και λανθασμένες εντυπώσεις! Επηρεάζονται τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες) που γεννήθηκαν στο τέλος του 1ου και στις αρχές του 2ου δεκαημέρου! 

Ο Άρης σε τρίγωνο με τον Δία και σε εξάγωνο με τον Κρόνο: Τα τυχερά γεγονότα τρέχουν!

Ο Άρης από το ζώδιο του Υδροχόου μας προτρέπει σε αλλαγές και μας δικτυώνει προκειμένου να περνάμε καλύτερα! Στις 2 και 3 Δεκεμβρίου ο Άρης θα βρεθεί σε τρίγωνο με τον Δία και στην συνέχεια σε εξάγωνο με τον Κρόνο. Τι σημαίνει αυτό; Ότι θα δοθούν ευκαιρίες που θα μας παρακινήσουν για ένα νέο ξεκίνημα γεμάτο ενθουσιασμό! Επηρεάζονται τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) και τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) του 2ου δεκαημέρου! 

Ο Ερμής στον Αιγόκερω: Στοχευμένες σκέψεις και αποφάσεις!

Ο Ερμής περνά στο ζώδιο του Αιγόκερου στις 3 του μήνα, όπου πρόκειται να μας κάνει να δούμε κάποιες καταστάσεις πιο ώριμα και σοβαρά, προκειμένου να θέσουμε σταθερούς στόχους! Προσοχή όμως, ο Ερμής στον Αιγόκερω δε θα συγχωρήσει τα λάθη, αφού λίγες μέρες αργότερα, στις 17 του μήνα θα γυρίσει ανάδρομος… Για αυτό, μέχρι τότε καλό είναι να μετρήσουμε πολύ τα λόγια και τις αποφάσεις μας. Τα ζώδια που θα επηρεαστούν είναι οι εκπρόσωποι της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) και τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες).

Οι προβλέψεις της εβδομάδας με ένα τραγούδι

Πώς θα εξελιχθούν τα αισθηματικά των ζωδίων για την εβδομάδα 28 Νοεμβρίου ως 4 Δεκεμβρίου 2016; Άκουσε το ερωτικό σου τραγούδι για τη νέα εβδομάδα μαζί με την ερωτική σου πρόβλεψη! Και βέβαια, μην ξεχάσεις να διαβάσεις τις προσωπικές αστρολογικές προβλέψεις, με βάση τον αστρολογικό χάρτη σου.

ΚΡΙΟΣ

Εγώ ο δυνατός – Νίκος Οικονομόπουλος

Η εποχή σηκώνει αλλαγές κάθε είδους… Στην συμπεριφορά σου, στα αισθήματά σου, στον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου; Διαλέγεις και παίρνεις, ένα όμως έχω να σου πω, η στασιμότητα δε θα σου βγει σε καλό, πόσο μάλλον αυτή την εβδομάδα, που έχεις όλα τα φόντα να περάσεις καλά και να ανοίξεις προοπτικές για ένα ακόμα καλύτερο μέλλον!  «Εγώ είμαι γιος της αστραπής είμαι τραγούδι της βροχής και τ’ ουρανού δραπέτης… Κι ήρθα πρωί μιας Κυριακής να ζήσω πάθη μιας ζωής στα βιαστικά σαν κλέφτης… Και να, εγώ ο δυνατός μπροστά σου έγινα μικρός μπρος τη δική σου αγάπη… Έριξα σώμα και καρδιά μες του φιλιού σου τη φωτιά, έγινα όλος στάχτη…»

ΤΑΥΡΟΣ

Ζήλεια μου – Χάρις Αλεξίου

Εντάξει, είναι γνωστό ότι ζηλεύεις και πεισμώνεις, αλλά με μία Νέα Σελήνη στον Τοξότη, η οποία είναι και σε δυσαρμονία με τον Ποσειδώνα, θα πρέπει να μαζευτείς και ξέρεις γιατί; Γιατί εκεί που κάνεις εσύ τις σκηνές ζηλοτυπίας σου, θα υπάρξει αυτό το φιλικό πρόσωπο του ατόμου που σε ενδιαφέρει, που θα τον επηρεάσει και θα έχεις μπελάδες… Συγκρατήσου λοιπόν! «Ζήλεια μου, ζήλεια μου με σένα η καρδιά μου είναι ζωντανή μίλα μου, μίλα μου μα φύγε όταν έρθει εκείνος να με βρει. Ζήλεια μου, ζήλεια μου σαν την αγάπη είσαι τόσο δυνατή μίλα μου, μίλα μου μα φύγε όταν έρθει εκείνος να με βρει!»

ΔΙΔΥΜΟΣ

Το κύμα – Μέλισσες

Μία Νέα Σελήνη στον Τοξότη δηλώνει ότι έχει έρθει η στιγμή να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα σε μία σχέση σου! Βέβαια, θα πρέπει να συγκρατήσεις τον ενθουσιασμό σου και να μην προβείς σε γρήγορες κινήσεις, γιατί μπορεί να εξαπατηθείς! Η εβδομάδα κρύβει χαρές…

«Πάρε με μαζί σου στο πιο όμορφο όνειρο πάνω στο κορμί σου στου φιλιού σου τον βυθό, θα ‘σαι εσύ το κύμα, θα ‘μαι αέρας που φυσά, σου υπόσχομαι ταξίδια ασημένια και χρυσά. Αγάπη μου, στα δυο σου μάτια ανοίγονται θλιμμένα μονοπάτια, μες στην θλίψη θα βαδίσω τις πληγές σου για να κλείσω και όταν φτάσω ως την άκρη και το μαύρο έχει χαθεί, θα χαράξω ένα δάκρυ μια υπόσχεση ακριβή…»

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σε θέλω, με θέλεις – Σάκης Ρουβάς/Άννα Βίσση

Το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερω σε ευνοεί, αγαπημένε Καρκίνε, γιατί σε φέρνει σε συζητήσεις και συναντήσεις με το άτομο που σε ενδιαφέρει! Είναι μία πολύ καλή ευκαιρία να προσεγγίσεις το εκλεκτό άτομο της καρδιάς σου και να το παρασύρεις με το συναίσθημά σου!«Εγώ δεν είμαι ο Θεός, είμαι απλά ένας θνητός και υποφέρω, γιατί σε θέλω. Κι εγώ που ήμουν δυνατή δεν έχω άλλη επιλογή και υποφέρω, γιατί σε θέλω! Σε θέλω, με θέλεις, γιατί να το σκεφτόμαστε, σε θέλω πολύ, με θέλεις κι εσύ, γιατί δεν παντρευόμαστε;»

ΛΕΩΝ

Φωτιά στα σύνορα της γης – Γιάννης Πάριος

Άρης, Δίας και Κρόνος, αποτελούν αυτή την εβδομάδα τον άσσο στο μανίκι σου και σε κάνουν να διασκεδάζεις, να στέλνεις μηνύματα, να δέχεσαι εκπλήξεις και γιατί όχι, να γνωρίσεις έναν υπέροχο άνθρωπο, που θα είναι το «τυχερό σου»! Ετοιμάσου για προτάσεις και στιγμές που θα σε ξεσηκώσουν! «Φωτιά στα σύνορα της γης θ’ ανάψουμε εμείς με σπίρτο την καρδιά μας. Φωτιά, να σβήσει τη φωτιά που άνθρωποι τρελοί ανάβουν στα όνειρά μας. Κλείσε, τον κόσμο κλείσε μέσα στα μάτια σου, που τα ‘χω ουρανό. Κλείσε, την πόρτα κλείσε έξω απ’ το σπίτι μας απέραντο κενό.»

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μες στο σπίτι δε μένει κανείς – Μελίνα Ασλανίδου

Η εβδομάδα σε κάνει να αισθάνεσαι απογοήτευση αλλά και καθυστέρηση για τα αισθηματικά… Η απαισιοδοξία είναι κυρίαρχη μέχρι να μπει ο Ερμής στον Αιγόκερω, που τα δεδομένα αλλάζουν… Το Σαββατοκύριακο λοιπόν χαρούμενα μηνύματα και ειδήσεις, θα σε κάνουν να βρεις και πάλι το κέφι σου! «Μη μου λέτε πως έχω ροπή προς τα λάθη, τ’ ακούω πριν καν γεννηθώ. Να πιούμε να γίνουμε όλοι παρέα γιατί έτσι μ’ αρέσει να ζω. Γι’ αυτό κι εγώ θα ντυθώ, θα φτιαχτώ και θα βγω. Σινεμά, στου Ψυρρή, στο μετρό θα γιορτάσω, που έχω στην τσέπη ουρανό.»

ΖΥΓΟΣ

Και τι ζητάω – Διονύσης Σαββόπουλος / Λαυρέντης Μαχαιρίτσας

Η εβδομάδα ξεκινά ανατρεπτικά, με την Αφροδίτη να βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Ουρανό και να σου τα χαλάει λίγο… γιατί όμως; Γίνονται καβγαδάκια που σου αλλάζουν τα δεδομένα. Στην πορεία το κλίμα αποκαθίσταται και δεν σου αποκλείω ότι θα βρεθείς προ εκπλήξεως με ένα ερωτικό κάλεσμα που θα σου γίνει! «Παίζεις με την ευαισθησία μου, μα την ουσία μου δεν την προσέχεις και στης καρδιάς μου τα σκιρτήματα άλλα προβλήματα λες ότι έχεις… Και τι ζητάω, τι ζητάω; Μια ευκαιρία στον Παράδεισο να πάω…»

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μόνο εξ επαφής – Γιώργος Σαμπάνης

 Η εβδομάδα είναι κάπως αδιάφορη για τον αισθηματικό σου τομέα και τα βάφεις μαύρα… Μπορεί να μη συμβαίνει κάποιο δυσάρεστο γεγονός, όμως δεν προκύπτει και κάτι ευχάριστο για να σε τονώσει! Το Σαββατοκύριακο, το πέρασμα του Ερμή στον Αιγόκερω θα ευνοήσει συναντήσεις και μηνύματα! «Παραδώσου, είμαι ο δαίμονας σου είμαι κι ο θεός σου, γίνομαι το είναι σου αν μπω εντός σου, άνοιξε μου, άγγελε μου, νιώσε ότι νιώθω, πάρε με στα χέρια σου, σε θέλω τόσο μόνο εξ επαφής, δεν είμαι θύμα κρύψε τα μαχαίρια σου κι αγάπησε με όσο άλλος κανείς!»

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δεν γουστάρω – Γιώργος Μαζωνάκης

Η εβδομάδα αυτή σου ανήκει… Διανύεις την περίοδο των γενεθλίων σου, έχουμε μία Νέα Σελήνη στο δικό σου ζώδιο, συνάμα υπάρχουν θετικές όψεις ανάμεσα σε Άρη, Δία και Κρόνο, που σε βοηθάν να σταθεροποιήσεις τα προσωπικά σου σχέδια! Ωστόσο, συγκράτησε τον ενθουσιασμό για να μην κάνεις λάθος επιλογές!  «Δε γουστάρω παραμύθια, το μυαλό η απάτη μού τρυπάει, θέλω μόνο την αλήθεια, την αλήθεια όσο κι αν πονάει. Δε γουστάρω αν δεν είσαι η εξαίρεση αυτού του κόσμου, την αγάπη προσποιείσαι κι είσαι μάλλον ο Τιτανικός μου!»

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τώρα μου μιλάει – Στέλλα Γεωργιάδου

Ο Ερμής περνά στον Αιγόκερω και η εποχή σε ευνοεί σε κάθε είδους επικοινωνία και επαφή! Είναι μία καλή στιγμή να βγάλεις από μέσα σου όλα τα παράπονά σου! Βέβαια, με την Αφροδίτη να βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Ουρανό, είναι φανερό ότι υπάρχουν πράγματα που σε χαλάνε και μάλιστα πολύ… Μήπως έφτασε επιτέλους ο καιρός να κοιτάξεις περισσότερο τον εαυτό σου; «Τότε αδιαφορούσε, απορώ και εγώ πώς το μπορούσε. Τώρα και τι δεν κάνει και για μένα τρέχει και δε φτάνει. Τώρα μου μιλάει, τώρα με φιλάει, τώρα μου λέει πως τρελά με αγαπάει. Τώρα μ’ αγκαλιάζει, τα άστρα όλα μου τάζει, τη ζωή μου όλη την αλλάζει, πεθαίνω.»

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Όλος δικός σου – Αντώνης Ρέμος

Ο Άρης συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιό σου και αυτή την εβδομάδα θα βρεθεί σε τρίγωνο με τον Δία και σε εξάγωνο με τον Κρόνο! Είναι η δική σου κατάλληλη στιγμή για να πάρεις την απόφαση, αλλά και να ξεκινήσεις μία νέα, σταθερή δέσμευση! Οι τυχερές στιγμές θα σε κάνουν να χαμογελάσεις από πληρότητα! «Όλος δικός σου κι ο λίγος κι ο μεγάλος. Όλος δικός σου, κι αυτός που κλαίει κι ο άλλος, κι όλοι οι κρυμμένοι μου εαυτοί για σένανε κι αυτοί, κι αυτοί για σένα ζουν, καρδιά μου. Όλος δικός σου κι ο φταίχτης κι ο ριγμένος. Όλος δικός σου το ατσάλι κι ο σπασμένος, κι όλοι οι κρυμμένοι μου εαυτοί για σένανε κι αυτοί!»

ΙΧΘΕΙΣ

Συ μου χάραξες πορεία – Γιώτα Λύδια

Η εβδομάδα έχει ατασθαλίες, μπερδέματα, συγχύσεις και διλήμματα και είναι φυσιολογικό, αφού ο Ήλιος θα βρεθεί σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα. Πρόσεξε τις επιλογές σου, αλλά και τις εντυπώσεις που δίνεις. Μη βγάζεις συμπεράσματα για το άτομο που σε ενδιαφέρει και άσε τις σοβαρές αποφάσεις για αργότερα! «Πώς την έπαθα δεν ξέρω, ξέρω μόνο ότι υποφέρω όλη νύχτα πάνω στο κρεβάτι, να ζητάω, για φαντάσου, τα παράνομα φιλιά σου και να μην μπορώ να κλείσω μάτι. Όμως σκέπτομαι για λίγο. να καθίσω ή να φύγω, αφού ξέρω απ’ τους δυο μας τι θα μείνει. Να ποιο θα `ναι το φινάλε, πόνοι, δάκρυα και βάλε, μα θα μείνω κι ό,τι θέλει ας γίνει.»

πηγή: myastro.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments