Αθλητισμός

Αγωνία για δύο

Αγωνία για δύο
Στο πρόγραμμα των προπονήσεων επέστρεψαν και πάλι από σήμερα (28/11) το πρωί οι παίκτες του ΠΑΟΚ, μετά το ρεπό της Κυριακής. Η σημερινή μέρα μάλιστα περιλαμβάνει δύο προπονήσεις, με το πρωινό πρόγραμμα να ξεκινά με ασκήσεις στο γυμναστήριο και να ολοκληρώνεται με σουτ και τακτική στην κεντρική σάλα. Ο Zanis Peiners συμμετείχε στο πρωινό πρόγραμμα του ΠΑΟΚ και το απόγευμα θα δοκιμάσει να συμμετάσχει στην προπόνηση της ομάδας.

​Ο Brandon Taylor ακολουθεί από το πρωί της Κυριακής εντατικό πρόγραμμα θεραπείας για το διάστρεμμα που υπέστη στην αριστερή ποδοκνημική και η συμμετοχή του στο παιχνίδι της Τετάρτης είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

Το πρόγραμμα της ομάδας θα συνεχιστεί σήμερα το απόγευμα (6μ.μ.) με προπόνηση τακτικής.

Την Τρίτη (29/11) το πρόγραμμα της ομάδας του ΠΑΟΚ θα ξεκινήσει με την ανάλυση του αντιπάλου με την χρήση βίντεο και θα ολοκληρωθεί με την προπόνηση ενόψει του αγώνα με την Ventspils, που θα διεξαχθεί στο PAOK Sports Arena την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016 στις 19:00. Τα πρώτα 15 λεπτά (14:00-14:15) της προπόνησης της Τρίτης θα είναι ανοικτά για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Η αποστολή της Ventspils αναμένεται στη Θεσσαλονίκη απόψε (Δευτέρα 28/11) το βράδυ (20:30). Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ θα προπονηθεί για πρώτη φορά στο PAOK Sports Arena το βράδυ της Τρίτης (29/11 στις 18:00), ενώ υπάρχει προγραμματισμένη προπόνηση και το πρωί της Τετάρτης (30/11 στις 10:00).

Πηγή: inpaok.com

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments