Αθλητισμός

Απίστευτη αποκάλυψη Στραματσόνι στους παίκτες: «Έδωσε εντολή ο πρόεδρος πως θα πάμε όλοι να…»!

Απίστευτη αποκάλυψη Στραματσόνι στους παίκτες: «Έδωσε εντολή ο πρόεδρος πως θα πάμε όλοι να…»!
Ο Ιταλός προπονητής αποκάλυψε στους παίκτες του στα αποδυτήρια τι θα συμβεί αν γκελάρουν στη Νέα Σμύρνη μετά από εντολη του αφεντικού!

​Ο Παναθηναϊκός για ακόμα ένα παιχνίδι, αυτή τη φορά για το πρωτάθλημα, δεν ήταν αυτός που έπρεπε, δεν πήρε τη νίκη και έμεινε στο 1-1 με τον Πανιώνιο, αποτέλεσμα σαφώς δεν ικανοποιεί κανέναν στο “πράσινο” στρατόπεδο.

Η ατμόσφαιρα δεν είναι καλή στο Τριφύλλι και η πίεση για τον Αντρέα Στραματσόνι τις επόμενες ημέρες – ώρες θα είναι ασφυκτική, καθώς το νέο στραβοπάτημα και η εικόνα που παρουσίασε η ομάδα του, δεν πείθουν ότι μπορεί ο Ιταλός να ανατρέψει πλέον την κατάσταση.

Ο τεχνικός των Πρασίνων, πάντως, στην προπόνηση του Σαββάτου, είχε ενημερώσει τους παίκτες για την απόφαση της διοίκησης και πιο συγκεκριμένα του Γιάννη Αλαφούζου, για όσα θα ακολουθούσαν, σε περίπτωση που “στράβωνε” το παιχνίδι στη Νέα Σμύρνη.

Ο “Στράμα”, λοιπόν, ανακοίνωσε στους ποδοσφαιριστές του από χθες, ότι κατόπιν συνεννόησης με τον πρόεδρο, σε περίπτωση που δε νικήσουν τον Πανιώνιο, όλοι (και οι τραυματίες και όσοι ήταν εκτός αποστολής) δε θα πάνε σπίτια τους, αλλά κατευθείαν στο ξενοδοχείο, όπου και θα μείνουν μέχρι το ντέρμπι της επόμενης Κυριακής με τον ΠΑΟΚ!

Πρόκειται σίγουρα για μία πρωτοφανή απόφαση και περιμένουμε να δούμε αν θα εφαρμοστεί και ποιες θα είναι οι αντιδράσεις των ποδοσφαιριστών. Και φυσικά, αν ο άνθρωπος που θα τους …προσέχει όλο αυτό το διάστημα θα είναι ο …Στραματσόνι! Αν και, όπως όλα δείχνουν, το γκολ του Βιγιαφάνιες στο 93′, θα δώσει στον Ιταλό μία ευκαιρία ακόμα!

Πηγή: sportdog.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments