Αθλητισμός

Εξώδικο του Παναθηναϊκού στη Super League για τη Nova!

Εξώδικο του Παναθηναϊκού στη Super League για τη Nova!
Όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6, ο Παναθηναϊκός απέστειλε εξώδικο στη Super League εγκαλώντας να μεριμνήσει για να πάρουν οι ομάδες τα οφειλόμενα από τη Nova, ύψους 6,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Eίχαν αποκαλύψει το Σάββατο το τηλεφώνημα του Γιάννη Αλαφούζου στον διευθύνοντα σύμβουλο της Forthnet, Πάνο Παπαδόπουλο για να διαπιστώσει αν το συνδρομητικό κανάλι της Nova σκοπεύει να κρατήσει κλειστή την «κάνουλά» του για τις ΠΑΕ και κυρίως για να γνωστοποιήσει στον κ. Παπαδόπουλο τι σκοπεύει να πράξει στη συνέχεια, αρχής γενομένης από το ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ όπου το τριφύλλι είναι γηπεδούχο.

Όπως μετέδωσε ο Βασίλης Βέργης στον ΣΠΟΡ FM 94,6, ο Παναθηναϊκός απέστειλε εξώδικο στη Super League, το οποίο κοινοποίησε τόσο σε NOVA όσο και σε ΕΠΟ, και εγκαλεί τη Λίγκα να μεριμνήσει ώστε οι ομάδες να πάρουν τα οφειλόμενα, ύψους 6,5 εκατομμυρίων ευρώ. Από το συγκεκριμένο ποσό ο Παναθηναϊκός δικαιούται 1,5 εκατομμύριο ευρώ.

Αν αυτό δεν συμβεί, τότε ο Παναθηναϊκός δεν θα επιστρέψει την τηλεοπτική κάλυψη του αγώνα με τον ΠΑΟΚ και μάλιστα τονίζει στη Λίγκα να πάρει απόφαση για όλα τα παιχνίδια της αγωνιστικής σε σχέση με τη Nova.

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments