Αθλητισμός

Ενήμερες FIFA-UEFA που μιλούν για Grexit!

Ενήμερες FIFA-UEFA που μιλούν για Grexit!
Οι διεθνείς ομοσπονδίες είναι ενήμερες για τις ενέργειες Μαλάτου περί προσφυγής κατά της προσωρινής διοίκησης της ΕΠΟ και ήδη συζητείται το ενδεχόμενο του «ποδοσφαιρικού Grexit»!

Όπως αποκάλυψε νωρίτερα το SDNA, ο δικηγόρος και πρόεδρος του ΙΔΕΑΔ, Ανδρέας Μαλάτος, προτίθεται αύριο (Τρίτη 29/11) να καταθέσει στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών προσφυγή, κατά της απόφασης της FIFA να διορίσει Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή στην ΕΠΟ, καθώς και να κηρυχθεί άκυρη η τροπολογία Κοντονή, με την οποία η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή νομιμοποιήθηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τόσο η FIFA όσο και η UEFA είναι πλήρως ενήμερες για τις ενέργειες που γίνονται στην Αθήνα και έχουν συνεχείς επαφές με αρμόδια πρόσωπα ώστε να μαθαίνουν την όποια εξέλιξη.

Πηγές στις διεθνείς ομοσπονδίες αναφέρουν, παράλληλα, πως σε περίπτωση που θα υπάρξει οποιαδήποτε απόφαση η οποία θα έρθει εξωθεσμικά και θα προσβάλει το αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου, τότε θα ενεργοποιηθεί άμεσα το σενάριο για αποκλεισμό του ελληνικού ποδοσφαίρου από τα διεθνή πράγματα.

Πηγή:sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments