Αθλητισμός

Σε ξενοδοχείο της βορείων προαστίων το πράσινο μάντρωμα

Σε ξενοδοχείο της βορείων προαστίων το πράσινο μάντρωμα
Σε άμεση εφαρμογή το μέτρο του Αντρέα Στραματσόνι για μάζωξη των παικτών του Παναθηναϊκού σε ξενοδοχείο, με περιοχή των βορείων προαστίων να επιλέγεται ως ησυχαστήριο.

Σε άμεση εφαρμογή τέθηκε το μέτρο του Αντρέα Στραματσόνι για… μάντρωμα των παικτών του Παναθηναϊκού σε ξενοδοχείο τουλάχιστον μέχρι το παιχνίδι κυπέλλου με τον ΟΦΗ.

Οι πράσινοι διανυκτέρευσαν από το βράδυ της Κυριακής κιόλας σε ξενοδοχείο των βορείων προαστίων και μετά το τέλος της προπόνησης της Δευτέρας, ο Ιταλός τεχνικός έδωσε εντολή στους παίκτες να πάνε στα σπίτια τους για να μαζέψουν τα προσωπικά τους πράγματα, αφού στις 7 το απόγευμα υπάρχει νέο ραντεβού στο Κορωπί, ώστε η ομάδα να κατευθυνθεί μαζικά στο ίδιο ξενοδοχείο, το όνομα του οποίο δεν δημοσιεύουμε για ευνόητους λόγους.

Η περιοχή αυτή που είναι και σε σχετικά κοντινή απόσταση με το προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού επιλέχθηκε ως το ησυχαστήριο που θέλει ο Αντρέα Στραματσόνι για να ηρεμήσει η ομάδα του και να προετοιμαστεί όσο το δυνατόν πιο απερίσπαστη για τα επερχόμενα παιχνίδια με ΟΦΗ για το κύπελλο και Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα.

Πηγή:sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments