Αθλητισμός

Σταυρόπουλος: «Ζούμε για τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό»

Σταυρόπουλος: «Ζούμε για τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό»
Με ανυπομονησία περιμένει την τριπλή συνάντηση με τον Παναθηναϊκό τον Ιανουάριο ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Χρήστος Σταυρόπουλος.

​Ο Χρήστος Σταυρόπουλος τόνισε το ενδιαφέρον που θα στραφεί στις τρεις μάχες των «αιωνίων» από όλη την Ευρώπη μέσα στο Γενάρη, μετά την κλήρωση των ημιτελικών Κυπέλλου που έφερε τον Ολυμπιακό αντιμέτωπο με τον Παναθηναϊκό Superfoods στο ΣΕΦ.

«Σίγουρα τον Ιανουάριο όλη η Ευρώπη θα κοιτάζει την Ελλάδα στο μπάσκετ, γιατί θα παίξουμε τρεις φορές με τον Παναθηναϊκό, για Ευρωλίγκα, Κύπελλο και πρωτάθλημα. Οπότε καταλαβαίνετε… Είναι ένα παιχνίδι που θα αντιμετωπίσουμε σοβαρότητα. Το Κύπελλο είναι ένας από τους στόχος που έχουμε πάντα και προχωράμε. Δεν θα έλεγα πως υπάρχει παράδοση, δεν έχουν σημασία αυτά. Τα τελευταία χρόνια παίζαμε νωρίτερα, τώρα παίζουμε στον ημιτελικό. Αυτά τα ματς είναι ξεχωριστά και όμορφα. Όλοι που είμαστε στον αθλητισμό ζούμε για αυτά τα παιχνίδια. Πάμε να είμαστε έτοιμοι για αυτό το παιχνίδι. Τίποτα παραπάνω, τίποτα λιγότερο», ανέφερε ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ.

Πηγή: sport-fm.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments