Μυτιλήνη: Πυρκαγιά σε αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του προέδρου της ΕΠΣ Λέσβου | Pagenews.gr
Pagenews Team 28 Νοεμβρίου 2016, 13:06

Φωτιά ξέσπασε στις 4.00 σήμερα τα ξημερώματα στο αγροτικό αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του προέδρου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λέσβου Σταύρου Ψαρόπουλου. 

Το αυτοκίνητο ήταν σταθμευμένο έξω από το σπίτι του κ. Ψαρόπουλου στη Βαρειά, στα νότια προάστια της Μυτιλήνης και θα πρέπει να σημειωθεί ότι την ώρα της εκδήλωσης της φωτιάς έβρεχε.

 Παράλληλα, το πίσω τζάμι της καμπίνας του αυτοκινήτου βρέθηκε σπασμένο.

Τον κ. Ψαρόπουλο ειδοποίησε για το συμβάν γείτονάς του που ξύπνησε από το θόρυβο, και στη συνέχεια εκλήθη η Πυροσβεστική Υπηρεσία.

«Περιμένω το πόρισμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας προκειμένου να ξεκαθαρισθεί η όλη υπόθεση», δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο ίδιος ο κ. Ψαρόπουλος, ο οποίος προσέθεσε και τα εξής: «Αν πάντως πρόκειται για εμπρησμό που έχει να κάνει με το θέμα των εκλογών της ΕΠΟ όπως αυτοί στο αυτοκίνητο του προέδρου της ΕΠΟ και στο σπίτι του προέδρου της ΚΕΔ, λέω πως δεν αξίζει πια τον κόπο να ασχολείται κανείς με το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λέσβου στηρίζει στις εκλογές για την ΕΠΟ την παράταξη Γραμμένου.