Πολάκης: Επισκέφτηκε τους μαθητές από Κομοτηνή και την τραυματισμένη προσφυγοπούλα | Pagenews.gr
Pagenews Team 28 Νοεμβρίου 2016, 13:27 28 Νοεμβρίου 2016, 13:27

Τα 75 παιδιά που νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο «Γ.Γεννηματάς», επισκέφθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης και ενημερώθηκε «για τη σαφή βελτίωση της κατάστασης της υγείας τους».


Τα παιδιά μεταφέρθηκαν χθες στο νοσοκομείο με συμπτώματα από το ανώτερο και κατώτερο γαστρεντερικό σύστημα.


Ο κ. Πολάκης, συνοδευόμενος από την υποδιοικήτρια της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας Ιωάννα Διαμαντοπούλου, είχε συνάντηση με το διοικητή του Νοσοκομείου και Διευθυντές τμημάτων.


Αργότερα ο κ. Πολάκης μετέβη στο Νοσοκομείο «ΚΑΤ», όπου νοσηλεύεται σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας η προσφυγοπούλα που τραυματίστηκε το βράδυ της Πέμπτης, στη δομή φιλοξενίας προσφύγων, της Μόριας Λέσβου.


Ο αναπληρωτής υπουργός, αφού ενημερώθηκε για την υγεία της άτυχης κοπέλας, από το διευθυντή της Β’ ΜΕΘ Γιάννη Αλαμάνο, τόνισε ότι «το Δημόσιο Σύστημα Υγείας οφείλει να ανταποκρίνεται στις ανάγκες όλων των ανθρώπων και ιδιαίτερα όσων το έχουν περισσότερη ανάγκη», ενώ επισήμανε ότι «οι ήδη σημαντικές δράσεις στήριξης και αλληλεγγύης προς τους ανθρώπους που ο πόλεμος ξερίζωσε από τον τόπο τους, οφείλουν να είναι συνεχώς εντεινόμενες». Στη συνέχεια ο αναπληρωτής υπουργός είχε συνάντηση με την διοίκηση του Νοσοκομείου.