Διεθνή

ΗΠΑ: Δολοφόνησε τη 16χρονη κοπέλα του και πόσταρε μηνύματα αγάπης (photos)

ΗΠΑ: Δολοφόνησε τη 16χρονη κοπέλα του και πόσταρε μηνύματα αγάπης (photos)
Λίγο πριν την σύλληψή του, ο φερόμενος ως δράστης ανέβασε στο twitter ένα μεγάλο κείμενο με το οποίο εξέφραζε την τεράστια αγάπη του για την Emma και θυμόταν τις συζητήσεις των δύο τους να κάνουν οικογένεια και παιδιά.

Ένας φοιτητής συνελήφθη από τις αμερικάνικες αρχές για την δολοφονία μιας 16χρονης τσιρλίντερ από το Knoxville του Tennessee. Ο φοιτητής ήταν το αγόρι της άτυχης κοπέλα και σύμφωνα με τις πληροφορίες αφού την σκότωσε ανέβασε σειρά tweet για να εκφράσει την αγάπη του για εκείνη.

Σκότωσε την 16χρονη κοπέλα του ενώ κοιμόταν και μετά πόσταρε μηνύματα αγάπης (pics)

Ο William Riley Gaul, 18 ετών και μέλος της ποδοσφαιρικής ομάδας του Πανεπιστημίου του, κατηγορείται ότι πυροβόλησε το δωμάτιο της 16χρονης, Emma Walker, ενώ εκείνη κοιμόταν με αποτέλεσμα να της αφαιρέσει την ζωή.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έδωσε η θεία του θύματος, το ζευγάρι είχε πρόσφατα χωρίσει αλλά ο Gaul δεν ήθελε να αποδεχθεί πως την έχασε.

Οι αρχές πριν την σύλληψη είχαν υπό στενή παρακολούθηση τον νεαρό καθώς υποψιάζονταν ότι θα κατέστρεφε σημαντικά στοιχεία που τον ενοχοποιούσαν.

Λίγο πριν την σύλληψή του την Τρίτη, ο φερόμενος ως δράστης ανέβασε στο twitter ένα μεγάλο κείμενο με το οποίο εξέφραζε την τεράστια αγάπη του για την Emma και θυμόταν τις συζητήσεις των δύο τους να κάνουν οικογένεια και παιδιά.

«Να σκέφτεσαι πως κάθε στιγμή που είχαμε, κάθε χαρούμενη και μοναδική στιγμή που μοιραστήκαμε δεν μπορεί να επανέλθει. Σε αγαπάω Emma Jane Walker», έγραψε.

«Το μέγεθος του πόνου που η οικογένεια σου, εγώ και η κοινότητά μας βιώνουμε εξαιτίας αυτού (του θανάτου) είναι αξεπέραστο. Κάθε φορά που κρατηθήκαμε από το χέρι, φιληθήκαμε, αγκαλιαστήκαμε… δεν έχω ακόμη συνειδητοποιήσει πως δεν θα τα έχω αυτά ποτέ ξανά…».

dolofonia2

«Είσαι όμορφη, υπέροχη, αστεία, συμπονετική, στοργική… είσαι η καλύτερή μου φίλη. Δεν υπάρχει κανένας πάνω στην Γη που μπορεί να έχει την ίδια επίδραση με σένα στη ζωή μου. Μου λείπεις περισσότερο απ΄ οτιδήποτε», είπε. Όλα τα προφίλ του 18χρονου έχουν γεμίσει με κοινές φωτογραφίες του ζεύγους.

Η οικογένεια της Emma συγκεντρώθηκε σε τελετή μνήμης στο σχολείο της, ενώ την ίδια ώρα ο Gaul έγραφε στο twitter: «Σε αγαπάω Emma, δεν μπορώ να είμαι κοντά σε όλα αυτά ακόμη. Ξέρω ότι ξέρεις ότι πεθαίνω να είμαι εκεί αλλά καταλαβαίνεις ότι δεν μπορώ. Σε αγαπάω».

Η εγγύησή του μετά την σύλληψη έχει οριστεί στις 750.000 δολάρια και κρατείται στις φυλακές του Knox County. Θα βρεθεί στο εδώλιο τις επόμενες μέρες αντιμετωπίζοντας κατηγορίες δολοφονίας σε πρώτο βαθμό.

dolofonia

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments