«Βλέπει» εκλογές ο Λεβέντης | Pagenews.gr
Pagenews Team 28 Νοεμβρίου 2016, 14:19

 Σε εγρήγορση και εκλογική ετοιμότητα κάλεσε τους βουλευτές και τα στελέχη του κόμματος, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης.

Μιλώντας σε διευρυμένη συνεδρίαση της ΕΚ, ο Βασίλης Λεβέντης, προέβλεψε πολιτικές εξελίξεις, σύντομα και κατέθεσε την πρότασή του για την έξοδο της χώρας από την οικονομική κρίση. 

Παράλληλα, κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «δεν μπορεί να διαχειριστεί τα προβλήματα που ταλανίζουν την χώρα και τους πολίτες της».

Ο Βασίλης Λεβέντης επανέλαβε επίσης, ότι η Ένωση Κεντρώων ψηφίστηκε από τους πολίτες για να αλλάξει την πολιτική ατζέντα, προς όφελος των αδυνάτων και ζήτησε από το εκλογικό σώμα να ψηφίσουν Ένωση Κεντρώων γιατί «δεν πρόδωσε ποτέ τον ελληνικό λαό». 

Για τα θέματα της εξωτερικής πολιτικής, ο Β. Λεβέντης υπογράμμισε, ότι «με την Τουρκία πρέπει να είμαστε προσεχτικοί, να σεβαστούν το διεθνές Δίκαιο και την καλή γειτονία και μετά να κάνουμε τις διμερείς επαφές». 

Τέλος, για την ανεξαρτητοποίηση του Γ. Καρρά, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων εμφανίστηκε ενοχλημένος από την πολιτική πράξη να κρατήσει την έδρα και είπε χαρακτηριστικά: «Του έδωσα δυο και τρεις ευκαιρίες για να διορθώσει τα λάθη που έκανε και ήταν σοβαρά. Τον έβαλα στην δεύτερη θέση, οι ψήφοι που πήρε δεν είναι δικές του, είναι του κόμματος. Σαράντα χρόνια μάζευα πόρτα- πόρτα τους φίλους του κόμματος για να μας ψηφίσουν, δεν ήξεραν κανέναν Καρρά οι πολίτες. Αυτή είναι κίνηση αχαριστίας και ο λαός τιμωρεί πολύ σκληρά αυτούς τους πολιτικούς. Απέναντι του ο κ. Καρράς δεν έχει εμένα, αλλά την κοινωνία. Δεν μπορεί να παζαρεύει με κάποιο κόμμα την έδρα που δεν του ανήκει. Σε τρεις ημέρες θα πρέπει να παραδώσει την έδρα. Εγώ όταν είπα “έφυγε το άρρωστο και το δένδρο θα μεγαλώσει” είναι φράση του Γέρου της Δημοκρατίας και ζητάω συγνώμη αν το παρεξήγησαν κάποιοι».

TAGS: