Πολιτική

Κουρουμπλής: Καταστροφή για τη χώρα οι εκλογές

Κουρουμπλής: Καταστροφή για τη χώρα οι εκλογές
Τη συστρέτευση όλων των πολιτικών κομμάτων στα μεγάλα εθνικά θέματα, όπως το προσφυγικό, θέλει ο υπουργός Ναυτιλίας.

Ως “καταστροφικό για τη χώρα αυτή τη στιγμή” χαρακτήρισε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, σχολιάζοντας το αίτημα της ΝΔ για προσφυγή στις κάλπες, μιλώντας τη Δευτέρα στο ρ/σ “Πρακτορείο”.

Ο υπουργός Ναυτιλίας σημείωσε πως “πρέπει να βρεθεί κοινός πολιτικός τόπος μεταξύ όλων των κομμάτων για τα κρίσιμα εθνικά θέματα όπως είναι το προσφυγικό”. 

Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι θα κλείσει η δεύτερη αξιολόγηση και υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση υλοποίησε όλες τις δεσμεύσεις της έναντι των εταίρων, πάρα το γεγονός ότι ήταν επώδυνες για τον ελληνικό λαό, και ζήτησε από τους Ευρωπαίους να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

“Οι Ευρωπαίοι να μην παίζουν με αυτά τα πράγματα, η πολιτική σταθερότητα στην Ελλάδα είναι το ζητούμενο για την Ευρώπη” τόνισε ο υπουργός Ναυτιλίας.

Αναφερόμενος στις προτεραιότητες του υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής πολιτικής, ο κ. Κουρουμπλής σημείωσε: Σε μια τέτοια περίοδο όπου το παγκόσμιο εμπόριο είναι στο επίκεντρο οι μεταφορές παίζουν ένα σημαντικό ρόλο, η χώρα μας οφείλει να αναπτύξει λιμενική βιομηχανία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments