Ζώδια

2/12 Ερμής στον Αιγόκερω: Αισθηματικές επιτυχίες

2/12 Ερμής στον Αιγόκερω: Αισθηματικές επιτυχίες
Ο πλανήτης των επικοινωνιών, εισέρχεται στον γήινο Αιγόκερω στις 02 Δεκεμβρίου και παραμένει εκεί μέχρι και τις 04/01/17. Ένας Ερμής σε δύσκολη θέση, που όμως θα δώσει την ευκαιρία σε αυτούς που θέλουν να δουν πιο σοβαρά τα αισθηματικά τους ζητήματα, να έχουν την θετική αντιμετώπιση που προσμένουν. Οι επιρροές του Ερμή… για όλους: Οι […]

Ο πλανήτης των επικοινωνιών, εισέρχεται στον γήινο Αιγόκερω στις 02 Δεκεμβρίου και παραμένει εκεί μέχρι και τις 04/01/17. Ένας Ερμής σε δύσκολη θέση, που όμως θα δώσει την ευκαιρία σε αυτούς που θέλουν να δουν πιο σοβαρά τα αισθηματικά τους ζητήματα, να έχουν την θετική αντιμετώπιση που προσμένουν.

Οι επιρροές του Ερμή… για όλους:

Οι Τοξότες και οι Ιχθείς είναι στο στόχαστρο του σύμπαντος, για να διορθώσει κάποιες παλιές ιστορίες, που πραγματικά αξίζουν μια δεύτερη ευκαιρία και λίγο ακόμη χρόνο. Από το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα, θα εισπράξετε επικοινωνίες και ξαφνικές συναντήσεις, που θα αναστατώσουν την καρδιά σας.Ευνοϊκές ημερομηνίες μήνα: 03 και 10 Δεκεμβρίου

Για τους Διδύμους και τους Υδροχόους, που έχουν τσακωθεί με τον άνθρωπο τους, είναι ιδανικές για να κάνουν την επικοινωνιακή τους κίνηση, για να τα βρουν την χρυσή τομή για να ξανασμίξουν. Τα αστρολογικά είναι υπέρ σας και σας δίνουν, ευκαιρίες για εξέλιξη.Ευνοϊκές ημερομηνίες μήνα: 06 και 18 Δεκεμβρίου

Δεν είστε εσείς οι Κριοί και οι Σκορπιοί, από αυτούς που τα παρατάνε εύκολα. Αυτό θα σας δώσει και την δυναμική, για να πάτε πίσω σε μια παλιά σας αγάπη και να την κατακτήσετε και πάλι. Νέοι έρωτες, και για αυτούς που έχουν βρει την εσώτερη τους ισορροπία.

Ευνοϊκές ημερομηνίες μήνα: 02 και 21 Δεκεμβρίου

Μπορεί στο πρόσφατο παρελθόν εσείς οι Ταύροι και οι Παρθένοι να έχετε πληγωθεί, αλλά το μόνο βέβαιο ότι ο μήνας του Δεκεμβρίου και με τον Ερμή και γλυκοκοιτάζει την Αφροδίτη, θα σας αποδώσει αγάπη και πολύ χρήμα, από πηγές, που ούτε καν είχατε φανταστεί. Αναμένοντας… τα καλύτερα.

Ευνοϊκές ημερομηνίες μήνα: 09 και 22 Δεκεμβρίου

Εσείς οι Καρκίνοι και οι Ζυγοί, έχετε την ανάγκη να πάτε την σχέση σας, ένα βήμα πιο κάτω. Ο Ερμής λοιπόν, από την καινούργια του θέση θα σας δώσει τα κίνητρα και τις πρακτικές ευκαιρίες για να μιλήσετε, να έρθετε σε καλή συνεννόηση με τον άνθρωπο σας, και πριν λήξει το έτος, να πάρετε τις αποφάσεις.

Ευνοϊκές ημερομηνίες μήνα: 05 και 11 Δεκεμβρίου

Οι μέρες που σας πλησιάζουν εσάς τους Βασιλιάδες και τους Αιγόκερους, είναι σημαντικές για την πορεία της σχέση σας. Αυτό είναι και κάτι ,που το αποζητά το ταίρι σας. Μπορείτε μέχρι και να αποφασίσετε για δεσμεύσεις μέσα στο νέο έτος. Σίγουρα θα έχετε την υποστήριξη μέχρι τότε, των καλύτερων οικονομικών.

Ευνοϊκές ημερομηνίες μήνα: 04 και 14 Δεκεμβρίου

ΠΗΓΗ: astroliveyourdestination.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments