Ζώδια

Αγάπη του Δεκέμβρη!

Αγάπη του Δεκέμβρη!
Ήρθε επιτέλους ο πιο μυστηριακός, ο πιο γλυκός, ο πιο παθιάρης μήνας του χρόνου!

Η πιο γλυκιά αγάπη, ανθίζει σαν λουλούδι μέσα στον χειμώνα! Ήρθε επιτέλους ο πιο μυστηριακός, ο πιο γλυκός, ο πιο παθιάρης μήνας του χρόνου! Και μας φέρνει όλη την ρομαντική αίσθηση που χρειάζονται οι καρδιές για να μιλήσουν τη γλώσσα της αγάπης! Έρχονται τρελές γνωριμίες, και πρέπει να είσαι κάθε στιγμή έτοιμη να ζήσεις το ξαφνικό πάθος! Δεν θα μπορέσεις να του κρυφτείς του έρωτα! Έρχεται με δύναμη, για να σου αλλάξει την ζωή και πάμε να δούμε πώς!

Ο Ερμής φέρνει τρελούς έρωτες, μιας και περνάει αρχικά στον Τοξότη, στις 5 Δεκεμβρίου, και μετά στον Αιγόκερω, στις 24, ακριβώς παραμονή Χριστουγέννων. Και απογειώνει τις γνωριμίες σε όλα τα ζώδια, βέβαια, αλλά δημιουργεί και συγκεκριμένα ζευγάρια. Ποια, πάμε να δούμε.

Φέρνει πρώτα και κύρια την απόλυτη αγάπη ανάμεσα σε Τοξότη και Διδύμους, που είναι και πολικοί! Έχουν πολλά να μοιραστούν, αυτά τα δύο ζώδια, που παιχνιδίζουν καιρό, αλλά ήρθε ή ώρα να καούν και να το χαρούν! Το φλερτ τους θα ανάψει επάνω ή γύρω στα γενέθλια του Τοξότη, και θα είναι το πιο γλυκό δώρο!

Έρχεται ένας απόλυτος έρωτας ανάμεσα σε Αιγόκερω και Παρθένο. Είναι πάντα πολύ κοντά, μοιράζονται την ίδια αντίληψη για τον έρωτα. Αλλά αυτό που θα τους συμβεί, δεν το περιμένουν! Δεν είναι λογικό, και θα τους αλλάξει την ζωή τελείως. Παρθένοι και Αιγόκεροι να είναι έτοιμη να ζήσουν ένα ρεβεγιόν πολύ καυτό, και ίσως και λιγάκι ασύμβατο με το άγιο πνεύμα, αφού θα δώσουν και θα πάρουν τα καυτά φιλιά!

Ο Ζυγός πέφτει με τρέλα στην αγκαλιά του Λέοντα, και γίνεται μια γνωριμία που θα τους πάει και τους δύο πολύ μακριά. Ο Ζυγός αυτή τη στιγμή θέλει να παραδοθεί σε έναν δυνατό έρωτα, με αισθησιακή δύναμη . Και του τον προσφέρει ο Λέοντας, μέχρι εκεί που δεν πάει! Η αγάπη δεν θα είναι κάτι απλό μεταξύ τους, θα πρέπει και ο ένας και ο άλλος να κάνουν θυσίες, αλλά είναι έτοιμοι!

Ο Υδροχόος, τρελαίνεται με τον Ταύρο! Μάλλον δεν έχουν γνωριστεί ακόμα, αλλά έρχεται η αγάπη της ζωής τους! Ο ταύρος δεν θέλει να δώσει δικαίωμα στον υδροχόο, γιατί το ξέρει ότι είναι άστατος. Αλλά με το πέρασμα του Ερμή στον Αιγόκερω, ο Υδροχόος βλέπει εντελώς διαφορετικά την αγάπη, και ο Ταύρος του καλύπτει την τεράστια ανάγκη που έχει για σωματικό πάθος!

Βέβαια, έρχεται μια μεγάλη σχέση ανάμεσα σε Κριό και Καρκίνο. Είναι η ώρα που ο Καρκίνος θα εξηγήσει στον Κριό ότι το πάθος, έχει πολλές όψεις. Είναι μια σχέση που παραδοσιακά δεν έχει καλή χημεία, λένε, αλλά δεν είναι πάντα έτσι. Ο Κριός και ο Καρκίνος ανήκουν στον παρορμητικό σταυρό, και ξέρουν ο ένας την ψυχή του άλλου. Τώρα, αυτή η ψυχή, θα εκφραστεί μέσα από την ηδονή!

Και έρχεται και μια απέραντη αγάπη, ανάμεσα σε Σκορπιό και Ιχθύ. Και μάλιστα, όχι απλά αγαπιούνται, όχι απλά πέφτει ο ένας στην γλυκιά παγίδα του άλλου, είναι και μόνιμη η σχέση τους! Πιο μόνιμη δεν έχει! Είναι το πιο απίστευτο ίσως ζευγάρι, που έρχεται με την υπογραφή της Σελήνης και του μυστηριακού Βόρειου Δεσμού, που δέχεται τρομερές και καρμικές επιδράσεις, και δίνει τρελό έρωτα ανάμεσα σε δύο ζώδια, τον Σκορπιό και τον Ιχθύ, που πάντα βρίσκονται μεταξύ τους σε κατάσταση ανάφλεξης!

πηγή: www.oroskopos.tv

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments