Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια, 28/11

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια, 28/11
Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τα ερωτικά σου...

ΚΡΙΟΣΜε βαρύ mood ξεκίνα η εβδομάδα και έχεις αρχίσει ήδη να βαριέσαι το βάθος και τη σοβαρότητα, με το οποίο καλείσαι να αντιμετωπίσεις προσωπικά σου θέματα, ιδιαίτερα τα ερωτικά. Θέλεις να υπάρχει ένταση και πάθος στη ζωή σου αλλά να περνάς και καλά, χωρίς πολλές πιέσεις κι αυτό το απόλυτο δέσιμο που απαιτεί από ένα πρόσωπο, ενδεχομένως να καταλήξεις ότι δεν το σηκώνει… ο οργανισμός σου. Αν είσαι σε σχέση, ένα πιθανό οικονομικό πρόβλημα που μπορεί να αντιμετωπίζει το αγαπημένο σου πρόσωπο θα σε επηρεάσει αρκετά σήμερα γι’ αυτό θα αφήσεις στο πλάι δικές σου επιθυμίες και ανάγκες για να του σταθείς. Από το βράδυ όμως και θα σας επιτρέψει να δείτε τα πράγματα με άλλο μάτι.

ΤΑΥΡΟΣΗ Σελήνη κατά το μεγαλύτερο κομμάτι της μέρας θα βρίσκεται απέναντί σου, στον Σκορπιό και θα συνεχίσει να επηρεάζει τον τομέα των ερωτικών σου. Ενδεχομένως να ξεθάψει μια παλιά ιστορία που θεωρούσες ότι είχες ξεπεράσει, από την οποία σου έμειναν απωθημένα, αλλά θα συνειδητοποιήσεις ότι τόσο καιρό ήταν εκεί και επηρέαζε σε αρκετό βαθμό τις επιλογές σου. Αν είσαι δεσμευμένος/η, θα αναγκαστείς να πάρεις πρωτοβουλίες, ώστε να επιλυθεί οριστικά ένα θέμα ή τεθεί ανοιχτά και να σταματήσουν οι υπαινιγμοί από το σύντροφό σου γιατί όσο δεν ξεκαθαρίζεται, τόσο λειτουργεί υπονομευτικά για τη σχέση σας και δημιουργούνται αμφιβολίες και δυσαρέσκειες. 

ΔΙΔΥΜΟΙΞεκινάς τη μέρα με τη διάθεση να πας κόντρα στο βαρύ κλίμα που επικρατεί και να μην αφήσεις να σε ρίξει, αλλά κάποια σχόλια ή «ύποπτες» κινήσεις στη δουλειά που θα πέσουν στην αντίληψή σου, όσο κι αν δε θες, θα σε χαλάσουν. Ίσως σε κάνουν πιο εσωστρεφή και προσεκτικό/η ώστε να μη μαθευτεί ένα φλερτ υπάρχει με πρόσωπο που βρίσκεται στον ίδιο χώρο, αφού δε θέλεις να δώσεις δικαιώματα να λένε διάφορα πίσω από την πλάτη σου. Αν είσαι σε σχέση, μια μικρή αδιαθεσία θα σας αναγκάσει να δώσετε περισσότερη σημασία στον οργανισμό σας αλλά και τη φυσική σας κατάσταση, εφ’ όσον μπορεί να είναι προϊόν κούρασης και κακής διατροφής. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣΈχεις πιστέψει ότι όσο πιο πολύ ξανοίγεσαι σε νέους χώρους και κυκλοφορείς, τόσο πιο εύκολο είναι να βρεις τον έρωτα που ψάχνεις. Ωστόσο, σήμερα θα συνειδητοποιήσεις ότι κάποια πράγματα είναι μοιραία στη ζωή και έχουν τους δικούς τους χρόνους. Όπου κι αν πας, αν δεν βρεθείς στο σωστό μέρος την κατάλληλη στιγμή, δεν πρόκειται να αλλάξουν. Εμπιστεύσου τη διαίσθησή σου και αυτή θα σου δείξει τι πρέπει να κάνεις και κυρίως πότε να κινηθείς, αλλιώς θα αρχίσεις να κουράζεσαι. Αν είσαι σε σχέση, η ατμόσφαιρα ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου είναι συναισθηματικά φορτισμένη και μπορεί να σε ωθήσει να κάνεις μια εξομολόγηση που σε διαφορετική περίπτωση θα ξανασκεφτόσουν. 

ΛΕΩΝΕκπέμπεις μια ερωτική έλξη και έχεις προοπτικές να φτιάξεις κάτι όμορφο στο άμεσο μέλλον, ωστόσο ο Άρης που συνεχίζει να βρίσκεται απέναντί σου, δε βοηθά κι ιδιαίτερα, αυτή την περίοδο, αφού βγάζεις προς τα έξω μια εικόνα μάλλον «επιθετική» ή σε σπρώχνει σε υπερβολές. Σήμερα, δεν αποκλείεται ένα πρόσωπο που σε ελκύει πολύ να θίξει έμμεσα τη συμπεριφορά σου και να ενοχληθείς ή να αρχίσεις να σκέφτεσαι ότι μάλλον πρέπει να ρίξεις κάπως τους τόνους, αν θέλεις να το κερδίσεις. Αν είσαι σε σχέση, έχεις αντιληφθεί ότι ένα άτομο της οικογένειας επηρεάζει αρκετά το σύντροφό σου, το βράδυ ωστόσο, δεν αποκλείεται, να εκνευριστείς από κάτι που θα σου μεταφέρει και να γίνει η αιτία να καβγαδίσετε. ΠΑΡΘΕΝΟΣΕνδεχομένως να είσαι ιδιαίτερα επιφυλακτικός/η και να μετρήσεις δυο και τρεις φορές τα λόγια σου σε ένα πρόσωπο που θα σε προσελκύσει, καθώς φοβάσαι ότι με μια δική σου λανθασμένη κίνηση μπορεί να πάρει αέρα και τελικά να βρεθείς «δεμένος/η» μαζί του χωρίς να το καταλάβεις. Αυτό δε σημαίνει όμως ότι δεν ενδιαφέρεσαι, απλά θέλεις να βάλεις τους δικούς σου όρους από την αρχή. Αν είσαι σε σχέση, ίσως νιώσεις ένα πλάκωμα ή μια συναισθηματική φόρτιση και αρχίσεις να ψάχνεις ψύλλους στα άχυρα, παρατηρώντας τη συμπεριφορά, τα λεγόμενα ή τη στάση του συντρόφου σου. Από το απόγευμα και μετά όμως ο συναγερμός θα λήξει και θα αρχίσεις να χαλαρώνεις. 

ΖΥΓΟΣ

​Η σεξουαλικότητά σου βρίσκεται σε πολύ υψηλά επίπεδα κι όσο η Σελήνη θα είναι στο ζώδιό σου, θα έχεις αρκετές ευκαιρίες να τεστάρεις τη δύναμή της στο αντίθετο φύλο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η σεξουαλικότητά σου βρίσκεται σε πολύ υψηλά επίπεδα κι όσο η Σελήνη θα είναι στο ζώδιό σου, θα έχεις αρκετές ευκαιρίες να τεστάρεις τη δύναμή της στο αντίθετο φύλο αλλά και να την εκμεταλλευτείς στο έπακρο για να κατακτήσεις το αντικείμενο του πόθου σου. Η περίοδος αυτή γενικά σε πάει, οπότε είναι στο χέρι σου, αν θα καταφέρεις να κάνεις συναρπαστικές γνωριμίες και να βιώσεις καινούργιες συγκινήσεις. Αν είσαι σε σχέση, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο στο τέλος ό,τι θέλεις εσύ θα γίνει, αν το βάλεις στο νου και μην έχεις καμία αμφιβολία. Αυτό που θα πρέπει να σε απασχολεί όμως είναι το αν πιστεύεις πραγματικά ότι είναι το σωστό ή είναι θέμα «υπακοής» του συντρόφου σου στις βουλές σου.

ΤΟΞΟΤΗΣΣε κούρασαν τα έντονα συναισθήματα κι οι βαθιές αναλύσεις αυτές τις μέρες και ενδεχομένως να σε γέμισαν κακοκεφιά, οπότε το μόνο που θα θέλεις σήμερα είναι να κλειστείς σπίτι σου και να ηρεμήσεις. Ωστόσο, άπαξ και βρεθείς παρέα με τον εαυτό σου, οι σκέψεις σου θα ξαναγυρίσουν σε ένα πρόσωπο το οποίο, όσο σε ταλαιπωρεί, τόσο πιο πολύ σε τραβάει και δεν μπορείς να καταλάβεις το γιατί. Αν είσαι σε σχέση, μην προσπαθείς να συλλέξεις σκόρπια σχόλια και συμπεριφορές του συντρόφου σου, ώστε να επιβεβαιώσεις κάποιες υποψίες σου, γιατί το πιο πιθανό είναι η σύνδεση των «στοιχείων» σου να είναι λανθασμένη. Καλύτερο θα ήταν να τον ρωτήσεις ευθέως, παρά να κάνεις σενάρια. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣΕνδεχομένως ένα άτομο να σε γυροφέρνει καιρό τώρα και παρότι σε ελκύει αρκετά, υπάρχει κάτι που σε εμποδίζει να το ενθαρρύνεις, ώστε να έρθετε πιο κοντά και δεν μπορείς να το εντοπίσεις. Σήμερα θα παραδεχτείς ότι χρειάζεσαι επειγόντως ένα φιλικό σου πρόσωπο που ξέρεις ότι δε χαρίζεται και θα σου πει την αλήθεια, όποια κι αν είναι, μήπως αναλύοντάς του την κατάσταση, μπορέσει να βοηθήσει. Αν είσαι σε σχέση, ίσως αντιληφθείτε ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο άδολα και πίσω από μια ομάδα στην οποία μετέχετε ή έναν άνθρωπο του κοντινού σας περιβάλλοντος κρύβεται συμφέρον ή σκοπιμότητα γι’ αυτό θα αρχίσετε σιγά-σιγά να κρατάτε αποστάσεις. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣΌσο κι αν σε ιντριγκάρει ένα πρόσωπο και κεντρίζει την περιέργειά σου, ώστε να ψάξεις να βρεις τι κρύβει, άλλο τόσο μπορεί να σε βάλει σήμερα σε σκέψεις το ότι δένεσαι όλο και πιο πολύ μαζί του, χωρίς να το καταλαβαίνεις, κάνοντας πιο δύσκολη την συναισθηματική απεμπλοκή σου, σε περίπτωση που ανακαλύψεις πλευρές του που δε θα σου αρέσουν. Αυτό μπορεί να σε αναγκάσει ασυναίσθητα να μετριάσεις τη ζέση σου και να περιμένεις αφού αργά ή γρήγορα όλα θα έρθουν στο φως. Αν είσαι σε σχέση, το ενδιαφέρον σας θα μονοπωλήσουν κάποια επαγγελματικά θέματα που πιέζεστε από το χρόνο να τακτοποιήσετε και κάποια στιγμή πρέπει να τελειώνετε για να καταπιαστείτε και με άλλα σημαντικά που έχουν μείνει πίσω. 

ΙΧΘΥΕΣΈνα κομπλιμέντο ή μια κίνηση που περίμενες καιρό, σήμερα θα σε ανεβάσει στα ύψη γιατί το άτομο που σε ενδιαφέρει δείχνει επιτέλους να ανταποκρίνεται. Ωστόσο, καλό θα ήταν να μην αρχίσεις τα τερτίπια και τα παιχνίδια, τώρα που φαίνεται ότι μπήκε το νερό στο αυλάκι. Αν θέλεις να προχωρήσει η κατάσταση και να βγάλει κάπου, άφησε το αινιγματικό και μυστήριο ύφος και εκδήλωσε και συ με τη σειρά σου το ενδιαφέρον σου. Αν είσαι δεσμευμένος/η, εφ’ όσον γνωρίζεις ότι επηρεάζεσαι εύκολα από την γνώμη τρίτων, ιδιαίτερα του περιβάλλοντός σου, καλό θα ήταν να μην αφήνεις να γίνονται συζητήσεις για τη σχέση σου και να τις κόβεις από την αρχή, κυρίως αν δεν σου αρέσουν.

Πηγή: astrology.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments