Ήλιος στον Τοξότη σε τετράγωνο με Ποσειδώνα την 1/12 | Pagenews.gr
Pagenews Team 28 Νοεμβρίου 2016, 13:45

Από τις 28 Νοεμβρίου ως τις 4 Δεκεμβρίου, ο Ήλιος στο ενθουσιώδες ζώδιο του Τοξότη θα βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα μια δύσκολη όψη για τους Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύς που έχετε γεννηθεί στα τέλη του πρώτου δεκαημέρου και αρχές του δευτέρου δεκαημέρου και/ή όσους έχετε τον Ωροσκόπο και προσωπικούς πλανήτες (Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη) από την 7η ως την 11η μοίρα των παραπάνω ζωδίων. 


Αυτό το επταήμερο, ο ενθουσιασμός σου και η χαρά σου να πάρεις ρίσκα και να ζήσεις την περιπέτεια σε οδηγούν σε αυταπάτες και σε σύγχυση. Η αισιοδοξία του Τοξότη μεταστρέφεται σε μελαγχολία, απελπισία και απογοήτευση, αξιολογείς επιφανειακά πρόσωπα και καταστάσεις με αποτέλεσμα να βιώσεις απογοητευτικές εμπειρίες. 


Αυτό το επταήμερο οι άλλοι δεν αποδέχονται την ανάγκη σου για ελευθερία και ανεξαρτησία, ούτε και τις πεποιθήσεις σου. Αν και νιώθεις ενθουσιασμένος για να εξερευνήσεις και να ακολουθήσεις τα πάθη σου, εκφράζεις τον εαυτό σου με συγκεχυμένο και ανεξέλεγκτο τρόπο και δεν γίνεσαι κατανοητός από τους γύρω σου. 


Ο Ποσειδώνας σε φέρνει αντιμέτωπο με εξαπάτηση ή ψέματα ή κάτι πραγματικά σοκαριστικό, πράγμα το οποίο σου δημιουργεί ανησυχίες και να κάνεις υποθέσεις. Νιώθεις την ανάγκη αυτό το επταήμερο να ταξιδέψεις σε έναν φανταστικό κόσμο, να ζήσεις μια περιπέτεια, να εξερευνήσεις το κρυμμένο και το άγνωστο. Από τη θετική πλευρά, το σύμπαν σου προσφέρει διαίσθηση και έμπνευση και την ικανότητα να συνδεθείς με την πνευματική και δημιουργική πλευρά σου. 

πηγή: astropedia.gr

TAGS: