Ζώδια

Ταρώ ερωτικές προβλέψεις 29/11

Ταρώ ερωτικές προβλέψεις 29/11
Προβλέψεις για όλα τα ζώδια, για αύριο Τρίτη.

ταρω κριός: Ο Τροχός της Τύχης ΑντεστραμμένοςΌταν η τύχη και η επίτευξη βγαίνουν αντεστραμμένες, σημαίνει ότι τα σχέδιά σας για ευτυχία θα αποτύχουν ή θα αναβληθούν, ίσως και για λόγους υγείας ή οικονομικών δυσχερειών. Δεν αποκλείεται να αναβληθεί και ένας γάμος γι’ αυτούς τους λόγους. Δώστε σημασία στους χρόνους σήμερα, γιατί φαινομενικά ασήμαντες αναβολές ίσως υποδεικνύουν βαθύτερα προβλήματα. Ενδέχεται να συνειδητοποιήσετε ότι σας έχει κουράσει μια σχέση, που θεωρούσατε ότι θα διαρκέσει για πάντα. Συχνά αυτή η κάρτα φωτίζει αρνήσεις ή καθυστερημένη αποδοχή μιας άβολης αλήθειας.

ταρω ταύρος: Η ΔύναμηΘα σας κατακλύσει η αισιοδοξία, η αυτοπεποίθηση αλλά και η έντονη σεξουαλικότητα. Το ταίρι σας θα γουργουρίζει από ηδονή, και θα δοθούν οι ευκαιρίες να επιλύσετε μια διαφορά σας μέσω ικανοποιητικών και αμοιβαίων συμβιβασμών. Η αγάπη θα κάνει και τους δυο σας πιο αφοσιωμένους και υπομονετικούς. Οι αδέσμευτοι θα έλξουν πολλούς θαυμαστές και το φλερτ θα μετατρέπεται γρήγορα σε πάθος. Μια εσωτερική δύναμη θα σας κάνει να ανοίξετε την καρδιά σας, ακόμη κι αν γίνετε πιο τρωτοί.Δεν αποκλείεται να δεχθείτε μια νέα εργασιακή πρόταση, προαγωγή ή κάποια επιβράβευση.

 ταρω δίδυμοι: Ο Πύργος ΑντεστραμμένοςΔεν πρέπει να στηρίζεστε πλέον στη διαφυγή και την άρνηση. Ίσως νιώθετε υποσυνείδητα να καραδοκεί κάποιος κίνδυνος στη σχέση σας, αλλά φοβάστε να αντιμετωπίσετε τα γεγονότα. Όμως αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να λιμνάσει άλλο. Ίσως επίσης να βιώνετε ακόμη τα αρνητικά ενός έντονου ταρακουνήματος. Δώστε χρόνο στον εαυτό σας να θρηνήσει και να ιαθεί. Ωστόσο μελετήστε τα μαθήματα που δίνει μια τέτοια δόνηση, έχετε τώρα την ευκαιρία να μεταμορφώσετε τη ζωή σας. Μπορείτε να δημιουργήσετε κάτι πιο στέρεο.

ταρω καρκίνος: Το Αστέρι ΑντεστραμμένοΗ ζωή σας προσφέρει μια ευκαιρία για ανανέωση, όμως κάτι σας κρατάει πίσω. Ο φόβος της απογοήτευσης λόγω των εμπειριών σας, δεν σας αφήνει να προχωρήσετε. Βλέπετε το φως στην άκρη του τούνελ, αλλά η καρδιά σας δεν νιώθει την ελπίδα. Η επούλωση χρειάζεται χρόνο. Όσο αφορά τα ζευγάρια, ίσως ο ένας να αναζητά ανανέωση της σχέσης και ο άλλος χωρισμό.Οι αδέσμευτοι ίσως γνωρίσουν ένα άτομο που κουβαλά τις δικές του πληγές, άρα είναι και οι δύο διστακτικοί. Μπορεί να νιώσετε πιο ασφαλείς με μια φιλία αντί για το πάθος.

ταρω λέων: Ο ΑυτοκράτοραςΗ ωριμότητα θα διέπει τώρα τη σχέση σας, με το ταίρι σας θα θέλετε να την θέσετε σε πιο σταθερά θεμέλια. Θα θελήσετε να κόψετε και μια κακιά συνήθεια για το καλό της σχέσης.Οι αδέσμευτοι νιώθουν πλέον ώριμοι για μια σχέση ενηλίκων. Ίσως να ζευγαρώσετε με ένα άτομο μεγαλύτερο σε ηλικία, που θα προσφέρει αίσθηση ασφάλειας και σταθερότητας. Έχετε χάσει το ενδιαφέρον σας για άτομα που συμπεριφέρονται ασύδοτα.

ταρω παρθένος: Η Κρίση ΑντεστραμμένηΈχετε μυστικά κρυμμένα κάτω από το χαλί, ή θα γίνουν απρόθυμες αποκαλύψεις. Ετοιμαστείτε για βίαιη αφύπνιση. Το ταίρι σας θα σας ανακοινώσει το τέλος της σχέσης ή θα σας θέσει τελεσίγραφα. Η σχέση σας περνά δοκιμασία. Νιώθετε φόβο για επερχόμενες αλλαγές, ενώ οι συγκυρίες θα αποκαλύψουν σωρεία από ψέματα και απάτες. Μια τάση κριτικής ρίχνει σκιές στην ερωτική σας ζωή, είτε δικές σας διαστρεβλωμένες κρίσεις βλάπτουν τη σχέση σας.Αυτή η κάρτα αποτελεί προειδοποίηση, να ξυπνήσετε πριν να είναι αργά.

ταρω ζυγός: Ο ΚρεμασμένοςΗ προσφορά, η αναμονή αλλά και οι θυσίες υπογραμμίζονται σήμερα. Ίσως η σχέση σας να περνά μια στασιμότητα, εξαιτίας γεωγραφικής απόστασης. Χρειάζεται να επιστρατεύσετε την ανιδιοτελή και πνευματική σας οπτική, να δείτε τα πράγματα από την πλευρά του ταιριού σας. Πρέπει να αποδεχθείτε ότι είστε και οι δύο άνθρωποι, με αδυναμίες και ελαττώματα. Ίσως προκύψει κάποια ασθένεια ή απώλεια εργασίας, και να κληθεί ο ένας σύντροφος να στηρίξει τον άλλο. Οι αδέσμευτοι θα ωφεληθούν, αν στραφούν σε άτομα με λιγότερο υλιστικά οράματα. Είναι πιθανό να εντοπίσετε το ιδανικό ταίρι σε χώρους που θα προσφέρετε εθελοντική εργασία, αντί για το διαδίκτυο ή τα μπαρ. Όλα εξαρτώνται από τη δική σας οπτική.

ταρω σκορπιός: Ο Ιεροφάντης ΑντεστραμμένοςΕσάς και το ταίρι σας σάς έχει καταβάλει η συγκατάβαση. Αν μαλώνετε, θα είναι για μια τελετή γάμου που θα ικανοποιεί τις οικογένειες και των δυο σας. Είναι φυσικό να νιώθετε ανία μέσα στην καθημερινότητά σας, άρα πρέπει να βρείτε τρόπο να επιστρέψει ο ενθουσιασμός στη σχέση σας. Οι αδέσμευτοι δυσκολεύονται να ζευγαρώσουν, γιατί δεν συνάδουν με τους «κανόνες» του περίγυρού τους. Πολλοί θεωρούν ότι χλευάζετε τους νόμους που εκείνοι υπηρετούν. Τώρα καλείστε να υποταχτείτε ή να αλλάξετε κοινωνικό κύκλο.

ταρω τοξότης: Η Δικαιοσύνη ΑντεστραμμένηΈχετε μυστικά κρυμμένα κάτω από το χαλί, ή ανεπιθύμητες ξαφνικές αποκαλύψεις. Το ταίρι σας θα σας ανακοινώσει ότι λήγει τη σχέση ή θα σας θέσει τελεσίγραφα. Φοβάστε την αίσθησή σας για επερχόμενες αλλαγές. Μια σειρά συγκυριών θα αποκαλύψει ψέματα και απάτες. Οι επικρίσεις ρίχνουν σκιές στη σχέση σας, είτε από τρίτους είτε από δικές σας παρερμηνείες.Συχνά αυτή η κάρτα απαιτεί να αφυπνιστείτε, πριν να είναι αργά.

ταρω αιγόκερως: Η Αυτοκράτειρα ΑντεστραμμένηΠρέπει να εστιάσετε την προσοχή σας σήμερα σε υπερβολικές παραχωρήσεις ή καταστολές. Ίσως έχετε επενδύσει πολύ χρόνο σε συναισθηματικά και ερωτικά, και έχετε αμελήσει τις πρακτικές ανάγκες της καθημερινότητας. Ίσως το ταίρι σας να αισθάνεται πίεση από την υπερβολική σας συνύπαρξη, δώστε χρόνο στη σχέση να αναπνεύσει. Δεν αποκλείεται να πάσχει η σχέση σας από έλλειψη σεξ και ρομάντζου. Ίσως προκύψουν προβλήματα σε μια εγκυμοσύνη ή για την επίτευξή της. Οι αδέσμευτοι σπαταλούν χρόνο στην αναζήτηση συντρόφου, και ξεχνούν τους φίλους και τα χόμπι τους.

ταρω υδροχόος: Ο ΘάνατοςΜην αντιδράτε με φόβο, αυτή είναι μια θετική κάρτα για τα ταρώ γιατί δηλώνει το απαραίτητο πρώτο βήμα για μια μεταμόρφωση. Μπορεί να μεταμορφωθεί η σχέση σας, αλλάζοντας ρόλους εντός ή εκτός σπιτιού. Ίσως να πεθαίνουν οι ψευδαισθήσεις για τη σχέση και να τα βλέπετε όλα στη ρεαλιστική τους μορφή. Δεν αποκλείεται να χωρίσετε και έτσι να ανοίξει η πόρτα για να βρείτε το καρμικό σας ταίρι. Ίσως πρέπει πλέον να κόψετε κάποιες κακές συνήθειες που πληγώνουν τη σχέση σας. Το μήνυμα πάντως είναι να αποδεχθείτε την αλλαγή με ευγνωμοσύνη.

ταρω ιχθύες: Ο Διάβολος Αντεστραμμένος

Αυτή είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή για να δραπετεύσετε από μια φρικτή κατάσταση. Ίσως να αποφασίσετε να χωρίσετε για λίγο με το ταίρι σας για να λήξουν οι πολλές συγκρούσεις, είτε να δείτε ότι δεν αξίζει πλέον την αγάπη σας. Αναγνωρίζετε εθιστικές σας συνήθειες και αποφασίζετε να τις χειριστείτε. Η εν λόγω κάρτα αποτελεί υπενθύμιση ότι η ταπεινότητα ή οι οδυνηρές αποφάσεις, σας απελευθερώνουν για να κάνετε μια νέα αρχή. Η απαλλαγή σας προικίζει με σοφία που κερδίσατε με κόπο. Δεν έχετε βγει ακόμη από το σκότος και δεν θα έρθει να σας διασώσει κανείς – μόνο οι δικές σας στιβαρές προσπάθειες θα σας δώσουν την ελευθερία.

πηγή: astro-live

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments