Ταρώ σήμερα 29/11 Τρίτη | Pagenews.gr
Pagenews Team 28 Νοεμβρίου 2016, 13:50

ταρω η κάρτα της ημέρας: Ο Μάγος Αντεστραμμένος

Αναρωτηθείτε τα εξής:

· Μήπως επιτρέπω στους παρορμητισμούς να γίνονται καταναγκασμοί;
· Μήπως επιτρέπω στον εαυτό μου να γίνεται αντικείμενο εκμετάλλευσης ή ελέγχου;
· Ποιες βαθύτερες, μύχιες επιθυμίες μου με παροτρύνουν να τις εξερευνήσω περισσότερο;
· Μπορώ να μετάσχω, αφήνοντας την κυρίαρχη πλευρά μου να υποταχτεί, και να πάρει τον έλεγχο αυτή η νέα υποταγμένη πτυχή μου;

Έκπτωτος άγγελος. Υποταγμένος σε ξόρκια. Τι είδους μαύρη μαγεία είναι αυτή;

μια αίσθηση σαν να μην μπορείτε να έχετε τον έλεγχο του εαυτού σας αυτές τις μέρες. Σαν να ενδίδετε στον καταναγκασμό, με τη μία επιθυμία μετά την άλλη… Είτε να αποζητάτε να είστε ελεγχόμενοι, είτε να είστε εσείς αυτοί που θα κινείτε όλα τα νήματα.
Μπορεί να ακούγεται φρικτό.

Ωστόσο τελικά καταλήγει στο πώς επιλέγει ο καθένας να λειτουργήσει, με αυτού του είδους την ενέργεια να επικρατεί στην ατμόσφαιρα.
Aπό τη μία πλευρά, μπορείτε να επιτρέψετε στις προωθήσεις προϊόντων, στον καταναλωτισμό και τον υλισμό να διαποτίσουν τις παρορμήσεις σας. Να σας πείσουν να κάνετε υπερβολικές δαπάνες, να τρώτε υπερβολικά, να πίνετε υπερβολικά και να οικτίρετε τα επακόλουθά τους.

Μπορείτε επίσης να αφεθείτε να σας κατακλύσει η ζήλια και η κατακτητικότητα, να προσπαθείτε απεγνωσμένα να ελέγξετε τις σκέψεις και τις πράξεις κάποιου άλλου, πεπεισμένοι ότι μπορείτε να τους «κάνετε να σας θέλουν, να σας αγαπούν, να σας πιστεύουν, να ξεχάσουν τους πάντες και τα πάντα άλλα που υπάρχουν εκτός από εσάς.

Από την άλλη πλευρά, μπορείτε να αξιοποιήσετε αυτό το κλίμα για να παραχωρήσετε τον έλεγχο όπου θεωρείτε ότι ελέγχεστε. Να υποταχτείτε όπου θεωρείτε ότι έχετε την απόλυτη κυριαρχία, να λειτουργήσετε σε σφαίρες επιρροής που υπό κανονικές συνθήκες δεν θα επιτρέπατε στον εαυτό σας – προκειμένου να διατηρήσετε την υπόστασή σας.

Χορηγήστε στον εαυτό σας την άδεια να εξερευνήσει τις πιο σκοτεινές πλευρές του, με εκείνους τους τρόπους που θα σας επιτρέψουν να δείτε τη μαγεία πέρα από τα προφανή, πέρα από αυτά που γνωρίζετε και νιώθετε βολικά να ορίζετε τον εαυτό σας μέσω αυτών.

Ας απασχοληθείτε με κάτι λίγο πιο δραστικό, λίγο πιο τρομακτικό, λίγο πιο προκλητικό προς τα όριά σας.
Υπάρχουν πολύ ανώτερα μυστήρια, ηδονές και χαρές που μπορείτε να απελευθερώσετε, να ανακαλύψετε και να απολαύσετε… Αρκεί να πάψετε να είστε τόσο κάθετοι για τα «πρέπει» και να εμπιστευθείτε τον εαυτό σας σε αυτά που είναι πιθανά και έχουν να σας προσφέρουν.

πηγή: astro-live

TAGS: