Ζώδια

Ζώδια: Οι μηνιαίες ερωτικές προβλέψεις του Δεκεμβρίου

Ζώδια: Οι μηνιαίες ερωτικές προβλέψεις του Δεκεμβρίου
Η αγάπη γίνεται απρόβλεπτη και ανεξάρτητη αυτόν το μήνα, καθώς η Αφροδίτη, ο πλανήτης της ευχαρίστησης και των σχέσεων, επισκέπτεται το φιλελεύθερο ζώδιο του Υδροχόου.

Δεν υπάρχει διαχωριστική γραμμή μεταξύ του έρωτα και της φιλίας, δεν αναζητάτε τόσο την οικειότητα και τη δέσμευση, αλλά να ζήσετε ελεύθερα την αγάπη. Απελευθερώνεστε για να αγαπήσετε και είστε πιο δεκτικοί και ανοιχτοί σε νέες γνωριμίες. Ο πλανήτης της αγάπης και του έρωτα σε αυτό το ζώδιο του ιδεαλισμού και της δημιουργικότητας, βάζει μια αντισυμβατική, ακόμα και πειραματική χροιά στις σχέσεις, δεν υποτάσσεστε σε κανόνες και περιορισμούς. Κάποιος που προηγουμένως ήταν απλά ένας φίλος, θα μπορούσε να γίνει το τέλειο ταίρι σας. Εάν είστε σε σχέση, εσείς και ο αγαπημένος σας νιώθετε πολύ πιο ελεύθεροι στη σχέση σας.

Θέλετε να αγαπήσετε και να αγαπηθείτε με πάθος, γίνεστε ευάλωτοι συναισθηματικά, καθώς ο Άρης στο ευαίσθητο ζώδιο των Ιχθύων εμποτίζει την ερωτική σας ζωή με έντονη ευαισθησία και συναισθήματα. Η καρδιά σας είναι ανοιχτή για όλους, είστε έτοιμοι να δώσετε χωρίς αντάλλαγμα. Έχετε μια παθητική προσέγγιση στην αγάπη, ίσως και να νιώθετε αβοήθητα θύματα ενός πάθους, που γίνεται εμμονή μέσα στο μυαλό σας. Η δύναμη των συναισθημάτων σας παρασέρνει στη φαντασία και τα όνειρα, ενεργείτε απερίσκεπτα και απαιτείτε πολλά από τους ανθρώπους που αγαπάτε. Οι ενέργειές σας καθοδηγούνται από μια μυστικιστική ευαισθησία στα συναισθήματα των άλλων, ψάχνετε συντρόφους που έχουν την ανάγκη σας.

Κατά την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, δυστυχώς ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στο άκαμπτο και σοβαρό ζώδιο του Αιγόκερου, οπότε προετοιμαστείτε για σύγχυση και χάος στις σχέσεις σας. Εσείς μπορεί να σκέφτεστε να περάσετε το υπόλοιπο της ζωής σας με τον αγαπημένο σας, αλλά το σύμπαν έχει άλλη γνώμη. Ίσως ακόμα προσπαθείτε να προγραμματίσετε ένα ταξίδι, αλλά οι συνομιλίες σχετικά με το πού θα περάσετε τις γιορτές, δε βγάζουν πουθενά. Η χρονική περίοδος του ανάδρομου Ερμή είναι πάντα μια στιγμή αλήθειας, ακόμα και όταν οι επικοινωνίες φαίνεται να πέφτουν στο κενό και οι παρεξηγήσεις αφθονούν. Όταν ο Ερμής είναι ανάδρομος σάς δίνεται η ευκαιρία να διορθώσετε την αρνητική πορεία των γεγονότων, αντί να κρύβετε τις σκέψεις σας. Παίρνετε απαντήσεις σε ερωτήματα που ήταν αναπάντητα από καιρό και αυτό βέβαια είναι πολύ διαφωτιστικό για την πορεία της σχέσης σας. Και φυσικά όπως πάντα, ίσως θυμηθείτε ή σας θυμηθεί μια παλιά αγάπη, προκαλώντας αναστάτωση στα σχέδιά σας, ίσως ακόμα και ανατρέποντας το πρόγραμμα της ζωής σας. Τι θα κάνετε; Στοχαστείτε και διορθώστε τα λάθη που έχουν γίνει στο παρελθόν, αλλά μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις.

Πηγή: e-zwdia.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments