Αθλητισμός

Αγωνία για Γλύκο

Αγωνία για Γλύκο
O ΠΑΟΚ την Δευτέρα υπέστη ήττα-σοκ από τον Ατρόμητο στο γήπεδο της Τούμπας, με τους «ασπρόμαυρους» να μετρούν τις… πληγές τους και στο μέτωπο των τραυματιών.

​Μεγαλύτερη αγωνία υπάρχει για την κατάσταση του Παναγιώτη Γλύκου, ενώ αντίθετα Ροντρίγκες και Πέλκας, δεν έχουν κάτι σοβαρό και θα τεθούν κανονικά στη διάθεση του Βλάνταν Ίβιτς.

Όσον αφορά τον Φακούντο Περέιρα, ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και τέθηκε κανονικά στην διάθεση του προπονητή του.

Αναλυτικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

Έπειτα από μια μεγάλη νύχτα, η μέρα μοιάζει πάντα πιο δύσκολη. Παρά το άσχημο αποτέλεσμα και τους κλυδωνισμούς ο ΠΑΟΚ συνεχίζει τη δουλειά που έχει ξεκινήσει από την αρχή της σεζόν.

Την Τρίτη (29.11) η προπόνηση πραγματοποιήθηκε στη Νέα Μεσημβρία σε συνθήκες πολικού ψύχους και υπό χιονόπτωση. Η ομάδα γυμνάστηκε σε δύο γκρουπ με τους βασικούς κόντρα στον Ατρόμητο να κάνουν αποθεραπεία κι αποκατάσταση.

Ο Παναγιώτης Γλύκος υποβλήθηκε σε υπερηχογραφικό έλεγχο από τον επικεφαλής του ιατρικού τιμ, Μανώλη Παπακώστα και φάνηκε ότι υπέστη μια διάταση στον προσαγωγό. Ο ποδοσφαιριστής το βράδυ θα υποβληθεί και σε μαγνητική τομογραφία προκειμένου να ξεκαθαριστεί ο χρόνος απουσίας του και να καταρτιστεί το πρόγραμμα αποθεραπείας.

Ο Γκάρι Ροντρίγκες υπέστη έναν μυικό σπασμό στον προσαγωγό κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου και αντικαταστάθηκε προληπτικά. Ο Δημήτρης Πέλκας αισθάνθηκε μικροενοχλήσεις στον δικέφαλο κι επίσης αντικαστάθηκε προληπτικά. Και οι δύο ποδοσφαιριστές αναμένεται να είναι στη διάθεση του Βλάνταν Ίβιτς για τις προσεχείς αγωνιστικές υποχρεώσεις.Ο Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας έχει ένα αιμάτωμα από χτύπημα στην κνήμη, ενώ ο Φακούντο Περέιρα επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων. Την Τετάρτη (30.11) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 14:00 στην Τούμπα και στη συνέχεια θ’ αναχωρήσει για τα Τρίκαλα όπου αντιμετωπίζει την τοπική ομάδα για τη δεύτερη αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδας.

Πηγή: inpaok.com

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments