Έρχονται βαριά πρόστιμα στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αν… | Pagenews.gr
Pagenews Team 29 Νοεμβρίου 2016, 12:39

​Με τιμωρία λοιπόν βάσει ΚΑΠ κινδυνεύει ο Παναθηναϊκός, αν απαγορεύσει την είσοδο των τηλεοπτικών συνεργείων της Nova στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με το άρθρο 29 του ΚΑΠ η είσοδος των ραδιοτηλεοπτικών συνεργείων επιτρέπεται από σχετική έγγραφη άδεια της Super League και μπορεί να απαγορευτεί μόνο με απόφαση της Super League ή της ΕΠΟ, μόνο σε περίπτωση μη καταβολής έστω και μίας δόσης, προς τη διοργανώτρια.

Εφόσον επομένως η απόφαση απαγόρευσης των συνεργείων της Nova δεν αποτελέσει απόφαση της Super League, η οποία συνεδριάζει την Πέμπτη (1/12) αλλά απόφαση μόνο του Παναθηναϊκού, το «τριφύλλι» κινδυνεύει με ποινή αποκλεισμού τριών αγωνιστικών και χρηματική ποινή από 50.000 έως 80.000 ευρώ!

Τα φυσικά πρόσωπα που συνδέονται με την ΠΑΕ, κινδυνεύουν με ποινή απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο έξι μηνών και χρηματική ποινή 20.000 ευρώ.

Ο Παναθηναϊκός πάντως ήδη επικοινώνησε με την ΕΠΟ, της κοινοποίησε το εξώδικο προς τη NOVA και ζήτησε να μην υπάρξει καμία κύρωση διότι το συνδρομητικό κανάλι είναι αυτό που αθέτησε τα συμφωνηθέντα και δεν έχει καταβάλει στις ΠΑΕ τα ποσά που προβλέπονται από τη συμφωνία της κεντρικής διαχείρισης.

Πηγή: sportdog.gr