Αθλητισμός

Ιβάν: «Ντρέπομαι, δεν ξανάρχομαι στην Τούμπα» (pics, vids)

Ιβάν: «Ντρέπομαι, δεν ξανάρχομαι στην Τούμπα» (pics, vids)
Βόμβα από τον Ιβάν Σαββίδη λέγοντας πως νιώθει ντροπή και δεν σκοπεύει να έρθει ξανά στην Τούμπα! Στήριξη σε Ίβιτς και Μίχελ μέχρι νεωτέρας, δίνοντάς τους την ευκαιρία να πάρουν εκείνοι τις αποφάσεις για την ομάδα.

Στη σύσκεψη κορυφής στον ΠΑΟΚ μεταξύ των Ίβιτς, Μίχελ και αρχηγών με τον Ιβάν Σαββίδη μέσω Skype ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου άκουσε τα όσα είχαν να του πουν ο προπονητής και ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας μετά τα όσα έγιναν στο ματς με τον Ατρόμητο στην Τούμπα.

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ στον πρώτο κύκλο επαφών που είχε με τους Ίβιτς και Μίχελ ανέφερε πως δεν πρόκειται να ξαναέρθει στην Τούμπα, καθώς νιώθει ντροπή για αυτή την εικόνα, ωστόσο αυτό ξεκάθαρα δεν σημαίνει ότι φεύγει από τον ΠΑΟΚ.

Παράλληλα, ο Σαββίδης ανέθεσε στον Μίχελ και στον Ίβιτς την ευθύνη να κάνουν όλες τις κινήσεις που θεωρούν σωστές για την ομάδα, δείχνοντας πως υπάρχει στήριξη στους δύο άνδρες μέχρι νεωτέρας.Μετά το τέλος της τηλεδιάσκεψης, πρώτα οι παίκτες, και μετά οι Ίβιτς και Μίχελ αποχώρησαν από τα γραφεία της ομάδας, με τον τεχνικό του ΠΑΟΚ να δηλώνει: «ό,τι είχα να πω σας τα είπα. Θα φανεί τι θα γίνει. Δεν μπορώ να σας πω τώρα. Θα φανεί».

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments